Studentermedhjælper til kommunikations- og administrative opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Studentermedhjælper til kommunikations- og administrative opgaver

Kunne du tænke dig at arbejde med virksomhedskommunikation, få indsigt i en moderne udviklingsorganisation og have et tæt samarbejde med dygtige og sjove kolleger?

Topdanmark tilbyder et spændende studiejob med opgaver af kommunikativ og administrativ karakter. Opgaverne spænder fra kommunikative opgaver - såsom intern kommunikation via vores sociale netværk (Microsoft Teams og Yammer) og materiale til workshops og møder - til detaljeorienterede opgaver, såsom bookning af møder og praktiske opgaver i relation til planlægning og afholdelse af workshops. Afhængig af profil og erfaring kan der blive mulighed for også at varetage og deltage i andre typer opgaver såsom mere procesorienterede opgaver.

Du vil komme i tæt berøring med agil udvikling og den agile lederrolle, så du ser disciplinen og de agile roller bag kulisserne, hvilket du sikkert vil kunne bruge i dit eget arbejde, dit studie og ikke mindst i din fremtidige karriere. Hvis du har interessen herfor, får du mulighed for at få indblik i de opgaver, gevinster og udfordringer, som er knyttet til agil udvikling. Vi hilser dine input og refleksioner velkommen, som du sandsynligvis baserer på din viden fra studiet.

Du får

  • Erfaring med virksomhedskommunikation
  • Selvstændige arbejdsopgaver og mulighed for at påvirke disse
  • Fleksible arbejdsforhold, hvor du kan veksle mellem at arbejde hjemmefra og på kontoret i Ballerup
  • Indblik i det agile rammeværk SAFe

Her er vores forventninger til dig

  • Du er bachelor- eller kandidatstuderende på en relevant uddannelse fx inden for kommunikation, ledelse og organisation med mindst 1 år tilbage af studiet. Praktisk erfaring er en fordel
  • Du er detaljeorienteret og har en struktureret tilgang til dit arbejde og kan lide at levere et godt produkt
  • Du kan arbejde selvstændigt og udviser høj ansvarlighed. Det vil sige, at du kan færdiggøre dine opgaver uden nævneværdig supervision, er i stand til at kvalitetssikre eget arbejde og beder om hjælp, når du har brug for det. Du får selvfølgelig en grundig introduktion til de opgaver, som du forventes at varetage.
  • Du arbejder ubesværet på både dansk og engelsk, og har godt styr på grammatik og retstavning på begge sprog
  • Du er en god skriftlig kommunikator, som kan formidle et budskab enkelt og tydeligt
  • Det er en fordel, at du er åben over for og finder interesse i tekniske udfordringer, men det forventes ikke, at du har en teknisk baggrund

Afdelingen og miljøet

Du kan se frem til en uformel dagligdag, hvor vi vægter faglighed og humor lige højt. Du vil arbejde tæt sammen med tre af afdelingens Release Train Engineers (RTE), som driver det agile arbejde og den agile udvikling.

Du bliver tilknyttet afdelingen Agile Execution, hvor de agile eksekveringsledere og ansvaret for at drive den agile udvikling i Topdanmark er forankret. Organisationen er indrettet efter de agile principper med selvstyrende teams og supporterende ledergruppe.

Praktisk
Du får base på hovedkontoret i Ballerup, hvor vi har en lækker kantine, træningscenter og andre medarbejderfordele. Let adgang via offentlig transport.Stillingen er ca. 15 timer/uge fordelt på 2-3 dage. Du aftaler selv dine arbejdsdage med afdelingens RTE’ere. Vi er åbne over for faste dage såvel som varierende fra uge til uge, så det passer bedst til din studieaktivitet.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi har allerede brug for dig i dag og den rigtige kandidat kan starte i morgen. Sidste frist er 31. januar 2023, men vi inviterer løbende til samtaler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte RTE Bettina Sandfeld på telefon 29 38 23 57.

Vi glæder os til at høre fra dig!

En fremtid, der er mere dig
I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Her er både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen. Hos os får du energi til at skabe bedre resultater og du får større muligheder for udvikling. Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1