SOCIAL MEDIA MANAGER/KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER TIL CPH:DOX, BUSTER OG CPH PIX

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

De københavnske filmfestivaler søger en kommunikationsmedarbejder, der har stærke SoMe-kompetencer, gode formidlingsevner og hands-on erfaringer med digital annoncering. Der er tale om projektansættelse med start i august 2022.

Er du vant til at skrive skarpe og veloplagte tekster til forskellige målgrupper? Kan du producere indhold, der genererer engagement på sociale medier? Og er du samtidig kommercielt tænkende og god til at tilrettelægge effektive kampagner og digital markedsføring, der skaber synlighed og resultater? Så skal du søge stillingen som social media manager/kommunikationsmedarbejder hos de københavnske filmfestivaler.

Fonden De Københavnske Filmfestivaler, der driver festivalerne CPH:DOX, BUSTER og CPH PIX, søger lige nu en ny medarbejder, der kan være med til at give festivalernes større gennemslagskraft og synlighed – særligt på digitale kanaler og sociale medier.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at bestå i at finde de gode historier på tværs af festivalernes program og producere indhold (tekst, billeder, video mv.) til festivalernes digitale kanaler (Facebook, Instagram, Twitter, nyhedsbreve, web mv.). Det er nødvendigt, at du skriver godt og engagerende – både på dansk og engelsk - til mange forskellige formater/kanaler. Sideløbende kommer du til arbejde med tilrettelæggelse af kampagner og annoncering på diverse digitale platforme.

Vi lægger vægt på at du:

  • Skriver godt og veloplagt (dansk/engelsk)
  • Har en god visuel sans og kan producere indhold af høj kvalitet til sociale medier
  • Er kommercielt tænkende og vant til at arbejde med digitale kampagner (f.eks. via Facebook Business Suite/Manager)
  • Er analytisk anlagt og er vant til at arbejde med og forstå både annoncedata og målgruppe præferencer
  • Er kreativ, udadvendt og ansvarsbevidst
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø og har lyst til at lære noget nyt
  • Er struktureret og god til at bevare overblikket, når der er travlt

I kommunikationsafdelingen hos De Københavnske Filmfestivaler bliver du en del af et lille, energisk team med 2 fuldtidsmedarbejdere og 2-3 praktikanter. Der er tale om en projektansættelse på fuld tid (37 timer om ugen), der – i første omgang - løber fra august 2022 til maj 2023.

Sådan søger du stillingen
Send dit CV og en motiveret ansøgning (og eventuelle bilag) til [email protected] inden d. 2. juni kl. 12:00. Skriv ”Kommunikationsmedarbejder” i emnefeltet. Samtaler forventes at blive afholdt i uge 23-24 (midt juni) i Kødbyen, København.

Om De Københavnske Filmfestivaler
Fonden De Københavnske Filmfestivaler driver filmfestivalerne CPH:DOX, BUSTER og CPH PIX og arbejder i tillæg med andre filmrelaterede projekter. Som festivalorganisation ser vi kunsten og kulturen som en aktiv stemme i samfundet og festivalerne som en anledning til at samle befolkningen om tidens store emner. De Københavnske Filmfestivaler holder til i Kødbyen i København.

For yderligere oplysninger & eventuelle spørgsmålSune Blicher, kommunikationschef for De Københavnske Filmfestivaler, [email protected], +45 3122 2661

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Torsdag den 02. juni 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    I DI’s europapolitiske afdeling søger vi en ny kollega, der med fast base i Bruxelles skal bidrage til vores arbejde med politiske analyser og kommunikation til vores medlemmer på tværs af dansk erhvervsliv og sektorer. DI’s kontor i Bruxelles er en spydspids for dansk erhvervslivs politiske interessevaretagelse i Bruxelles.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0