Internal Communications and Employer Branding Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Kernen i dit arbejde bliver at bygge en engagerende fortælling om, hvem 3 er som arbejdsplads og udbrede den til dine 700 kolleger og hele 3’s omverden. Vi har meget at være stolte af, men vi kan blive meget dygtigere til at vise det. Samtidig står vi foran en gentænkning af vores interne kommunikationskanaler samt udviklingen af 3’s første bæredygtighedsstrategi, hvor indsatser inden for workplace, diversitet og mangfoldighed kommer til at spille en central rolle, og hvor vores medarbejdere ligeledes skal involveres i vores rejse mod et bæredygtigt og CO2-neutralt fodaftryk.

Derfor har vi brug for dig til at udvikle og drive vores interne kanaler og employer branding-projekter og ikke mindst til at fange organisationens puls og få blodet til at bruse blandt alle dine kolleger fordelt på 3’s hovedkontor i Sydhavnen samt 28 butikker fordelt over hele landet. Du vil samtidig få et eksternt perspektiv i dit daglige arbejde samt en cross-over rolle i forhold til resten af kommunikationsteamet, når vores gode employer branding-historier skal deles med omverdenen i form af fx PR, social media-posts eller videofortællinger på 3.dk.

Hvad får du ansvar for?

Som Internal Communications and Employer Branding Manager får du tre overordnede ansvarsområder:

  • Drift og udvikling af 3’s interne kommunikationskanaler
  • Planlægning og projektledelse af employer branding-projekter – ofte vil disse foregå i tæt samarbejde med dine kolleger i HR
  • Eksterne kommunikationsindsatser og PR-arbejde relateret til 3’s ’workplace’-initiativer

Ud over dine faste ansvarsområder vil du i peak-perioder og som en mindre del af jobbet understøtte dit team med generelle kommunikationsopgaver; fx i form af tekstproduktion, aflastning på 3’s pressetelefon mv.

Den rette kandidat for os:

  • Har kommunikationsværktøjskassen i orden: tænker i målgrupper og storylines og skriver engagerende med præcision og lyst
  • Har erfaring med intern kommunikation og employer branding, operationelt og gerne strategisk
  • Har PR- og presseerfaring samt erfaring med kommunikationsindsatser på flere forskellige platforme og kanaler, det være sig social media, digitale infoskærme, web, events mm.
  • Har faglig interesse i branding og employer branding, holder sig orienteret om udviklingen inden for området og kan omsætte sin viden til konkrete idéer og nye initiativer
  • Kan bevare overblikket og næsen i sporet på de store projekter samtidig med at reagere hurtigt på de opståede muligheder og nødvendigheder på daglig basis
  • Kan lide at samarbejde og er dygtig til proaktivt at skabe relationer på alle niveauer i organisationen

Vi leder efter en profil, der kan sætte krydser ved de fleste af ovenstående punkter, men hvor vejen dertil, samt din baggrund og erfaring, kan være opnået på flere forskellige måder. Det vigtige for os er, at du har en faglig kompetence og interesse, forstår hvordan man skaber engagement og trives i et job med mange berøringsflader og samarbejder.

Hvad kan du forvente hos 3?

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Sydhavnen, der er præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder samt en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele, og så mener vi selv at have landets lækreste frokostordning.

Ansøgning og kontakt

Har du lyst til at blive en del af 3, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Pia Hammershøy Splittorff, VP Corporate Affairs, på mobil 31 200 400.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København SV
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2