Visuel formidler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Når vi siger tungt stof, siger du YES, kom med det. Når vi siger stor offentlig organisation, siger du, det lyder spændende. Når vi siger færre klik til lægen, tænker du straks i billeder, illustrationer eller flows.

Vi søger en ny kollega, der kan hjælpe os med at formidle vigtig viden om brug af Sundhedsplatformen til ansatte på regionens hospitaler. Du skal være en alsidig og skarp visuel formidler, der arbejder selvstændigt og rutineret med både grafik og ord. Det er en fordel, hvis du har sundhedsfaglig indsigt eller erfaring fra en større organisation.

Vi har mange spændende tiltag i gang, og vores visuelle og sproglige kommunikation er i rivende udvikling. Du skal blandt andet hjælpe med at få en ny visuel identitet ud at flyve på forskellige platforme lige fra nyhedsbreve og web til præsentationer og manualer. Og du får rig mulighed for at sætte dit eget aftryk og udfordre os på rammerne. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores ansvarlige grafiske designer.

Team kommunikation og formidling
Du bliver en del af et tværfagligt kommunikationsteam, hvor både jordemoderen, lægesekretæren, journalisten og cand. comm.’eren bliver nogle af dine nærmeste kolleger. Sammen løfter vi mange spændende strategiske, skriftlige og visuelle opgaver inden for implementerings- og forandringskommunikation. Vores vigtigste opgave er, at de ansatte på hospitalerne ved, hvordan de arbejder korrekt og mest effektivt i Sundhedsplatformen. På den måde får de mere tid til deres vigtigste opgave, patienterne.

Vi er en del af en stor offentlig organisation, men vi har højt til loftet, og vi har det sjovt med både frokostfitness, daglige ordgåder og sociale arrangementer.

Om dig

  • Du er hurtig til at sætte dig ind i formål, målgruppe og budskaber, især når tingene er komplekse
  • Du kender din basis Adobe-pakke og Mailchimp
  • Du arbejder rutineret i PowerPoint, for det gør vi faktisk en hel del
  • Du er kreativ og ikke bange for at bringe dine gode ideer i spil
  • Du kan se dig selv i et spændende og hektisk arbejdsmiljø
  • Du trives med at arbejde selvstændigt, og har en systematisk tilgang
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med videoproduktion

Din hverdag vil være et godt miks af

  • sparring med kolleger om grafisk visualisering og forenkling af budskaber
  • opsætning af informations- og kampagnematerialer
  • formidling af nyheder og artikler både i nyhedsbreve og PowerPoint
  • konceptudvikling af visuelle produkter

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen. Vi har flextid, og du har mulighed for at arbejde hjemmefra et par dage om ugen. Vi forventer, at du kan starte den 1. marts 2023. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Sådan søger du jobbet
Send din ansøgning, CV og et par eksempler på noget relevant grafisk arbejde senest den 10. januar 2023 via vores digitale rekrutteringssystem. Vi forventer at afholde samtaler i uge 3 og eventuelt 2. samtaler inklusive case i uge 4. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte teamkoordinator Mie Dam Christensen på telefon 60 66 22 12 eller mail [email protected] eller senior grafisk designer Christa Job på telefon 61 65 86 84 eller mail [email protected].

Vores arbejdsplads, Center for It og Medicoteknologi (CIMT)
CIMT er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. Vi skaber grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen. Det er et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv. Du kan læse mere om CIMT på Region Hovedstadens hjemmeside.

Sundhedsplatformen er en it-platform, som forbinder en lang række it-systemer og samler alle de funktioner, medarbejderne ude på hospitalerne bruger mest; fx ved medicinering, dokumentation, stuegang, operationsbooking, bestilling af laboratorieprøver m.fl. Sundhedsplatformen er patientens journal og personalets daglige it-redskab.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 10. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 2
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1