Stærk kommunikationskonsulent til udvikling af patientinformation i digitale medier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg Øst

I Region Nordjylland har vi i mange år arbejdet målrettet på at udvikle og skabe en høj kvalitet i den skriftlige formidling til patienter og pårørende. Det gør vi i tæt samarbejde med hospitalerne i Region Nordjylland. Vores fokus har indtil nu været på at skabe god skriftlig formidling. At kommunikere sundhedsfagligt stof i øjenhøjde med patienterne. Både på papir og på web. Det vil vi gerne tage et skridt videre, så vi også arbejder målrettet og konceptualiserende med patientinformationen i fx film og apps.

Vi søger derfor dig, der forstår at udnytte filmmediet og appens styrker og kan se, hvor de 2 kanaler kan bidrage som et stærkt supplement til den skrevne patientinformation. Dig, der motiveres af at arbejde med sundhedsfaglig formidling i et tæt samarbejde med forskellige fagpersoner. Og dig, der finder mening og interesse i at sikre god kommunikation til én specifik målgruppe, nemlig patienterne i Region Nordjylland.

Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse i 1 år.

Du bliver en del af det team på 3, som varetager driften af den skriftlige patientinformation i Region Nordjylland. Her vil din opgave være at sammentænke de film og apps, som regionen har produceret, med den øvrige patientinformation samt rådgive om og vurdere, hvornår en film eller en app styrker den samlede kommunikation til patienten. Du vil ikke teknisk skulle udvikle apps eller producere film, men samarbejde med videofotografer, grafikere og it-udviklere i forhold til indhold og budskaber.

Derudover skal du kunne bruge din indsigt i mediernes styrke til at skabe et koncept for formidling af patientinformation via film og apps, så regionen fremadrettet har et stærkt ståsted på området og får udnyttet medierne optimalt i den samlede information til patienterne.

Og så skal du i tæt samarbejde med regionens digitaliserings- og IT-specialister sikre, at den gode patientinformation også fungerer i regionens nye patientjournalsystem NORD-EPJ herunder bookingsystemet der indkalder patienter (Bookplan). Og på den nationale bane skal du sikre sammenhæng mellem regionens patientinformation og nationale løsninger (bla. Sundhed.dk og Helbredsprofilen.dk)

Hvem er du?
Du har en relevant længerevarende uddannelse inden for kommunikationsfaget og har interesse og flair for IT, teknik og visuel kommunikation. Men allermest skal du brænde for at gøre en forskel for de nordjyske patienter.
Erfaring med projektarbejde er en fordel.

Derudover er du:
  • analytisk stærk, idérig og initiativrig
  • udviklings- og resultatorienteret
  • kan udfordre og har gennemslagskraft til at nå i mål
  • i stand til at drible en opgave fra start til slut og selv levere produktion af budskaber og indhold
  • udadvendt, nysgerrig, dialogsøgende og motiveres af en stor samarbejdsflade med mange fagprofiler.

Om den skriftlige patientinformation i Region Nordjylland
Siden 2013 Region Nordjylland arbejdet med et regionalt koncept for den skriftlige patientinformation. Det betyder, at uanset hvilket hospital, hvilken afdeling eller hvilket afsnit patienterne har kontakt til, er den skriftlige information opbygget ud fra samme sproglige, strukturmæssige og visuelle principper. Vi har fokus på at klæde patienterne godt på til den aftale og det forløb, de har på hospitalet og tænker altid i ’rette information til rette tid’.

Kommunikation er
Du bliver ansat i regionens Kommunikationsafdeling og refererer til kommunikationschef Tina Sussi Mejlholm. Kommunikation består af ca. 30 dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige faglige profiler, som alle løser kommunikationsopgaver for hele Region Nordjylland og regionens hospitaler og sociale institutioner. Kommunikation arbejder bl.a. med sociale medier, intranet, web, kampagner, rekruttering, grafisk design, foto- og videoproduktion og meget mere. Pressehåndtering løser vi i fællesskab med pressekonsulenter i Presseenheden.

Vi arbejder selvstændigt og sammen. Vi har ambitioner og fokus på høj kvalitet og professionalisme i opgaverne. Hos os er et godt grin en vigtig del af hverdagen. Vi har et godt sammenhold, værdsætter vores gode arbejdsmiljø og sikrer, at både medarbejdere og opgaver er i gode hænder.

Ansøgning
Ansøgningsfrist d 10.12.2020.

Praktisk
Ansættelse d. 1. februar eller snarest muligt.

Arbejdstid: 37 timer om ugen. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Samtaler d. 18. december i Regionshuset, Aalborg Øst. Hvis der bliver behov for 2. runde samtaler, bliver det d. 21. december.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 10. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1