Faglig stærk kommunikationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Forstår du at oversætte faglig tung tekst til letforståeligt sprog? Med god indlevelse både om forskning og uddannelse? Kan du samtidig skrive inspirerende til både digitale platforme og brochurer? Ønsker du at arbejde med kommunikation både skriftligt og i forbindelse med workshops og møder? Så er du måske vores kommende medarbejder.

Vi har brug for en kommunikationsmedarbejder (AC-fuldmægtig), der skal kunne indgå i et stærkt fagligt miljø, der kan formulere og formidle denne faglighed. Du skal også vejlede ledelse og medarbejdere om den bedste kommunikation i et medielandskab under forandring.

Dit arbejde vil primært fokusere på to enheder:
Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi er en del af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, beliggende i Esbjerg. Instituttet har ca. 50 medarbejdere, der har fokus på forskning i erhvervsøkonomi, økonomi og sociologi i bred forstand. Instituttet udfører forskning primært i følgende 3 forskningsgrupper: 1) Erhvervsøkonomi 2) Miljø- og ressourceøkonomi samt 3) Rural og Kultursociologi. Instituttets profil kan ses her.

Center for landdistriktsforskning (CLF) er et nationalt, tværvidenskabeligt forskningscenter under instituttet. Centret indgår i en tæt idé- og erfaringsudveksling med interessenter – herunder myndigheder – i landdistrikter og samarbejder med nationale og internationale forsknings- og udviklingsmiljøer. Se mere om CLF her.

Hvad vil vi gerne have dig til at lave?

Du vil spille en helt central rolle i al kommunikation på tre fronter: udformning af materiale, valg af kanaler og målgruppehåndtering. Helt kort betyder det, at du er tovholder på indhold til både nyhedsbreve, sociale medier, hjemmesider, brochurer og evt. pressemeddelelser. Samtidig vil du være med til at organisere workshops og møder med stort kommunikativt indhold.

Selvom det er dig, som ofte har ansvar for kommunikationen, kommer du ikke til at stå alene. Du kommer til at spille sammen med vores ledergruppe og medarbejdere både når det drejer sig om forskningsformidling og om de gode historier omkring vores uddannelser. Dine fokusområder i dette samarbejde bliver:

  • Omsætte svær forståelig forskning til hverdagssprog rettet imod de forskellige målgrupper. Du vil få et tæt samarbejde med forskerne, og du skal tøjle deres ord og vendinger, så lixtallet ikke bliver skyhøjt.
  • Udarbejde indhold til f.eks. brochurer, web, sociale medier, annoncer og nyhedsbreve. Indholdet kan både være tekst, billeder og video.
  • Opdatere og videreudvikle hjemmesider i Sitecore.
  • Skabe overblik, lave en plan for og implementere indhold på tværs af vores digitale platforme og andre kommunikationskanaler.
  • Skabe overblik og lister over de vigtigste parter, som er de segmenter vi vil kommunikere med.


Hvilke forventninger har vi til dig?
  1. Du vil se resultater. Gennem års erfaring ved du, at du bliver motiveret af at følge en opgave helt til dørs i fællesskab med resten af teamet.

  2. Du har flair for at netværke. Du er god til at se det positive i mennesker og til at sætte folk sammen, så de kan få glæde af hinanden. Dine evner skal du bruge til at opbygge gode relationer både indenfor og udenfor SDU’s mure. Måske har du eksempler på netværksgrupper, du selv har sat i søen eller er en del af?

  3. Du kender til erhvervslivet. Dit kendskab til virksomheder placeret i og omkring Esbjerg er et stærkt kort på hånden, når du skal kommunikere til markedet, men du kender også det nationale og internationale marked.

Her i afdelingen forventer vi, at dine evner skal supplere det administrative team på instituttet og centret.

Derfor ønsker vi os en kollega med en vis tyngde:
  • Du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau.
  • Din karriere ligger måske inden for journalistik eller kommunikation.
  • Du har sandsynligvis erfaring fra en større privat eller offentlig institution, så du kender til hverdagen i en faglig tung organisation med mange forskellige interesser.
  • Du har projektforståelse og -erfaring.
  • Du håndterer engelsk flydende i skrift og tale


Du kan få mere at vide om jobbet ved at kontakte institutleder Torben Munk Damgaard på [email protected] eller tlf. 60111382.

Jobsamtalerne afholdes i Esbjerg i uge 35.
Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Esbjerg
  • Torsdag den 20. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1