Udviklings- og stabsmedarbejder med fokus på it og kommunikation til UngHerning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Udviklings- og stabsmedarbejder med fokus på it og kommunikation til UngHerning


Er it og kommunikation dine stærke sider? Har du lyst til at blive en del af en fællesskabsorienteret og forandringsvillig ungdomsskoleverden? Så har du her muligheden for at søge en stilling, hvor du direkte understøtter arbejdet med de unge mennesker, som er omdrejningspunktet i organisationens virke, og får indflydelse på udviklingen af UngHerning.

UngHerning er vokset over de senere år og flere nye opgaver er kommet til. Det gør det i endnu højere grad vigtigt, at vores kommunikation rammer præcist, og vi har brug for gode digitale løsninger. Derfor søger vi en stabsmedarbejder med en stærk profil indenfor it og kommunikation.

Dine arbejdsopgaver


Som udviklings- og stabsmedarbejder vil du få til opgave at sørge for, at UngHernings kommunikation er interessant og relevant for de unge, deres forældre samt vores samarbejdspartnere. Samtidig er det dig, som skal have styr på organisationens it-landskab og kunne hjælpe kollegaer og elever med ønsker og udfordringer. Du skal primært arbejde med it og kommunikation, men skal også varetage andre opgaver såsom evaluering af projekter eller strategisk sparring til lederteamet.

Følgende arbejdsopgaver venter på dig:
  • Udvikling af og support på it-løsninger til bl.a. dataindsamling, kommunikation og registrering, herunder support af snitflader til administrative systemer i samarbejde med Herning Kommunes it-afdeling
  • Udvikling og vedligehold af hjemmeside, AULA, Teams og andre platforme
  • Kommunikation – internt og eksternt
  • Databehandling og analyseopgaver

Din profil


Med din organisatoriske forståelse og evne til at se sammenhænge er du i stand til at tænke udviklende og strategisk – særligt indenfor it og kommunikation. Du sørger for, at detaljerne er på plads og ser det som en forudsætning for, at helheden fungerer. Samtidig prioriterer du højt, at it og kommunikation giver mening for brugerne.
  • Du er kandidat med en relevant uddannelse, fx IT-didaktisk design, cand. It. – Product Design el.lign.
  • Som person er du selvstændig, initiativrig, og handlekraftig
  • Du er stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation
  • Du er en ”teamplayer” og kan opleve succes gennem andre
  • Du skaber struktur, systematik og fremdrift i opgaveløsningen
  • Du har en skarp metodisk og analytisk sans


Det er yderligere en fordel, men ikke et krav, hvis du har flair for at lave egne makroer i Excel eller gerne løser udfordringer ved at lave små programmer eller scripts.

Hvad kan vi tilbyde?


UngHerning er en alsidig arbejdsplads, hvor forskellige fagligheder arbejder sammen om at skabe gode rammer for udvikling og læring for alle de børn og unge, vi møder i hverdagen. Vi kan tilbyde en stilling, hvor du - som den ene af to stabs- og udviklingsmedarbejdere - er med til at forme egne arbejdsopgaver, og hvor der er plads til at afprøve ideer i udviklingen af de bedst mulige løsninger for medarbejdere og elever.

Du bliver en vigtig brik i den strategiske udvikling af UngHerning, i og med at du bliver inddraget i ledelsesrummet og får centrale opgaver i forhold til implementering af nye mål, projekter m.v. Det er en forudsætning, at du kan arbejde sammen med mange og forskelligartede profiler, da du vil få berøring med store dele af organisationen.

Om UngHerning


UngHerning er Herning Kommunes ungdomsskoletilbud til børn og unge mellem 10 og 18 år. Udover fritidsaktiviteter rummer UngHerning også heltidsundervisning samt SSP. UngHerning har base på Gl. Skolevej i Herning men har aktiviteter i hele kommunen. Du vil få din daglige gang på Gl. Skolevej.

Vi er organiseret med 4 afdelinger:
  • Staben, der i tæt samarbejde med ledelsen, står for udvikling, understøttelse og drift af organisationen.
  • Heltidsafdelingen, som er et skoletilbud for ca. 55 elever, hvor 15 lærere og pædagoger står for undervisning og læringsforløb indenfor faglige, personlige og sociale kompetencer.
  • Fritidsafdelingen, som består af 6 fastansatte koordinatorer samt ca. 260 timelønnede medarbejdere ansat i junior- og ungdomsklubber samt ved fritidsundervisningen.
  • SSP, som omfatter 3 fuldtidsansatte SSP-medarbejdere, et opsøgende team (DOT) bestående af flere gadeplansmedarbejdere, og et formidlerteam, som afholder forebyggende oplæg på samtlige folkeskoler. SSP faciliterer desuden en række forskellige forebyggende netværk.

Yderligere oplysninger kan fås:


Ved henvendelse til viceungdomsskoleskoleleder Allan Bjørnskov på telefon 96 28 76 54.
På UngHernings hjemmeside

Ansættelsesforhold


  • Løn og ansættelsesforhold aftales i henhold til gældende overenskomst
  • Stillingen ønskes besat senest pr. 1. november 2021
  • Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling
  • Der vil blive indhentet straffeattest og børneattest i forbindelse med ansættelse


Ansøgningsfrist: 19. september 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 23. september 2021.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Herning
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1