Kommunikationspartner til intern kommunikation, Herlev/Lystrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Hos Terma udvikler vi højteknologiske produkter og systemer til civile, militære og sikkerhedsmæssige formål, herunder kommando- og kontrolsystemer, radarsystemer, systemer til beskyttelse af fly, rumfartsteknologi og strukturdele til flyindustrien. Vi arbejder globalt og vokser. Derfor har vi brug for en ny kollega til at hjælpe med at styrke vores interne kommunikation.

Stillingen er nyoprettet og placeret i Termas afdeling for Public Affairs & Communication, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med et team af kommunikations- og marketingsmedarbejdere.

En af dine væsentligste opgaver bliver at bidrage til, at viden deles på tværs af landegrænser og forretningsområder. Du får ansvar for at udvikle og eksekvere den interne kommunikation til Termas ca. 1.700 medarbejdere, der er placeret over en stor del af verden. Du får også ansvaret for at udvikle og styrke vores strategikommunikation.

Hvem er du?

Du er opsøgende og udadvendt og ser intern kommunikation som det afgørende redskab til at udvikle organisationen og understøtte vores strategi. Den interne kommunikation skal i endnu højere grad skabe værdi for virksomheden og medarbejderne.

Du skriver godt og fejlfrit på dansk og engelsk, og du kan finde de gode historier i organisationen, få dem formidlet og ud at leve. Du vil gerne afprøve nye metoder, kommunikationskanaler og værktøjer – og teste hvordan de bedst styrker den interne kommunikation og videndeling.

Dine opgaver

Din primære opgave bliver at styre og styrke den interne kommunikation og bidrage til, at vores strategi kommunikeres tydeligt og relevant på tværs af hele organisationen. Du vil blive en tæt sparringspartner for chefer i organisationen, og skal rådgive bredt omkring kommunikation – og særlig kommunikation som change management værktøj. Intern kommunikation er dit primære ansvarsområde, men du skal også være indstillet på - i lighed med dine øvrige kolleger i afdelingen - at hjælpe til med opgaver, der ligger indenfor afdelingens andre områder: Marketing, ekstern kommunikation og public affairs.

I tæt samarbejde med dine kolleger i Public affairs & Communication vil dine opgaver bl.a. blive, at:

  • Forbedre kommunikationen via interne kanaler (portal/intranet, monitors, nyhedsbreve og lign.)
  • Udvikle og eksekvere interne kommunikationskampagner
  • Finde og fortælle de gode historier, der understøtter vores strategiske mål
  • Afprøve nye metoder og værktøjer til intern kommunikation
  • Understøtte afdelingens arbejde bredt

Forventninger til dig

Vi forventer, at du har en relevant baggrund og uddannelse, og vi lægger særlig vægt på, at du:

  • Tager initiativ og arbejder selvstændigt
  • Har særdeles gode formidlingsevner og skriver godt på dansk og engelsk
  • Er opsøgende, har pondus og trives med kontakt til mange typer kolleger
  • Har relevant erfaring med intern kommunikation, gerne fra en international teknisk virksomhed
  • Gerne har erfaring med forandringskommunikation

Hvad kan Terma tilbyde?

Du bliver en del af en afdeling i udvikling, hvor vi ansætter nye talenter indenfor både kommunikation, marketing og interessevaretagelse, og du vil derfor blive en del af et nyt og ambitiøst team. Da stillingen er nyoprettet, glæder vi os derfor til at høre dine ideer og inputs til, hvordan vi kan arbejde med vores interne kommunikationskanaler. Vi arbejder med højteknologi, vi arbejder internationalt og vi arbejder kreativt. Vi arbejder sammen, vi hjælper hinanden og vi vægter et godt kollegaskab meget højt.

Yderligere information

Stillingen er som udgangspunkt placeret på vores kontor i Herlev. Vi flytter dog lokation i starten af 2022, hvor vi glæder os til at flytte ind i nye og moderne faciliteter i Søborg. Er du bosat i Jylland, vil der også være mulighed for ansættelse på kontoret i Lystrup, Aarhus. Der må forventes rejseaktivitet, primært i Danmark, i forbindelse med jobbet. For yderligere information kontakt Vice President, Kasper Hyllested, [email protected].

Vi læser ansøgninger løbende, og ser frem til at modtage din ansøgning senest den 31. oktober 2021.

The high-tech and innovative Terma Group develops products and systems for defense, non-defense and security applications, including command and control systems, radar systems, self-protection systems for aircraft and vessels, space technology, and aerostructures for the aircraft industry.

Terma A/S is headquartered at Aarhus, Denmark. Internationally, Terma has subsidiaries and operations in The Netherlands, Belgium, Germany, United Kingdom, United Arab Emirates, India, Singapore and the U.S.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Om stillingen Som kommunikationsdirektør hos [xxxxx] får du en nøglerolle i at lede og forme bankens kommunikationsstrategi. Din kerneopgave er at sikre en professionel og troværdig..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1