Studerende til web, kommunikation og events

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Frederiksberg C

Brænder du for kommunikation, og vil du gerne være med til at skabe vellykkede events for studerende på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE)? Er du initiativrig og god til at holde styr på detaljer? Så er det lige dig, vi har brug for.

Lige nu søger vi i SCIENCE Erhverv og Myndighed en studerende, der er klar til at kaste sig ud i at arbejde med kommunikation i en bred forstand – fra hjemmesideredigering og sociale medier til promoveringskampagner og events. Du vil komme til at bidrage til lidt af det hele, naturligvis samarbejde med dine nærmeste kollegaer.

Miljøet i kontoret er tværfagligt, og du vil komme til at arbejde både med studerende, virksomheder og myndigheder. Som studerende vil du primært komme til at bidrage til vores to indsatser; SCIENCE Innovation Hub og Matchmaking Events på SCIENCE.

SCIENCE afholder årligt en række Matchmaking Events for studerende og eksterne samarbejdspartnere med det formål at skabe tættere relationer mellem fakultetets studerende og virksomheder, myndigheder og organisationer. Se mere her: http://www.science.ku.dk/matchmaking

Tilsvarende arbejder vi på Københavns Universitet målrettet med at fremme innovation og entreprenørskab ved at hjælpe studerende med at omsætte deres egen idé eller projekt til forretning. I SCIENCE Innovation Hub tilbyder vi studerende gratis professionel rådgivning og sparring samt netværk med andre entreprenante studerende. Vi arrangerer online workshops og events, der understøtter det ECTS-givende kursus ”Virksomhedsprojekt i egen idé”.

Arbejdsopgaver

Din primære opgave vil være at hjælpe med kommunikation og branding via events, hjemmeside, intranet og sociale medier Derudover vil du komme til at hjælpe med Matchmaking Events for studerende og aktiviteter i SCIENCE Innovation Hub. Stillingen som studerende indebærer blandt andet at bistå med:

  • Udarbejdelse af tekster, hjemmesideredigering og andre kommunikationsopgaver
  • Promovering af services i SCIENCE Innovation Hub og af Matchmaking Events
  • Annoncering og praktisk gennemførelse af events, fx koordinering af forplejning og oprydning, og anden opfølgning, herunder evalueringer
  • Kontakt til studerende og deltagende virksomheder/myndigheder/organisationer
  • Ad hoc støtte til andre møder, events og projekter

Vi lægger vægt på, at du

  • kan arbejde struktureret, effektivt og løsningsorienteret
  • har erfaring med SoMe-kommunikation, hjemmesideredigering og evaluering af spørgeskemaer (Survey Xact eller lignende) eller har mod på at lære det
  • er initiativrig, kreativ og udadvendt og kan bidrage med idéer til velbesøgte og vellykkede events
  • er velformuleret på dansk og engelsk i skrift og tale
  • er studerende inden for kommunikation og har minimum et år tilbage af din uddannelse
  • kan håndtere mange bolde i luften og har et godt humør

Vi tilbyder et udviklingsorienteret miljø i et kontor med stærkt fokus på at levere god og relevant service til fakultetets studerende, forskere, ledelse og eksterne samarbejdspartnere. Der er en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, og vi har en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Du vil blive indplaceret som studerende efter anciennitet. Minimumstimelønnen er kr. 127,17. Ansættelsen forudsætter, at du er aktiv studerende.

Stillingen ønskes besat fra den 1. august 2021 eller snarest herefter. Arbejdstiden er på 8 timer i gennemsnit pr. uge efter nærmere aftale med spidsbelastning op til events. Du skal desuden kunne arbejde de fredage, hvor vi afholder events. Se datoer på http://www.science.ku.dk/matchmaking.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte Kommunikationsmedarbejder Lisa Svane Baltzer Parsberg, SCIENCE Erhverv og Myndighed, på tlf. 6060 1823.

Læs mere om SCIENCE - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet - på http://www.science.ku.dk/

Din ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 5. juli 2021. Ansøgningen skal være vedlagt CV, studieblad og anden relevant dokumentation.

Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler i uge 27, og du vil få svar snarest herefter.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Frederiksberg C
  • Mandag den 05. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0