Kommunikationspartner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Selvstændig og engageret kommunikationspartner til UCL

Kunne du tænke dig at være med til at styrke kommunikationen om UCLs uddannelser inden for byggeri og teknologi? Så er der nu et spændende og udfordrende job hos os.

Hvorfor har vi brug for dig?

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er én af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med 1000 ansatte og ca. 11.000 studerende fordelt på 5 adresser på Fyn og i Trekantområdet. Vi ønsker at styrke vores brand og tilstedeværelse som en moderne og ambitiøs uddannelses- og vidensinstitution, der bidrager til vækst og velfærd i samfundet. Derfor søger vi en erfaren kommunikationskonsulent, som vil hjælpe os videre med denne ambition.

Om jobbet

Du skal være kommunikationsafdelingens faste anker i uddannelsesområdet Byggeri og Teknologi, som i dag rummer en række uddannelser på videregående niveau. Dit ansvar vil være at skabe og vedligeholde en tæt kontakt til uddannelserne og sammen med ledelsen sikre, at uddannelserne bliver mere synlige både overfor potentielle studerende og over for omverdenen - i særdeleshed over for relevante praktikvirksomheder og andre samarbejdspartnere. Du bliver en del af et stærkt team med andre kommunikationspartnere, som har ansvar for andre uddannelsesområder. I skal sammen opbygge tæt kontakt til relevante medier og samtidig sikre, at alle uddannelserne fremstår attraktive på f.eks. ucl.dk og på sociale medier. Vi har brug for at få tilført videokompetencer til teamet, så hvis du har erfaring med levende billeder, har du en fordel!

Uddannelsesområdet Byggeri og Teknologi har til huse i Seebladsgade, lige ved Odense Banegård.

Kvalifikationer

  • Du har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation og mindst to-fire års erfaring fra en lignende stilling, gerne som kommunikationspartner.
  • Du er har indgående erfaring med videoproduktion.
  • Du kan forvandle svært teknisk stof til tekster, der fænger læseren.
  • Du kan dokumentere erfaring med proaktivt og opsøgende pressearbejde.
  • Du er en udadvendt og selvstændig kollega med en god teamånd.
  • Du har et højt fagligt niveau på dansk og engelsk.
  • Du har evt. arbejdet med infografik.

Hvem er vi?

Afdelingen Kommunikation og Markedsføring varetager UCLs interne og eksterne kommunikation samt et hav af forskellige marketing- og eventopgaver.

Vi arbejder hver dag målrettet på at markedsføre og profilere UCLs mange uddannelser og et stort udbud af kurser og efter- og videreuddannelser. Vi stræber efter at opnå en markant position på uddannelsesmarkedet, og vi ønsker at indtage markedet med tydelig digital tilstedeværelse.

Afdelingen har 15 kommunikationskonsulenter fordelt på tre teams, som sammen koordinerer og kvalitetssikrer UCLs kommunikation, så den er sammenhængende og strategisk. Vi lægger vægt på at have en effektiv, sjov og nytænkende arbejdsdag, hvor vi prioriterer at have plads til at afprøve nye veje.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat senest den 1. februar 2020 men gerne før.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

Dit primære ansættelsessted vil være Niels Bohrs Alle 1, 5230 Odense M. Du må dog påregne, at der kan finde møder og andre aktiviteter sted på UCLs øvrige lokationer i Vejle, Jelling og Svendborg.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og markedsføringschef Kirsten Eskildsen på [email protected] eller 20189299 (både dag- og aftentimer samt weekend).

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV senest den 6. december 2020.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 11. december 2019 og evt. 2. samtaler den 17. december 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Odense M
  • Fredag den 06. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1