2 kommunikationsmedarbejdere til DIIS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

DIIS søger erfarne kommunikationsfolk med viden om forskningskommunikation

Dansk Institut for International Studier - DIIS - søger to kommunikationsmedarbejdere med internationalt udsyn, stærke sproglige kompetencer og gerne erfaring med forskningskommunikation.

Om DIIS

DIIS er en selvstændig, offentlig forskningsinstitution. Sat i verden for at styrke uafhængig forsknings-, analyse- og informationsvirksomhed om internationale forhold inden for det udenrigs-, sikkerheds- og udviklingspolitiske område. Vores forskere formidler både til andre forskere i det internationale forskningsmiljø ved at publicere i nogle af verdens førende forskningstidsskrifter og afholde internationale konferencer. De orienterer politikere, embedsmænd og NGO’er ved at udarbejde forskningsbaserede policy briefs og udredninger og ved at deltage i briefinger og rundbordsmøder. Og så har de også en opgave med at gøre deres forskning tilgængelig for den interesserede offentlighed. Du kan derfor dagligt møde DIIS-forskere på TV, i radioen og i de skrevne medier, hvor de giver interviews og laver analyser. De er også ofte ude og tale eller afholder seminarer, webinarer og konferencer, hvor kommunikationsafdelingen også ofte spiller en rolle både.

Jobbet

I kommunikationsafdelingen assisterer vi forskerne - primært med den ikke-akademiske kommunikation. Sammen identificerer vi anledninger og udvikler temaer og hjælper med at lave artikler, interviews, podcasts og video, som bliver publiceret både på egne platforme og i medier i Danmark og udlandet. Vi har vores egen filmfestival Docs & Talks, som er faciliteret af kommunikationsafdelingen, og det er også altid et tilbud, at vi som kommunikationsfolk hjælper med at facilitere seminarer og andre events. DIIS har også en forpligtelse til at lave policy-arbejde. Her har kommunikationsafdelingen en vigtig rolle at spille ift. at hjælpe med at redigere og kondensere forskningen til policy briefs samt ved at styre udgivelsen af rapporter og give en hånd med, når der skal laves præsentationer.

Vi har en god kollega, der har fundet andet arbejde, men vi har også så mange projekter og opgaver i støbeskeen, at vi nu opnormerer med en ekstra kollega i en tidsbegrænset stilling. Derfor søger vi både en kommunikationskollega i en fast 37 timers stilling og én i en tidsbegrænset 30 timers-stilling frem til 30/9-2025.

Arbejdsopgaver

De faste arbejdsopgaver er bl.a.

  • Formidling af forskningsudgivelser på web, i nyhedsbrev og via SoMe
  • Redigering og bearbejdning af artikler, policy briefs og debatindlæg
  • Pressehåndtering og hjælp med at pitche og udarbejde analyser og kronikker
  • Sparring og afholdelse af interne kurser om kommunikation og medier
  • Interviews med forskere og samarbejdspartnere til DIIS’ egne kanaler
  • Udvikling af relevante og aktuelle temaer til nyhedsbrev og web
  • Producere podcasts og små videoindslag med forskerne
  • Udvikling af illustrationer og infografik via AI
  • Brug af AI til at kondensere lange forskningsartikler til nye formater
  • Facilitering af seminarer og debatter
  • Understøttelse af ledelseskommunikation

Din profil

Du er uddannet journalist eller cand.com. eller har en anden relevant uddannelse samt flere års erfaring med kommunikationsarbejde. Du skal interessere dig for udenrigs-, udviklings- og forsvarspolitik, og det er en fordel men ingen betingelse, at du har arbejdet med forskningskommunikation. Da DIIS er en tosproget arbejdsplads, er det afgørende, at du både taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau.

På DIIS bliver du en del af et inspirerende og levende vidensmiljø på en institution, der sigter efter at være førende inden for forskning, policy-arbejde og formidling af studier og analyser om internationale forhold. Det kræver, at du har lyst til at hjælpe med at få andres materiale til at skinne, uden at det er dig selv, der står forrest. Og det er en stor fordel, hvis du er god til at få både dine og andres faglighed i spil på tværs af afdelinger, samt evner at give og modtage konstruktiv feedback.

DIIS som arbejdsplads

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i en kommunikationsafdeling med søde, sjove hjælpsomme, iderige og højt kompetente kolleger. Vi deles om opgaverne og lægger vægt på at bruge vores kommunikative værktøjskasse til at hjælpe forskerne med at kombinere den akademiske forskningskommunikation med højt lixtal med både traditionelle og kreative metoder til at nå bredere ud.

DIIS er en mangfoldig arbejdsplads, og vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset deres personlige baggrund. Vi prioriterer en god balance mellem arbejde og privatliv og tilbyder derfor fleksibel arbejdstid. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen, når det passer ind i afdelingens øvrige program.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er to ledige stillinger: En fast stilling på 37 timer og en tidsbegrænset stilling på 30 timer frem til 30/9-2025. Ansættelse sker i henhold til relevant AC-overenskomst mellem Staten og den forhandlingsberettigede organisation. Jobstart er hurtigst muligt.

Ansøgning

Deadline for ansøgning er 28. februar 2024, men vi tager løbende folk til samtale, så send endelig din ansøgning ind hurtigst muligt.

Stillingen kan kun søges gennem vores e-rekrutteringssystem. For at din ansøgning kan tages i betragtning, skal følgende uploades i systemet inden deadline:

  1. Ansøgning
  2. CV

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kommunikationschef Ulla Jepsen på tlf. 81710928 eller [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 28. februar 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1