Stærk kommunikationsprofil med erfaring med hjemmesideopbygning til Bolig- og Planstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Leder du efter en organisation, der giver plads og rum til at udfolde dine kommunikative og kreative evner? Har du lyst til at være med der hvor tingene sker, få lov til at prøve dine ideer af og både have indflydelse og ansvar for styrelens hjemmesidestyring og -opbygning? I så fald så er du måske vores nye kollega i Bolig- og Planstyrelsen.

Om opgaverne

Du bliver en del af administrationen, hvor opgaverne spænder bredt og bl.a. omfatter økonomistyring, HR, IT, kunde- og ministerbetjening samt intern og ekstern kommunikation. Vi har også ansvar for ledelsesbetjening, herunder at vores direktion og chefer har det bedst mulige grundlag for at varetage den tværgående styring og udvikling af Bolig- og Planstyrelsen.

Som nyoprettet styrelse er vi ansvarlige for en lang række hjemmesider i forskellige formater og på forskellige platforme, som vi skal have overdraget eller flyttet fra andre myndigheder. Vi har blandt andet ansvaret for bygningsreglementet.dk, der har op mod 2 mio. årlige besøgende. Du kan se flere af de hjemmesider vi administrerer under ’hjemmesider’ på www.bpst.dk.

Som vores nye kommunikationsmedarbejder vil du få mulighed for at arbejde med en bred opgaveportefølje inden for intern og ekstern kommunikation samt branding. Din hoveopgave vil være at opbygge og sikre driften af vores hjemmesideportefølje i tæt samarbejde med styrelsens faglige områder. Der vil bl.a. være mulighed for at:

  • være den kreative og udviklende drivkraft for styrelsens hjemmesideportefølje der kan arbejde i forskellige CMS som Sitecore, Drupal, W2L
  • samarbejde både med eksterne leverandører og kollegaer på tværs af styrelsen
  • arbejde tæt sammen med styrelsens anden kommunikationsmedarbejder omkring de forskellige kommunikationsopgaver.

Brænder du for at skabe klar og struktureret kommunikation, og har du samtidig det kølige overblik, hvor du finder det let at tage styring og ansvar, vil der være gode muligheder for, at du kan udvikle dig og selv sætte præg på dine arbejdsopgaver.

Du vil spille en vigtig rolle i teamet, som består af ca. 18 medarbejdere samt administrationschefen. Vi samarbejder og hjælper hinanden i en travl hverdag. For os er den gode relation et nøgleord, og derfor gør vi os umage med at forstå og understøtte hinandens forskellige fagligheder og kompetencer - både i teamet, med kolleger i styrelsen og eksterne samarbejdspartnere.

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation og formidling. Vi ser gerne at du har erfaring med hjemmesideopbygning og særligt kendskab til Sitecore. Du har gå-på mod og arbejder kvalitetsbevidst og omhyggeligt med opgaverne.

Derudover forventer vi, at du:

  • har gode kommunikationsevner og kan skrive hurtigt og fejlfrit med et præcist blik for din målgruppe, så teknisk svære emner bliver letforståelige
  • evner at planlægge, organisere og arbejde struktureret– også inden for snævre deadlines
  • møder omverden med et smil – også i travle perioder
  • sætter pris på en mangeartet opgaveportefølje bestående af både udviklings- og driftsopgaver og trives med en ofte uforudsigelig hverdag
  • kendskab til CMS generelt og Adobe-pakken og en god grafisk forståelse.

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en nyoprettet styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet med ca. 175 medarbejdere. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge- og planområdet. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, som lægger vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling, med tjenestested i København og stillingen forventes tiltrådt senest d. 1. januar 2022.

Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef for Administrationen, Dorthe Laursen på tlf.: 61 16 00 61.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 23. november 2021 kl. 12.00, men også meget gerne før.

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 23. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0