Vikarstilling: Kommunikationskoordinator (Barselsvikar)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Fredericia

Kommunikationskoordinator (Barselsvikar)


Vær med til at skabe fortællingen om den grønne omstilling, når du som kommunikationskoordinator bidrager til kommunikationen i DataHub-selskabet på både internt, eksternt og på strategisk niveau.

Du kan se frem til et job med gode muligheder for at prøve dig selv af på tværs af kommunikationsdiscipliner og styrke både dine faglige og personlige kompetencer i en spændende virksomhed, hvor det går stærkt og hvor vores arbejde har stor betydning for danskernes hverdag, både nu og i fremtiden.

Din arbejdsplads bliver på Energinets kontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde. Der er tale om et barselsvikariat som løber ca. 1 år.

En alsidig hverdag med opgaver fra hele kommunikationspaletten

Du bliver en del af Energinet DataHub, hvor vi arbejder for at få mest muligt ud af Danmarks DataHub. Det gør vi både ved at drifte og videreudvikle vores kernesystem, og ved at videreudvikle og udnytte de muligheder, som DataHub har givet os for at gøre en forskel i den grønne omstilling. Med dine evner som formidler får du budskaberne til at stå knivskarpt og du er her med til at udbrede kendskabet til DataHub. Overordnet har du ansvar for den interne og eksterne kommunikation på tværs af DataHub-selskabet og du er her bindeled mellem Kommunikation Energinet og Kommunikation DataHub. Dine primære opgaver:

  • Udarbejde kommunikationsstrategier og planlægge kommunikationsindhold for selskabet som et hele og i forbindelse med projekter
  • Intern kommunikation, herunder nyhedsbreve og indhold til hjemmesider
  • Ekstern kommunikation, herunder pressemeddelelser og synlighed på sociale medier

Du er nysgerrig, relationsskabende og en fænomenal formidler

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du med din opsøgende tilgang er god til at spotte de gode historier og evner at formidle dem videre. Hertil ser vi gerne, at du:

  • Har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse på kandidatniveau
  • Har erfaring med lignende opgaver – gennem et par års erfaring fra lignende job eller længerevarende praktikforløb og/eller studiejob
  • Mestrer træfsikker og kreativ skriftlig kommunikation på dansk og engelsk.
  • Kan formidle skarpe budskaber og har forståelse for god kommunikation på forskellige kanaler
  • Har øje for at producere videomateriale til både hjemmeside og sociale medier

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med CMS-systemer og brug af sociale medier for virksomheder.

På det personlige plan, er du udadvendt, samarbejdsvillig og nysgerrig – med interesse for Energinets rolle i den grønne omstilling. Du har en stor ansvarsfølelse og er selvkørende og initiativrig, ligesom du trives med at arbejde i et travlt miljø med varierende arbejdsdage og -opgaver. Endeligt kan du bevare overblikket på trods af høj fart og krav om hurtige og professionelle leverancer.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest 2. januar 2022.

I din ansøgning vil vi bede dig svare på følgende spørgsmål:

  • Hvilke konkrete opgaver har du tidligere løst, som er relevante for dette job?
  • Hvilke kommunikationsdiscipliner er du særligt god til?
  • Hvad motiverer dig i jobbeskrivelsen og hvorfor?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Bodil Skov Jørgensen på telefon 6124 4364. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk

Energinet Datahub A/S ejer og driver DataHub – et centralt og uafhængigt it-system, der samler alle oplysninger om danskernes elforbrug og produktion. Vi sikrer afregning, standardiserede processer og ensartet kommunikation mellem aktørerne i elmarkedet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Fredericia
  • Søndag den 02. januar 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Brørup

    Vil du være en del af Robinson Packaging Danmark, en førende virksomhed inden for emballageløsninger? Vi søger en dygtig og engageret medarbejder til stillingen som intern salgskoordinator inde..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Brørup
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Fredericia

    Vil du være med til at gøre borgere, medarbejdere og virksomheder stolte af [xxxxx]? Har du gennemslagskraft, og er du vant til at opbygge og vedligeholde relationer til både eksterne .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Fredericia

    Kommunikation, formidling, storytelling – kært barn har mange navne, og hvis du brænder for dette, og samtidig evner at omsætte dine ord til verdensklasse branding, er du muligvis den helt rette i .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Vejle

    Vil du være en del af en international virksomhed i vækst? Motiveres du af ansvar og indflydelse i en nøglerolle på tværs af lande og funktioner. Trives du med fagligt udfordrende problemstillinger..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1