Strategisk kommunikationskonsulent til DLG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være med til at løfte DLG’s kommunikation til nye højder? Har du en skarp pen og kan du skabe engagerende indhold tilpasset en bred vifte af interne og eksterne kommunikationskanaler? Og vil du være med til at sikre løbende kommunikation om DLG’s indsats indenfor bæredygtighed og CSR? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som kommunikationskonsulent i DLG koncernkommunikation.

Som en del af et lille, skarpt hold kommer du til at spille en væsentlig rolle i en international koncern, hvor du skal kunne rykke hurtigt i en omskiftelig hverdag med mange sideløbende opgaver og deadlines. Din primære opgave bliver produktion af indhold til DLG's interne og eksterne kanaler, ligesom du vil komme til at være involveret i større, strategiske kommunikationsprojekter. Vi er et team, der løfter i flok, så du skal være klar på også at tage din del af rugbrødsarbejdet.

I tæt samarbejde med kommunikationschefen og kolleger på tværs af koncernen vil du spille en væsentlig rolle i at koordinere DLG’s CSR-aktiviteter samt bidrage til kommunikationen herom. Bæredygtighed er højt på agendaen i DLG, og du skal være med til at sikre, at vi får fortalt historierne om, hvordan vi bidrager med bæredygtige løsninger til de landmænd, der er vores kunder og ejere.

Dine nøglekompetencer

Du er struktureret, og selv når det går stærkt, sikrer du, at kvaliteten er i orden og deadlines overholdes - og du yder gerne en ekstra indsats, når det er nødvendigt. Samtidig er du kreativ og tør udfordre status quo. Du har et godt humør og det falder dig let at opbygge et bredt forankret netværk i en stor organisation, så du har de bedste forudsætninger for at fange de gode historier i hverdagen.

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet journalist, cand.comm. eller lignende og har mindst tre til fem års erhvervserfaring - eksempelvis med strategisk kommunikation i en større virksomhed, politisk kommunikation eller lignende. Har du erfaring med CSR er det en fordel.
  • Er strategisk tænkende og har erfaring med at udarbejde og eksekvere en kommunikationsstrategi.
  • Har erfaring med at planlægge, udvikle og evaluere indhold til sociale medier. Hvis du også har erfaring med videoproduktion, er det et plus.
  • Kan fremvise eksempler på, at du skriver fremragende og korrekt på dansk og engelsk – evt. også på tysk.
  • Formår at kombinere dine kommunikative evner med kommerciel forståelse.
  • Er en udpræget holdspiller og god kollega, som er loyal, engageret og besidder god dømmekraft og sund fornuft.
  • Er imødekommende og udadvendt af natur - og befinder dig godt i både pæne sko på bonede gulve og gummistøvler i marken.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende stilling i en af Danmarks største virksomheder, hvor du bliver centralt placeret i organisationen. DLG gennemgår i disse år en større transformation, hvor der blandt andet etableres nyt hovedsæde i Fredericia og skabes en endnu stærkere fælles platform for koncernen på tværs af landegrænser. Sammen med dine kolleger i koncernkommunikation skal du være med til at sikre vellykket kommunikation, der foruden transformationen understøtter DLG's strategi og forretningsmæssige mål.

DLG er en international koncern, så du skal kunne samarbejde på distancen og være indstillet på, at enkelte rejsedage kan forekomme.

Ansøgning og kontakt

Startdato: 1. marts 2020.

Hvis du har mod på at gribe denne spændende mulighed, så send os din ansøgning og dit cv hurtigst muligt, og senest den 6. januar 2020. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Mette Sehested på telefon +45 26772767


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Fredericia
  • Mandag den 06. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1