Studentermedhjælper med interesse i salg, teknik og kommunikation til AFRY i Herlev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Herlev

Jobbeskrivelse


Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en studentermedhjælper, der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren og yde en kvalitetsbevidst indsats i forbindelse med tilbudsgivning på infrastrukturprojekter.

Hvem er AFRY?

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 17.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi omkring 650 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.

Vi har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Vores vision er Making Future, og det forpligter, så det batter.

Hvem er mine kommende kolleger?

Du slutter dig til vores tilbudsteam i Herlev som pt. udgøres fast af to dedikerede kollegaer. Miljøet er uformelt og strukturen er flad, hvor du har mulighed for at påvirke dine egne arbejdsopgaver. Vi arbejder målrettet på at lave ansøgninger til prækvalifikationer og levere højkvalitetstilbud. Endvidere har vi ansvaret for flere systematiske arbejdsopgaver såsom opdatering af databaser, inddatering, oprettelse af SharePoint-sites og teamskanaler m.m.

Vores kontor er baseret i enheden Transportation. Her udvikler og rådgiver vi om bæredygtig transportinfrastruktur til fremtidens generationer. Vi samarbejder om at skabe funktionelle omgivelser, der samtidig er behagelige at færdes i. Vej, tunnel, jernbane og ITS er nogle af kerneområderne, og blandt vores kunder finder du Vejdirektoratet, Femern, kommuner og Banedanmark.

Kvalifikationer


Hvad er opgaven?

Du må gerne kunne være til rådighed ca.15 timer om ugen, hvor du bidrager til nedenstående opgaver. Timerne tilrettelægges efter aftale med dig.

Konkret har vi brug for din hjælp til at:

  • bidrage til tilbudsgivning og tilbudsarbejde
  • være analytisk skarp med øje for detaljen
  • bevare overblikket og kunne holde hovedet koldt i en til tider travl hverdag
  • bidrage og assisterer til udarbejdelse og gennemgang af skriftlige leverancer, såsom CV-materiale og projektmateriale, i overensstemmelse med kundens krav og regler
  • oversætte fra svensk, norsk og engelsk til dansk
  • bidrage til flere systematiske arbejdsopgaver såsom opdatering af databaser, inddatering, oprettelse af SharePoint-sites og teamskanaler m.m.
  • formulere dig skriftlig på højt niveau på både dansk og engelsk samt evne at fange modtagerens opmærksomhed.

Hvorfor skal jeg vælge jer?

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse. Vi sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne.

Af andre goder kan vi nævne:

  • internationale, interne udviklingsmuligheder
  • en tryg sundhedsforsikring
  • en lækker kantineordning
  • aktive personaleforeninger
  • fleksible arbejdsforhold.

Yderligere oplysninger


Hvordan søger jeg jobbet?

Af hensyn til Dataloven kan du ikke sende din ansøgning og dit cv direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket nedenfor, som også sikrer, at din ansøgning havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

Ansøgningsfristen er til og med mandag d. 8. august 2022. Samtaler afholdes løbende efter aftale.

Opstart ønskes enten d. 1 eller d. 15. september.

Hilsen fra dine (forhåbentlig) kommende kolleger.

Jeg har et par spørgsmål …

Så ring eller skriv til vores tilbudsteam Merima Omerbegovic på telefon 50525514, Tine Sønderholm Svendsen på telefon 23341862 eller [email protected]. Mærk venligst din mail i emnefeltet med ” Spørgsmål vedr. jobopslag - Studentermedhjælper med interesse i kombinationen salg, teknik og kommunikation til AFRY i Herlev”. Pga. ferie i uge 29 og 30, vil alle henvendelser blive besvaret derefter.

Hos AFRY går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en global og mangfoldig virksomhed, hvor vores forskelligheder er vores styrke. Bliv en del af AFRY og hjælp os med at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1