Tekstforfatter til Incitu i Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vi er til stede på mange forskellige platforme og medier. Som et udslag heraf er vores egenproduktion af trykt og digitalt indhold kraftigt stigende. Vores marketingafdeling består p.t. af 3 dygtige medarbejdere, og det er til denne afdeling, at vi søger en tekstforfatter.

Vi leder i særdeleshed efter en person der har skriftsproget i sig, og som kan omsætte den evne til forretningsbrug. Dansk er naturligvis selvskrevet, men eftersom vi er ved at få en større tilstedeværelse i USA, så vil gode engelskkundskaber være at foretrække.

Meningen er at man som vores nye tekstforfatter skal indgå i et tæt samarbejde med forretningens øvrige afdelinger. Samarbejde, konstruktiv, kreativ, selvstændig, ikke teknologi forskrækket er derfor nogle af de nøgleord vi søger hos denne person.

I Incitu sætter vi mennesket først. Vi tror fuldt og fast på, at diversitet gør os bedre som mennesker og dermed også både stærkere og klogere som virksomhed. Derfor skeler vi heller ikke til seksuel observans, religion, handicap, hudfarve eller etnicitet når vi udvælger vores kandidater.

Vi har ligeledes en klar holdning til motion og velvære, så klar at motion indlejret som en fast bestanddel i vores arbejdsdag.

Selvom Incitu er en virksomhed i kraftig vækst både målt på omsætning og i antal medarbejdere, så vil vores nye tekstforfatter blive en definerende faktor hos Incitu, fuldstændig som vores øvrige medarbejdere er det den dag i dag.

Incitu er ikke som virksomheder er flest. I stort set alt vi foretager os, sætter vi vores eget præg, forsøger at give det vores eget twist, vores egen vinkel. Vi gør ikke som andre og vi vil ikke som andre. Vi er her for at gøre en forskel!

Antal timer: Efter aftale

Løn og kvalifikationer: Efter aftale

Note! Corona dagene er over os. Det betyder at man i øjeblikket skal være klar til at mødes til jobsamtale via af Incitu anviste online værktøjer. Ligeledes skal man ved ansættelse være klar til at arbejde hjemmefra i en periode.

Er din interesse vakt, så send meget gerne dit CV og/eller ansøgning til [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Albertslund
  • Tirsdag den 19. maj 2020

Lignende jobs

  • DI Digital søger student med interesse for kommuni...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte digitalisering på den politiske dagsorden og sikre, at Danmark vedbliver at være et digitalt foregangsland? Vil du være en del af et team, der arbejder med at løfte både erhvervslivet og den offentlige sektor ind i den digitale tidsalder? Så er et studenterjob hos DI Digital noget for dig. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Redaktør med frisk pen og teknisk tæft, søges til ...

    Dansk Orienterings-Forbund - Redaktør for Magasinet Orientering Orienteringssporten foregår som oftest langt ude i skoven og langt fra de store medier. Derfor søger vi en stærk kommunikator, der .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Global Brand Marketing Manager to Läntmannen Uniba...

    Shape the Future of Global Branding at Lantmännen Unibake and join a Global Marketing Team in Growth! On behalf of Lantmännen Unibake, we are looking for a dedicated Global Brand Marketing Mana..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kommunikations- og presserådgiver

    Kommunikations- og presserådgiver Kommunikations- og presserådgiver til [xxxxx] Vil du være med til at styrke den politiske gennemslagskraft for Danmarks næststørste fagforening? Har du .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1