Kommunikations- og pressemedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at påvirke og udvikle den uddannelsesverden som tegner både unges og samfundets fremtid? Kan du skrive skarpt og engagerende til en målgruppe med mange tvivl? Vil du bruge dine gode kræfter på at gøre unge stærkere til at vælge den uddannelse som er bedst for dem?

Så er du måske U/NORDs nye kommunikationsmedarbejder, der kommer til at styrke fortællingen om U/NORD, formidle vores uddannelser, styrke vores stemme i pressen, og være med til at udvikle vores nye hjemmeside.

U/NORD har vores opmærksomhed skarpt rettet mod eleverne på ungdomsuddannelserne og i folkeskolens sidste år, og de svære valg, de bokser med. Vi er en stor skole med mange uddannelsesmuligheder fordelt i fire byer, og vi er ikke bange for at mene, at vi står sammen om at skabe det gode liv gennem uddannelse. Det giver os mange spændende problemstillinger og vi har behov for en stærk kommunikations- og pressemedarbejder.

Om stillingen
Du bliver en del af afdelingen for kommunikation og elevrekruttering. Vi arbejder fagligt og strategisk med de unge som vores centrale målgruppe, men rækker også ud til erhvervslivet, politikere og embedsmænd. Vi driver U/NORDs centrale og lokale digitale platforme, rekrutteringskampagner, pressearbejde og markedsføring. Vi har en glad og uformel tone med innovation og målrettethed i højsædet og vi arbejder sammen på tværs af afdelingen og organisationen. Målgrupper, interessenter og kolleger lytter med når vi kommunikerer, og vi har ambitioner om at være de bedste.

Du vil:

  • Deltage i stadig strategisk kommunikationsplanlægning, bl.a. med anvendelse af personaer, hvor vi styrker vores anvendelse af data og evalueringer.
  • Skrive artikler og fortællinger til forskellige platforme, herunder kommunikation af U/NORD som verdensmålsskole
  • Spille en central rolle i udvikling og implementering af ny hjemmeside.
  • Indgå i tæt sammenspil med kolleger for at opnå synergi mellem hjemmesiden, sociale medier og alle elevrekrutteringsaktiviteter.
  • Få ansvar for udarbejdelse af eksternt nyhedsbrev.

  • Få ansvar for at styrke vores tilstedeværelse i pressen, både redaktionelt og i debatsammenhæng.
  • Udarbejde og udvikle kampagner, tryksager og annoncer.
  • Rådgive kolleger i organisationen.

Kvalifikationer
Du skal have en bred kommunikationsfaglig ballast som du kan bruge målrettet og strategisk. Du er vant til at tænke skarpt strategisk i målgrupper og har brugervenlighed i fokus. Du er interesseret i at evaluere og forbedre kommunikationsindsatser og deltage i vores stadige lærings-projekt. Du skal være rutineret i mindst et CMS og kunne tænke med om SEO. Du skal have erfaring med udvikling, drift og evaluering af nyhedsbreve.

Du er en dygtig historiefortæller, der kan skrive skarpt og engagerende til helt forskellige målgrupper, men særligt til de unge. Du kan slå igennem i pressen og styrke kendskabet til U/NORD i vores optageområde.

Du er udadvendt og inkluderende og synes godt om at facilitere netværk og rådgive kolleger og elever om målrettet brug af sociale medier. Du er stærk i relationer, har god situationsfornemmelse og kan se værdien i at spille andre gode. Som person har du energi og gennemslagskraft; du tager initiativ, tænker i kreative løsninger og ved hvordan du skal få dem gennemført.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse indenfor kommunikation, fx journalist, cand.comm., cand.mag. i medievidenskab eller lignende, og du har nogle års arbejdserfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes iht. gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer gennemsnitligt om ugen, og ansættelsen er fra den 1. september 2022 eller hurtigst muligt.

Det er et krav for ansættelsen, at der til enhver tid kan fremvises en ren børneattest.

U/NORD ønsker at bidrage til et sundt arbejds- og undervisningsmiljø, og er pr. 1. august 2021 en røgfri skole, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter på skolen – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning senest den 15. august 2022 kl. 08.00.

Vil du vide mere?
Hvis du har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Anna Pia Hudtloff på 31 31 59 40 eller [email protected]. Hvis du vil vide mere om U/NORD kan du tjekke her og her kan du se vores strategi for de kommende år.

U/NORD ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Hillerød
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Kvistgård

    Are you ready to become part of a dynamic team and inspire excellence in marketing life-saving vaccines? We are seeking a talented Marketing Manager to join our team in the Nordics & Baltics. If yo..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Lynge

    Driven by the passion to improve quality of people’s lives, WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry. With our commitment to increase penetration in an underserve..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Lynge
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Klampenborg

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2930 Klampenborg
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Klampenborg
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Hillerød

    Rigshospitalet søger en ambitiøs kommunikations- og pressechef med ledelsesmæssig tyngdeØnsker du en hverdag på en arbejdsplads, der hver dag gør en afgørende forskel for tusindvis af menneske..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 2
3. juni 2024 3