Ankestyrelsen søger erfaren medarbejder til presse og kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Kan du bygge bro mellem journalisterne og juraen? Og formidle et budskab korrekt og tydeligt? Har du erfaring med hjemmesider og sociale medier?

I Ankestyrelsen afgør vi borgernes sager. Vores arbejde spænder vidt og berører mennesker i deres helt nære dagligdag. Det stiller store krav til den måde, vi kommunikerer med vores omverden på. Derfor arbejder vi også løbende med at udvikle vores kommunikation om styrelsen som garant for borgernes retssikkerhed på social- og beskæftigelsesområdet. Her kommer du ind i billedet.

Du vil blive en del af direktionssekretariatet i Ledelse og Økonomi. Kontoret arbejder tæt sammen med direktionen, styrelsens chefer og vores departement. Kontorets opgaver er mangeartede og omfatter direktionsbetjening, ledelsesinformation, projektledelse, mål- og resultatstyring, sagsstatistik, økonomi og naturligvis presse og kommunikation.

I et tæt samspil med en kollega bliver dit bidrag til kontoret at arbejde med styrelsens presse og kommunikation. Du skal udarbejde, redigere og lægge materiale på vores hjemmeside, LinkedIn-profil og intranet og udarbejde nyhedsbreve med information om styrelsens arbejde til interessenter. Derudover vil du også skulle håndtere og besvare henvendelser fra pressen. Desuden forventer vi, at du er en aktiv medspiller i udviklingen og gennemførelsen af vores strategiske ambitioner med Ankestyrelsens kommunikation.

Vi forestiller os, at du har en kommunikations- eller en journalistfaglig uddannelse. Du er god til at skabe relationer og har politisk forståelse og indsigt i de centrale politiske dagsordener.

Du har

  • veludviklede evner inden for både mundtlig og skriftlig kommunikation
  • forståelse for de rammer og vilkår, der gælder for en offentlig organisation
  • politisk flair og behersker strategisk kommunikation
  • initiativ og kan sætte en kommunikationsdagsorden
  • erfaring med at formidle viden inden for en bred vifte af fagområder
  • erfaring med pressehåndtering, og du har mod på og evner at bygge bro mellem jura og kommunikation
  • sans for struktur og styring/projektledelse
  • teknisk flair og erfaring med CMS

Det praktiske

Ankestyrelsen har adresser i København og Aalborg. Som vores nye kollega i Ledelse og Økonomi vil dit arbejdssted være i København på Teglholmsgade 3.

Du bliver ansat efter overenskomst for akademikere i staten som enten fuldmægtig eller konsulent afhængig af din erfaring og kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Vi forventer at holde 1. samtale i uge 45, og vi ser gerne, at du kan begynde den 1. januar 2022.

Vil du vide mere om Ankestyrelsen og vores sagsområder, kan du besøge vores hjemmeside, www.ast.dk. Under Karriere kan du læse mere om arbejdet og opgaverne hos os.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Morten Starch Lauritsen, 40 77 74 10, eller teamleder Louise Sevel Lundstrøm, 61 89 71 08.

Vi beder dig om en straffeattest, hvis vi overvejer at tilbyde dig stillingen.

Vil du være vores kollega?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning senest torsdag den 28. oktober 2021. Vedhæft desuden cv og eksamensbevis. Har du andre relevante dokumenter, er du velkommen til også at vedhæfte dem.

Du kan søge via linket på siden.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København SV
  • Torsdag den 28. oktober 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1