Studentermedhjælper til web og kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Trafikstyrelsens kommunikationsenhed søger en studentermedhjælper til web og andre kommunikationsopgaver. Du vil hurtigt få et stort ansvar og indgå som en vigtig del af styrelsens kommunikationsenhed.

Er du universitetsstuderende med interesse for arbejde med webarbejde og kommunikation? Har du en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, og vokser du, når du får ansvar? Så vil jobbet som studentermedhjælper i Trafikstyrelsens kommunikationsenhed været noget for dig.

I kommunikationsenheden er der i øjeblikket tryk på. Vi er netop overgået til nyt CMS. Samtidig står vi overfor store projekter på flere af vores hjemmesider. Derudover er vi også meget aktive på vores LinkedIn-profil og intranet. Vi søger derfor en studentermedhjælper, som kan give en hånd med, så vi kan fortsætte i samme høje tempo.

Dine arbejdsopgaver

  • Ansvar for ajourføringsprocessen på styrelsens hjemmesider.
  • Oprydning ifm. med overgang til nyt CMS.
  • Udsendelse af nyhedsbreve.
  • Opdatering af Intranetnyheder.
  • Generelt bidrag til ajourføring af diverse kommunikations-/presseplaner (herunder opdatering af content plan for LinkedIn).

Du vil desuden blive en del af følgende spændende webprojekter, som startes op i slut 2022 og 2023:

  • Opbygning af ny struktur på trafikstyrelsen.dk.
  • Opbygning af karriereside på trafikstyrelsen.dk.
  • Opbygning af nye hjemmesider til flere af sekretariaterne i Trafikstyrelsen.

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse. Dette kunne være indenfor fx kommunikation eller IT. Hvis du har erfaring med at arbejde i CMS eller andet form for webarbejde, er det en fordel. Hvis ikke du har, skal det være noget, som du synes vil være interessant at arbejde med. Du skal kunne lide at arbejde struktureret og kunne tage ansvar for, at dine arbejdsopgaver bliver ført sikkert i mål inden deadline.

Om os
Vi lægger vægt på at du skal være del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at gøre vores sager og projekter bedre. Selve kommunikationsteamet, der er en del af styrelsens ledelsessekretariat, består af en presserådgiver samt tre kommunikationsmedarbejdere.

Du får kolleger som lægger vægt på at vi skal have det sjovt i vores hverdag samtidig med at vi søger de bedste løsninger for de opgaver vi varetager. Vi interesserer os for hinanden og har en uformel omgangstone og har et aktivt socialt miljø med fælles frokost, fredagsbar, deltagelse i DHL-stafet, sommerfest, julefrokost og ikke mindst en meget aktiv personaleforening.

Alt det med småt
Stillingen er gennemsnitligt på 15 timer pr. uge, men kan tilpasses alt efter arbejdsmængde og dine studieaktiviteter. Ansættelsen sker som studentermedhjælper efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i moderne byggeri centralt i København, med engagerede kolleger og fleksible mødetider, der rummer plads til studie og fritid.

Interesseret?
Hvis vi har fanget din interesse, så glæder vi os til at modtage din ansøgning via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk hurtigst muligt og senest søndag d. 25. september 2022 klokken 23.59.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt tirsdag den 27. og onsdag den 28. september 2022.

Du kan få mere at vide om stillingen hos kommunikationsmedarbejder, Jeppe Ørum på tlf. 41 78 00 33. For spørgsmål om personaleforhold, kan du kontakte HR-Partner, Alberthe Lyk Sällberg på tlf. 41 78 04 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1