Administrativ HR-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR er en virksomhed i vækst, og med mange store og spændende projekter er der udsigt til, at vi de kommende år får endnu flere gode kolleger bredt i organisationen. Vi har derfor brug for en ny kollega i teamet HR Service & Personalejura, som kan hjælpe os med at løse en lang række administrative HR-opgaver. Vi er et team på 3 personalejurister, 3 HR-konsulenter og 1 studentermedhjælper. Vi har et tæt samarbejde, hvor vi planlægger, strukturerer og prioriterer arbejdsopgaverne imellem os.

Udover at blive en del teamet, bliver du også en af del af hele HR-afdelingen, der består af 17 engagerede medarbejdere, som understøtter organisationen i at opfylde vores vision og strategiske mål.

Du vil opleve, at vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter sparring og det gode samarbejde. Ligesom resten af virksomheden er vi passionerede omkring vores faglighed og stolte af at arbejde for en virksomhed, der gør en positiv forskel for mennesker, virksomheder og miljøet.

Som administrativ HR-konsulent vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Servicering af ledelse og medarbejdere indenfor vores HR-administrative processer
  • Udarbejdelse af personaledokumenter, herunder ansættelseskontrakter, ændring af arbejdstid, stillingsændringer m.v.
  • Barselsadministration
  • Oprettelse og ændringer af medarbejdere i Dynamics 365
  • Administration i forbindelse med diverse ordninger, f.eks. kantine, parkering, sundhedssikring, DSB Erhvervskort
  • Sparring vedrørende løn- og ansættelsesvilkår

Serviceminded og løsningsorienteret konsulent

Vi forventer, at du har en relevant administrativ baggrund med kendskab til HR-administration, og det er en fordel, hvis du har erfaring med barselsadministration. Kendskab til og erfaring med at arbejde med flere forskellige overenskomster, herunder Industriens overenskomster, vil desuden være en fordel.

Du arbejder struktureret og trives i en rolle, hvor du skal følge procedurer og yde service for medarbejdere og ledere. Du kan lide at have kontakt til mange kolleger i løbet af en arbejdsdag, og du har let ved at skabe gode relationer. Som person er du generelt imødekommende og har en positiv og åben indstilling. Du kan bevare overblikket over mange sideløbende opgaver og mister det ikke, selvom du bliver afbrudt.

Vi arbejder løbende og struktureret med at forbedre vores opgave- og arbejdsprocesser, hvorfor det er vigtigt, at du har blik for at følge disse, samtidig med at du har den "gode kundeoplevelse" for øje.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: Rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindemølleenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Det betyder, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR som virksomhed og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder og advokat, Gitte Kastberg Eklund, på telefon 2795 2225.

Ansøgningsfristen er den 16. august 2021. Vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 32, 33 og 34, og ønsker opstart snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København S
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1