Senior Kommunikationsrådgiver/presseansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er det dig, man ringer til, når alle andre er løbet tør for løsninger og gode idéer? Og kan du se simple veje ud af selv de mest komplekse problemer? Så vil du måske være med til at sætte dit aftryk på det nye ALDI i stillingen som Senior Kommunikationsrådgiver/presseansvarlig?

ALDI er på en omfattende udviklingsrejse, hvor vi bygger nye butikker, udvikler vores sortiment, arbejder målrettet på at forbedre vores image og skærper vores organisation til at gøre tingene smartere og mere enkelt. Og vi har brug for erfarne folk som dig til at sætte retningen.

Din hverdag

I ALDI søger vi en kollega, der kan arbejde strategisk, målorienteret og med stor gennemslagskraft.

Som Senior Kommunikationsrådgiver/presseansvarlig vil du blive en del af ALDI Danmarks kommunikationsteam, der arbejder tæt sammen med vores marketingteam. I MarCom er vi i alt ca. 30 kollegaer, og du kan se frem til en hverdag med fart på, godt kollegaskab og et stærkt fagligt miljø, hvor vi koordinerer og samarbejder tæt på tværs af de forskellige teams.

Du kommer fortrinsvis til at arbejde med ALDI’s eksterne kommunikation i tæt samarbejde med vores PR-bureau og kommunikationschef Louise Wendelbo. Men du vil også i mindre omfang varetage interne kommunikationsopgaver og være sparringspartner for kollegaerne i marketing.

Dine primære ansvarsområder inkluderer:

  • Udvikling og indsalg af pressehistorier
  • Reaktiv pressehåndtering og issues management
  • Produktion af pressemeddelelser og opslag til LinkedIn
  • Kommunikationsrådgivning og -sparring til ALDI’s direktion og andre afdelinger
  • Personaleansvar for pt. 1 studentermedhjælp med direkte reference til dig.


Din profil

Hvis du er vild med udfordringer, så er vi vilde med dig!

Kan du sætte ALDI på agendaen hos nyhedsredaktøren og vinkle de gode historier, så danskerne bliver nysgerrige? Og kan du rådgive med autoritet, når komplekse udfordringer melder sig? Så er det dig, vi mangler.

Din allertungeste faglighed er din evne til at rådgive omkring strategisk kommunikation og knække hårde kommunikationsnødder. Du har et skarpt blik for den stærke fortælling, der kan flytte holdninger, åbne døre og i sidste ende give omverdenen et bedre og mere retvisende blik på ALDI som dagligvareleverandør, arbejdsplads og samfundsaktør.

Du er en stærk strateg og altid opdateret på de nye trends i samfundet - især inden for kommunikation og branding. Du har gode skriveevner, næse for gode historier, udpræget forståelse for den journalistiske proces og gerne et etableret netværk blandt relevante journalister på førende erhvervs- og branchemedier. Derudover har du organisatorisk flair og er ikke bange for at rådgive og give kritisk feedback til øverste ledelsesniveau.

Du er en person med et stort drive, der tør tage chancer, kan tage selvstændige beslutninger, og ikke er bange for udfordringer. Du er en udadvendt, initiativrig, pålidelig og ansvarsfuld person med et godt humør og god energi. Du holder dig desuden ikke tilbage, når du har nye idéer at byde ind med. Hvis pressemailen gløder, følger du sagen til dørs, også selvom klokken har passeret fyraften.

Vi forestiller os, at du:

  • har en videregående uddannelse inden for virksomhedskommunikation, journalistik eller anden relevant uddannelse med fokus på strategisk kommunikation.
  • er en erfaren kommunikatør med min. 5 års erhvervserfaring fra en større kommunikationsafdeling eller et kommunikationsbureau – erfaring fra detailhandel er ikke et krav.
  • er en dygtig strateg med blik for den stærke fortælling, skriver godt og kan rådgive med autoritet.
  • trives i et dynamisk miljø med stor personlig frihed og fleksibilitet, som går begge veje.
  • muligvis har erfaring med personaleledelse eller har et ønske om at få det.
  • har veludviklede IT-kompetencer samt taler og skriver godt engelsk.


Vores fordele

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, vil vi glæde os til at høre fra dig! Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

  • Muligheden for at sætte dit præg fremtidens ALDI
  • Et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø, så du kan balancere hverdagen
  • Grundig onboarding med fokus på ALDI’s forretningsgange
  • En arbejdsplads med gode karrieremuligheder i en internationalt voksende virksomhed – så dine muligheder rækker ud over landets grænser
  • En afdeling fyldt med vindermentalitet og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 220 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark.

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi elske at have dig med på holdet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Louise Wendelbo på telefon 28 44 77 56. Ansøgningsfristen er d. 20.09.2021 , men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1