Kommunikationsmedarbejder med speciale i SoMe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Har du erfaring med at planlægge og producere kreativt og målrettet indhold til SoMe? Og er du den, der først på at afprøve nye muligheder på SoMe? Så venter der dig et nyt og spændende job med fokus på at kommunikere grøn omstilling.

Du bliver ansvarlig for driften af Aalborg Forsynings kommunikation på SoMe, hvor du dagligt overvåger vores profiler og håndterer kontakten til vores følgere. Du planlægger ud fra en contentplan, så du i et konstant flow poster opslag, der giver vores følgere lyst og ideer til at gøre adfærden mere bæredygtig. Du viderefører derved vores kommunikative strategi på SoMe, men spiller også ind med nye idéer i takt med, at mediet og brugeradfærden udvikler sig.

Du arbejder desuden med eksekvering af kampagner og markedsføring af produkter på SoMe. Det sker i tæt samarbejde med dine kolleger i Kommunikationsteamet, hvor du byder ind med din viden om mediet, stemning på vores profiler og den planlagte content. Du kommer også til at afrapportere og følge op løbende over for kolleger i den øvrige del af organisationen.

Internt opsøger du proaktivt historier til SoMe, og du kan nemt inspirere til, hvordan medierne kan bruges, idet du selv er en flittig bruger af SoMe. Retorik og grammatik har du også helt styr på, så for dig er det inspirerende at gøre komplicerede informationer til jordnære, vedkommende og SoMe-egnede budskaber. Og så er udvikling lige dig – så Aalborg Forsynings tilstedeværelse på Facebook og LinkedIn har du lyst, passion og indsigt til at brede ud på andre relevant sociale medier.

I mindre grad kommer du desuden til at arbejde med PR i form af pressemeddelelser mv. Det arbejde foregår i tæt parløb med vores pressemedarbejder, så I sammen sikrer, at vores arbejde med PR og SoMe er afstemt.

Løn og ansættelse
Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse med praktisk erhvervserfaring inden for SoMe. Jobbet er et barselsvikariat som løber fra 1. marts til 30. september 2020 på ugentlig 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst for ansatte i kommuner.

Ansøgningsfrist er d. 8. januar 2020. Du søger ved at klikke på "send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Du har mulighed for at vedhæfte bilag i begrænset omfang. Vi forventer, at du som minimum vedhæfter cv og relevante uddannelsesbeviser.

Vi forventer at holde samtaler i uge 4. Vi informerer dig om tid og sted, hvis du bliver indkaldt, og du får afslag, hvis ikke du kommer i betragtning til jobbet. Bliver du udvalgt til samtale, kan du forvente at skulle løse en mindre opgave, som du medbringer til samtalen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marianne Jensen på tlf. 9931 9481 eller [email protected]. Bemærk, at det ikke vil være muligt at få svar på spørgsmål i perioden d. 23. december til 2. januar.

Du bliver en del af Aalborg Forsynings kommunikationsteam på pt. 7 ansatte. Vi løser en række kommunikations- og markedsføringsprojekter inhouse lige fra konceptudvikling til eksekvering via et bredt mediemiks. Projekterne løses på tværs af teamet, hvor tæt samarbejde og sparring er en prioriteret del af vores hverdag.

Du skal have kørekort, da Aalborg Forsyning holder til på flere lokationer i Aalborg-området, men du behøver ikke at have din egen bil til rådighed. Dit daglige arbejdssted er Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby.

Sådan er vi
Vi har høj grad af social kapital. Det betyder, at vi går op i, at du trives og er glad for at gå på arbejde. Det gør vi blandt andet ved at behandle hinanden med respekt og tillid – og så er humor og et godt grin en naturlig del af vores arbejdsplads. Medarbejdertilfredshed er ikke noget, vi tager let på, men derimod måler på og indretter arbejdspladsen efter.

Vi sætter også en ære i at levere løsninger med høj kvalitet med udgangspunkt i et fagligt stærkt fundament. Vi har fokus på vores egen produktivitet og udforsker løbende, hvordan vi kan blive bedre og få mere for hånden ved at arbejde smartere, mere digitalt og på tværs af faglige skel.

At vores kunder er tilfredse, er vigtigt for os – og vi arbejder løbende med at være der, hvor vores kunder er. Vi er til for vores kunder.

Aalborg Forsyning
Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs grøn omstilling samtidig med, at vi skal sikre vækst i forretningen. Vi er 100 % ejet af Aalborg Kommune, og vores mål er at levere forsyningsløsninger, der er bæredygtige og tryghedsskabende – også for kommende generationer. Med afsæt i vores fælles værdisæt – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – skaber vi attraktive arbejdspladser, som er kendetegnet ved høj trivsel og produktivitet. På den måde når vi nemlig bedst i mål med vores kerneopgaver.

Desuden indgår Aalborg Forsyning i koncernfællesskab med Miljø- og Energiforvaltningen, som er en forvaltning i Aalborg Kommune. I Aalborg Forsyning og Miljø- og Energiforvaltningen er vi til sammen godt 800 engagerede medarbejdere og har en omsætning på 3 milliarder kroner om året. Sammen sørger vi for, at vores kunder får rent drikkevand, fjernvarme og gas, ligesom vi bortskaffer spildevand og indsamler affald. Og dertil supplerer vi med god kundeservice med udgangspunkt i kundens behov.

Du kan læse mere om Aalborg Forsyning på www.aalborgforsyning.dk og Miljø- og Energiforvaltningen på www.aalborg.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg
  • Onsdag den 08. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 10
18. september 2024 11
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 9
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 8
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 11
20. august 2024 10

Værd at vide når du søger job som kommunikationsmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!