Studentermedhjælp til kommunikation til Klimaskovfonden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København NV

Vil du være med til at engagere danskerne i Danmarks vigtige klimamål? Og samtidig få erfaring med strategisk kommunikation og PR? Så er du måske Klimaskovfondens nye studentermedhjælp til kommunikation.

Den Danske Klimaskovfond understøtter Danmarks klimamål gennem etablering af skov og udtagning af kulstofholdige lavbundsjorde i Danmark, der skal nedbringe vores CO2-udledning. Klimaskovfonden giver virksomheder og privatpersoner mulighed for reel klimahandling gennem investeringer i fondens klimaprojekter rundt i hele Danmark. Klimaskovfonden er oprettet af Folketinget som en uafhængig statslig forvaltningsenhed og ledes af en selvstændig bestyrelse.

Skarp kommunikationsstuderende søges
Klimaskovfondens sekretariat har været i gang siden efteråret 2021, og vi boltrer os allerede på LinkedIn og er ved at lægge sidste hånd på vores hjemmeside. Der er store forventninger til Klimaskovfondens arbejde – både politiske og markedsmæssige – og vi har derfor travlt med at øge fondens synlighed og skrue op for fondens kommunikation på tværs af platforme. Som studentermedhjælp til kommunikation hos Klimaskovfonden skal du derfor kunne trives i en travl hverdag med masser af opgaver og ansvar.

Om dig
Vi søger en studentermedhjælp, der har lyst til at prøve kræfter med alle redskaber i den kommunikationsfaglige værktøjskasse – og gerne allerede har erfaring med flere af dem. Vi forestiller os, at du er godt i gang med en journalistisk og/eller akademisk uddannelse indenfor kommunikation, journalistik, formidling el.lign. og vi foretrækker kandidater, der har dokumenteret erfaring fra en lignende (studenter)stilling med kommunikation og/eller PR.

Derudover er det et plus, hvis du har erfaring med faglig formidling, gerne inden for klima- og miljøområdet, og med at producere video og/eller grafisk indhold. Men næsten allervigtigst er det, at du:

  • Har en positiv indstilling og ikke er bange for at lære noget nyt
  • Har blik for detaljen og er grundig
  • Er en holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt
  • Kan overholde deadlines og tage ansvar for dine opgaver

  • Kan tage initiativ og også har mod på at hjælpe dine kolleger med diverse opgaver, der findes i et sekretariat under opbygning

Dine opgaver og rolle
Du kommer til at hjælpe fondens kommunikationsafdeling med at opbygge og drive Klimaskovfondens PR- og kommunikationsindsats, herunder

  • udarbejdelse af indhold til både hjemmesiden, nyhedsbreve, LinkedIn og pressemeddelelser – både tekst, billeder og mindre grafiske elementer
  • overvågning af fondens SoMe-profiler
  • opdatering af fondens hjemmeside
  • opsøgende pressearbejde
  • research
  • og medvirken til planlægning af og afvikling af events.

Dine arbejdsopgaver vil selvfølgelig primært handle om kommunikation, men i og med fonden er under opbygning, har vi også brug for, at du af og til hjælper med andre ad hoc-opgaver. Det gør de fleste af os lige nu i fondens opbygningsfase.

Du bliver en del af et dygtigt og dedikeret sekretariatet, hvor du får seks kolleger, der driver og administrerer opgaver i dagligdagen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Du bliver ansat med reference til direktøren. Stillingen er en studenterstilling på ca. 15 timer om ugen, og vi er selvfølgelig fleksible ift. dit skema og eksamensperioder. Tiltrædelse er d. 1. juni eller snarest derefter. Klimaskovfondens sekretariat flytter pr. 1/7 til Roskilde.

Yderligere oplysninger
Send din ansøgning og et CV senest d. 23. maj 2022 til [email protected]
Vi forventer at holde samtaler i uge 21.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt venligst direktør, Poul Erik Lauridsen på 3153 2565.

Læs mere om Klimaskovfonden på www.klimaskovfonden.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København NV
  • Mandag den 23. maj 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2