Vikarstilling: Kommunikationskonsulent - barselsvikar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kommunikationskonsulent - barselsvikar


Er du knivskarp til kommunikation - både intern og ekstern - og vil du bruge de næste 12 måneder hos os?

Vi søger en erfaren kommunikationskonsulent, der i et spændende og udfordrende barselsvikariat har lyst til at hjælpe med mange forskellige kommunikationsopgaver - både interne og eksterne - med fokus på PR, Marketing og SoMe.

PR


Du samarbejder tæt med vores PR-bureau, og du deltager på redaktionelle møder, hvor I aftaler presseaktiviteter om emner som f.eks. den grønne omstilling. Du har kontakten internt med kollegaer i Schneider og hjælper dem med pressemateriale til deres netværk. Det indebærer korrekturlæsning og kvalitetssikring af presseindhold og upload i presserum og på partnersites. Når vi modtager presseaktiviteter fra vores globale organisation, vurderer du lokalisering af indholdet, og du skriver lokale bidrag.

Marketing


I forbindelse med vores marketingkampagner planlægger du presseaktiviteter sammen med Business Partnere for de enkelte Business Units. Du arbejder med aktuelle budskaber og ideer til presseaktiviteter og har kontakt til de ansvarlige kollegaer. Derudover skriver du til Schneider Electrics danske blog.

Sociale medier


Du får medansvaret for vores sociale medier: LinkedIn, Twitter og Facebook for både Schneider Electric og Lauritz Knudsen. Opgaverne hér omfatter strategi for de forskellige SoMe kanaler, opslag, relevant billedmateriale, monitorering og besvarelse af spørgsmål fra følgere. Herudover arbejder du med måling af vores Share of Earned Media.

Om os


Schneider Electric er global specialist i energioptimering. Vi er en innovativ og verdensledende energikoncern, der har stort fokus på klimarigtige løsninger. Vi gør en indsats for at sikre et bæredygtigt samfund med grøn energi.
I Danmark er vi 900 ansatte og på verdensplan 140.000 medarbejdere i mere end 100 lande, der omsætter for næsten 200 mia.kr.

Du bliver som vores nye dygtige barselsvikar et vigtigt medlem af vores Marketing Communications team, hvor du får 8 engagerede kolleger samt en stor intern kontaktflade.

Er du den rette?


Vi tror, at du er den helt rigtige til os hvis:

  • Du har relevant erfaring og har arbejdet med kommunikation i en kommerciel sammenhæng før - meget gerne i en stor virksomhed
  • Du er dygtig til digitale medier
  • Du har overblik og er i stand til at prioritere dine opgaver
  • Du er god til samarbejde med alle stakeholders i en stor organisation
  • Du tager selvstændigt ansvar for dine arbejdsopgaver, men du rækker også ud til dine kolleger i teamet for at søge sparring.

Har vi gjort dig interesseret?


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte MarCom Manager Benedicte Flamand på tlf. 2321 2232.

Hvis du vil fortælle os om dig selv, og hvorfor du synes, dette er det helt rigtige job for dig, så kontakt Talent Acquisition Country Partner Michael Christiansen på tlf. +45 6014 2840.

Læs meget mere om os på nettet og vurdér så, om du har lige det, der skal til.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 23. september 2019


Vi ser meget frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • DI Digital søger student med interesse for kommuni...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte digitalisering på den politiske dagsorden og sikre, at Danmark vedbliver at være et digitalt foregangsland? Vil du være en del af et team, der arbejder med at løfte både erhvervslivet og den offentlige sektor ind i den digitale tidsalder? Så er et studenterjob hos DI Digital noget for dig. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsblæksprutte og SoMe ansvarlig søges ...

    Dansk Orienterings-Forbund Kommunikationsansvarlig Orienteringssporten foregår som oftest langt ude i skoven og langt fra de store medier. Derfor søger vi en stærk kommunikator, der kan stå i spi..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Redaktør med frisk pen og teknisk tæft, søges til ...

    Dansk Orienterings-Forbund - Redaktør for Magasinet Orientering Orienteringssporten foregår som oftest langt ude i skoven og langt fra de store medier. Derfor søger vi en stærk kommunikator, der .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Kommunikations- og presserådgiver

    Kommunikations- og presserådgiver Kommunikations- og presserådgiver til [xxxxx] Vil du være med til at styrke den politiske gennemslagskraft for Danmarks næststørste fagforening? Har du .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2