Velskrivende kommunikationsrådgiver til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Klimaet står øverst på regeringens og mange danskeres dagsorden. Danmark skal barbere 70% af vores drivhusgasudledninger inden 2030, og vi skal med det gode grønne eksempel presse på for højere ambitioner og flere grønne løsninger ude i verden. Kan DU gøre den grønne omstilling til en spændende og engagerende fortælling?

Om jobbet Som kommunikationsrådgiver er du med til at skabe fortællingen om klimaforandringernes udfordringer og løsninger gennem fængende taler og læseværdige debatindlæg. I Klimaministeriet bliver du en del af et hold af topengagerede rådgivere, som arbejder hårdt for den grønne omstilling – både i og uden for Danmark.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads, dedikerede kolleger og en højaktuel dagsorden. Du får muligheden for at være mere til at løse en af de største samfundsudfordringer, vi står over for samtidig med, at du udvikler dine faglige kompetencer som del af et center, der arbejder med både presse, politikudvikling, strategi og kommunikation. Desuden får du en stor kontaktflade på tværs af ministeriet.

Om dig Det absolut vigtigste er, at du har en skarp og flydende pen og kan skabe gode, nære billeder på alt fra teknologier til tipping points. Du kan skrive den gode tale – også på kort tid. Du sætter dig hurtigt ind i komplicerede emner, uanset om det er de seneste konklusioner fra IPCC eller den kommende Power-to-X-strategi, og du skriver både klart, kreativt og overbevisende. Hvis du samtidig er i stand til at rådgive andre om at skrive, er det en stor fordel.

Du tænker strategisk, har politisk tæft og kan bruge begge dele til at skabe klar kommunikation. Du kan bevare overblikket, det gode humør og roen, når der er travlt og hektisk. Du sætter dig ind i den faglige substans, følger med i politik og er vant til at følge nyhedsstrømmen. Du synes, det er sjovt at levere med korte deadlines, nyder et højt arbejdstempo og er med på, at jobbet til tider kræver, at du arbejder på skæve tidspunkter – hvad enten det er tidlig morgen, sen aften eller weekender, fordi opgaverne indimellem kræver det.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har en uddannelse inden for eksempelvis retorik, kommunikation, journalistik, litteraturvidenskab, historie eller statskundskab
  • ved, hvad det vil sige at skrive for andre
  • har erfaring fra en politisk styret organisation, f.eks. et ministerium
  • har erfaring med retorisk rådgivning
  • arbejder struktureret og tager ansvar for at følge opgaver til dørs
  • behersker et uovertruffet dansk og et flydende engelsk

Vi tilbyder
  • Et særdeles spændende og varieret arbejde i et stærkt fagligt miljø med en bred interessekreds
  • Et ministerområde præget af nytænkning, faglig dygtighed og mange karrieremuligheder
  • Et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau
  • Gode personlige udviklingsmuligheder
  • Dygtige og venlige kolleger med drive
  • God mulighed for at præge egne opgaver

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har vi fokus på internationale og nationale karriereveje, og derfor kan en ansættelse hos os på sigt føre til andre stillinger i og uden for koncernen. Klima, energi og forsyning er områder med stor international bevågenhed. En stilling i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet kan derfor være et første skridt i en international karriere som udsendt attaché for ministeriet ved danske ambassader eller som ansat ved andre internationale organisationer og agenturer.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er på fuld tid. Ansættelsen sker iht AC-overenskomsten med en indplacering som fuldmægtig eller konsulent afhængig af dine kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorchef Gry Möger Poulsen ☏ 5215 7692, email: [email protected].

Ansøgning Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format), så vi har det senest 10. oktober. Ansøgninger skal indsendes via linket på ministeriets jobportal. Stillingen er til besættelse 1. december 2021 eller snarest muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler, og i forbindelse med samtalen skal du være indstillet på at gennemføre et personprofil- og testforløb.

Ministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 10. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0