Selvstændig projektleder til større og mindre projekter i opbygningen af Bolig- og Planstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi er på udkig efter en skarp og ambitiøs forretningsudvikler med ansvar for at spotte muligheder og udviklingspotentiale i en ny styrelse, der kan drive større og mindre projekter. Kan du arbejde selvstændigt og samarbejde med eksterne leverandører, dine kollegaer og styrelsens øverste ledelse, er det dig vi leder efter.

Om opgaverne

Du bliver en del af administrationen, hvor opgaverne spænder bredt og bl.a. omfatter økonomistyring, HR, IT, kunde- og ministerbetjening samt intern og ekstern kommunikation. Vi har også ansvar for ledelsesbetjening, herunder at vores direktion og chefer har det bedst mulige grundlag for at varetage den tværgående styring og udvikling af Bolig- og Planstyrelsen.

Som vores nye projektleder har vi brug for hjælp til konsolidering af styrelsen. Opgaver med dette kan inkluderer at:

  • sikre understøttelse af forretningsgange både processuelt og digitalt
  • drive udviklingsprojekter, herunder indgå i alle aspekter af udviklingsarbejdet med interessenter og leverandører (idégenerering, analyse, design, udvikling og test)
  • sikre at administrationen fortsat kan yde den bedste service ved at binde de forskellige forretningsområder sammen og udvikle optimale forretningsgange og processer

Du vil spille en vigtig rolle i teamet, som består af ca. 18 medarbejdere samt administrationschefen. Vi samarbejder og hjælper hinanden i en travl hverdag. For os er den gode relation et nøgleord, og derfor gør vi os umage med at forstå og understøtte hinandens forskellige fagligheder og kompetencer - både i teamet, med kolleger i styrelsen og eksterne samarbejdspartnere.

Om dig

Vi søger en generalist med flere års erfaring som projektleder, samt erfaring med processtyring og tværorganisatorisk samarbejde.

Som person er du udadvendt, positiv og proaktiv. Du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt, og vi lægger derfor vægt på, at du har gode samarbejdsevner, er løsningsorienteret og serviceminded.

Derudover forventer vi, at du:

  • har gode kommunikationsevner, samt evner at planlægge, organisere og arbejde struktureret – også inden for snævre deadlines
  • har en velafprøvet værktøjskasse i projektledelse og evner at facilitere og koordinere projekter og organisatoriske forandringer
  • har et stærkt drive og kan flytte større strategiske opgaver selvstændigt
  • har gode IT-kundskaber
  • har lyst til at tage et selvstændigt ansvar, og at du er fagligt ambitiøs

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en nyoprettet styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet med ca. 175 medarbejdere. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge- og planområdet. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, som lægger vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tjenestested i København og stillingen forventes tiltrådt senest d. 1. januar 2022.

Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef for Administrationen, Dorthe Laursen på tlf.: 61 16 00 61.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 23. november 2021 kl. 12.00, men også meget gerne før.

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Tirsdag den 23. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0