Albertslund Kommune søger studentermedhjælper indenfor kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Albertslund

Har du lyst til og måske endda forstand på at arbejde med hjemmesider. Interesserer du dig for sociale medier, og kan eller vil gerne lære at lave grafiske opgaver?
Så er du måske den næste studentermedarbejder til vores kommunikationsteam i Albertslund Kommune.

Om os

Vi er en lille kommunikationsenhed med en chefkonsulent, en konsulent og dig. Vi har det sjovt, og arbejder for at skabe god kommunikation - til borgerne, medarbejderne og politikerne. Vi arbejder med intern og ekstern kommunikation. Med digital kommunikation og branding. Med politisk kommunikation og kompetenceudvikling. Med dit og dat indenfor kommunikation. Alt sammen til fordel for Albertslund Kommune. Vi vil gerne være modige og moderne, skabe stolthed og lykkes med at få vores målgrupper til at forstå Albertslund Kommune i hverdagen og kunne se perspektiverne for fremtiden. Hos os er der dynamik for alle pengene. Vi har masser af små og store kommunikationsopgaver, der skal løftes - næsten altid med deadline i går, men der er altid godt humør og tid til skæve samtaler.

Om dig

Du er i gang med din bachelor eller skal til at starte på overbygning inden for kommunikation, medievidenskab, journalistik eller lignende. Du kan løbe stærkt med vores sociale medier og har lyst til at gå ud i organisationen og fange de gode historier og videreformidle dem på forskellige platforme. Som student får du en særlig vigtig rolle i at sikre, at Albertslund Kommunes web-kommunikation er professionel – du vil blive en vigtig aktør i arbejdet med vores hjemmeside. Desuden bliver en af dine faste opgaver at sikre niveauet og linjen i vores side i lokalavisen med informationer til borgerne.

Du har som kommunikationsstudent hos os mod på at lave indhold til vores SoMe. Du har teknisk flair, kendskab til web og CMS. Du er måske fortrolig med Adobe-pakken ellers skal du have lyst til at blive det. Du er selvstændig og har gode samarbejdsevner.

Du vil få mulighed for at afprøve dine teoretiske kompetencer i praksis, få løbende feedback og løfte dine konkrete evner inden for kommunikationsfaget.

Du bliver en del af kommunikationsenheden i Sekretariat for Politik og Ledelse. Du vil få din gang på rådhuset, der er centralt beliggende i hjertet af Albertslund – tre minutters gang fra S-stationen. Arbejdstiden er på gennemsnitlig 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges ret fleksibelt omkring dit studie og dine eksamensperioder.

Om Albertslund Kommune

Vi er helt grønne i hovederne, så meget går vi forrest med miljøet. Byen er designet til børn – og fællesskabet vil ingen ende tage. Derfor er "Albertslund – den bæredygtige by for børnene, det grønne og fællesskaber" kommunes vision. Læs den og mere om Albertslund på hjemmesiden, albertslund.dk, eller følg os på facebook/albertslundkommune.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte én af os i kommunikationsenheden, Amalie Thykier på mobil: 21531422 eller Janus Nissen på mobil: 22537220.

Lyder noget af det vi skriver, som noget for dig, så send os en ansøgning. Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende os en ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3b09bd0b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Albertslund
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1