Tekstforfatter/Copy Writer til [xxxxx]s marketingafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Tekstforfatter/Copy Writer til Topdanmarks marketingafdeling

Er du en passioneret tekstforfatter, der kan gøre forsikring forståeligt og få kunderne til at konvertere?

Dine opgaver vil være meget forskellige, og du skal synes, det er sjovt at skrive tekster til alt fra digitale flows og selvbetjeningsløsninger til komplicerede breve med mange varianter. Ens for dine tekster er, at de har modtageren i fokus, de er handlingsorienterede, de er lette at afkode og sidst, men ikke mindst: at de skaber en god kundeoplevelse.

Din berøringsflade vil være stor, og du vil arbejde tæt sammen med et hold af stærke specialister i marketingafdelingen og i Topdanmarks forskellige divisioner. I marketingafdelingen har vi et stærkt hold af specialister inden for bl.a. UX, SEO, Analytics, Copy, SoMe, Marketing Automation, CX og Research

Det skal du hjælpe os med

Dine tekster har næsten altid det formål at få kunder til at udføre en handling – fx købe en forsikring, anmelde en skade online, bestille personlig kontakt eller udnytte muligheder for selvbetjening.

Vi har brug for en stærk profil, der kan:

  • Skrive fejlfrit, forståeligt og flydende
  • Tryllebinde og berige dine læsere, så de kan mærke budskabet langt ind i knoglerne – uanset om de modtager det fra et digitalt eller analogt medie
  • Skabe endnu større kundetilfredshed gennem kommunikation – og selvfølgelig vække interesse hos nye, potentielle kunder
  • Styre, definere og løse kommunikationsopgaver i samarbejde med vores interne samarbejdspartnere og Journey Managers
  • Navigere i en hverdag, der er præget af både korte og lange deadlines – du skal derfor kunne prioritere opgaverne, når de kommer ind

Vores forventninger til dig

Den ideelle kandidat er en person, der kan sætte sig ind i vores interne samarbejdspartneres behov og omsætte dem til god og effektiv kundekommunikation.

Det kræver, at du har:

  • Mindst fem års erfaring med B2C- og B2B-kommunikation – gerne fra en større finansiel virksomhed
  • Erfaring med at omsætte komplekst stof til handlingsorienteret og god kunderettet kommunikation
  • Analytiske evner, der gør dig i stand til både at sætte dig i kundens sted og bruge data og indsigter til at skabe den gode kundeoplevelse
  • Erfaring med at arbejde både projektorienteret og med dag til dag-opgaver
  • En skarp pen og en masse gå på-mod – måske med en uddannelse som cand.comm., cand.mag., cand.ling.merc. eller journalist. Din titel er dog ikke afgørende – det er din samlede profil, du bliver vurderet på.

Du er selvkørende, løsningsorienteret og følger opgaverne til dørs. Du formår at arbejde struktureret og med godt humør i blandingen af korte og lange deadlines og hurtig eksekvering og pressede godkendelsesprocedurer.

Du er empatisk og indsigtsfuld. Det gør dig i stand til at leve dig ind i dit publikum og fange deres interesse. Da du er i berøring med mange specialister – både i og uden for marketingafdelingen – skal du være både en vellidt teamplayer og samtidig kunne sige din ærlige og professionelle mening.

Det tilbyder vi dig

  • En arbejdsplads med stort fokus på kvalitet og kompetencer
  • Meget høj faglighed inden for de forskellige discipliner i marketingafdelingen, hvor vi med respekt og godt humør hjælper og udfordrer hinanden
  • En inspirerende arbejdsdag fuld af samarbejde i en uformel omgangstone
  • God løn, sundhedsforsikring og pensionsordning

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing Communication Manager Jette Hartvig Stakemann på mail [email protected].

Er du interesseret, så send ansøgning, CV og gerne et par eksempler på tekstopgaver, du er stolt af. Benyt linket her på siden.

Ansøgninger behandles løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og inden 16. august 2021. Vi afholder løbende samtaler.

Bemærk, at der vil være en skriftlig test i forbindelse med 1. samtale.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1