Greve Kommune søger en engageret kommunikationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi er nemlig på udkig efter en engageret kommunikationskonsulent med en kommunikationsfaglig eller journalistisk baggrund, der kan være med til at formidle, hvad der rør sig i Greves erhvervsliv og deltage i realiseringen af Greve Kommunes politikker på erhvervsområdet.

Dine arbejdsopgaver

Når du møder ind mandag morgen, er det på Greve Erhvervscenter. På dagens to-do liste kan der stå:

  • Kontakt virksomhed om deltagelse i artikel
  • Skriv artikel og optag video pba. virksomhedsbesøg og sørge for distribuering på sociale medier
  • Opdatere hjemmeside

Nogle af dine vigtigste opgaver vil nemlig være:

  • Fortælle de gode historier om, for og til erhvervslivet i området
  • Være i dialog med lokale virksomheder og bl.a. gennem virksomhedsbesøg være nysgerrig på virksomhedernes situation og behov, så du kan levere målrettet, aktuel og relevant hjælp og information til virksomhederne.
  • Medvirke til at realisere Greve Kommunes politikker på bl.a. vækst- og erhvervspolitikken og beskæftigelsespolitikken.

Konkret kommer du derfor blandt andet til at:

  • Være opsøgende i kontakten til lokale virksomheder
  • Være proaktiv ift. at finde og formidle de gode historier om, for og til erhvervslivet
  • Planlægge arrangementer fra start til slut; booke oplægsholdere, udarbejde arrangementsbeskrivelse, markedsføre og afholde arrangementer. Herunder bl.a. Greve Business Awards.
  • Have ansvar for ErhvervsCentrets hjemmeside
  • Udarbejde artikler og indhold til bl.a. hjemmeside og nyhedsbreve
  • Udvikle indhold til de sociale medier
  • Derudover er der praktiske opgaver, særligt i forbindelse med arrangementer, som du selvfølgelig gladeligt hjælper til med.

Stillingen opererer både med et strategisk og et praktisk udførende sigte. Du skal kunne trives i denne vekselvirkning, og du skal kunne finde lige dele arbejdsglæde i at lægge planerne og føre dem ud i livet med et smil.

Der er tale om en bred kommunikationsfaglig stilling og du vil have en bred faglig palette af opgaver.

Vi forventer at du kan skrive både kort og lidt længere og du er fortrolig med flere af fagets discipliner, herunder bl.a., filmredigering, SoMe, adobe-pakken, hjemmesideredigering og markedsføring.

Og hvem er du så som person?
Det er vigtigt, at du har en interesse i erhvervslivet. Du behøver ikke nødvendigvis have den helt store viden om erhvervsfremme eller på forhånd at kende til alle Greves virksomheder, men du skal have en interesse i at blive klogere på emnerne. I Greve har vi alt fra små nystartede iværksættere til de store internationale koncerner, og du skal derfor kunne se værdien og det spændende i både de store og små virksomheder. Og du skal ikke mindst have lysten til at være med til at sikre et godt og velfungerende erhvervsliv.

Du trives med at komme ud af kontoret, og du er tillidvækkende, udadvendt, proaktiv og har det drive, der gør, at du bringer god energi hvorend du kommer hen. Det er naturligt for dig at tale med og omgås nye mennesker, og du kan tale med både direktører i de store koncerner, håndværksmesteren og iværksætteren.

Du har en handlingsorienteret tilgang til opgaveløsningen og du arbejder systematisk og resultatorienteret for at nå målene.

Du er selvfølgelig også ansvarsfuld, energisk, punktlig, vant til at arbejde selvstændigt, fagligt dygtig og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Du kan være nyuddannet eller have års erhvervserfaring. Det er ikke afgørende. Det er derimod afgørende, at vi finder et godt match.

Lidt mere om os
Som en del af vores team kommer du til at repræsentere ErhvervsCentret Greve. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe de lokale virksomheder i Greve ved bl.a. at være en indgang til Greve Kommune og ved at være et bindeled på tværs af kommune og erhvervsliv.

Du vil som kommunikationskonsulent referere til erhvervschefen og indgå i et team med en erhvervskonsulent, og vil som led i arbejdet samarbejde bredt på rådhuset, med erhvervslivet og med en række relevante aktører ift. erhvervsområdet.

Du kan læse mere om organisationen på erhvervscentret.greve.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer. Der er tale om en fuldtidsstilling, og du skal være indstillet på, at du indimellem deltager i eftermiddags- og aftenarrangementer.
Du skal kunne transportere dig rundt til lokale virksomheder.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte erhvervschef, Simon Hauberg-Lund på telefon 4272 2321.

Ansøgningsfristen er mandag den 3. januar 2022 klokken 10.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Greve

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Greve over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1