Studentermedhjælper til digital kommunikation og markedsføring hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Er du nysgerrig på bæredygtighed og teknologi, og vil du have et forspring på din fremtidige karriere inden for markedsføring og kommunikation? Så har vi en attraktiv stilling som studentermedhjælper i en af verdens største teknologivirksomheder.

Drømmer du om at få hands-on erfaring i en stor, international virksomhed, der arbejder for den grønne omstilling? Siemens nu søger en studentermedhjælper til vores division Smart Infrastructure, som er den del af Siemens, hvor vi har fokus på energioptimering, energistyring, e-mobility, building management og meget mere. Hvis du er på udkig efter udfordrende og udviklende kommunikations- og markedsføringsopgaver som studentermedhjælper, er du måske vores nye kollega.


Få en alsidig hverdag som en del af teamet

Som studentermedhjælper i Siemens Infrastructure får du ansvar for at løse opgaver både selvstændigt og sammen med dine kolleger. Du skal være med til at skabe opmærksomhed omkring vores produkter og services i Siemens Smart Infrastructure, og derved øge salget af dem.

Du får erfaring med at skrive og målrette budskaber til udvalgte målgrupper, opsætning af digitale kampagner og omsætte internationale kampagner til digitale kampagner med en dansk vinkel. Det kræver at du bruger medier på en kreativ måde, gerne med både tekst, billeder, video og lyd. Der er tale om en stilling, hvor du kan få lov at vokse og i høj grad sætte dit eget præg på din udvikling og dine arbejdsopgaver.


Centrale opgaver


  • Tekstforfatning og produktion af indhold til sociale medier, hjemmesider og andre digitale kanaler
  • Bidrage til centrale udviklingsprojekter indenfor salg, markedsføring og sociale medier
  • Omsætte Siemens-koncernens kampagner og kommunikation på specifikke produkter og services til en dansk kontekst og historiefortælling og med de salgskanaler, værktøjer og budskaber, som vi vælger at benytte på det danske marked

Jobbet indebærer at du skal være med til at drive kommunikationen af vores historier, succeser, produkter, digitale løsninger og historier på en række digitale platforme så som LinkedIn, Web og andre relevante interne og eksterne portaler.

Din arbejdsplads vil være på Siemens’ moderne hovedkontor i Ballerup, og vi forventer, at du som studentermedhjælper kan arbejde ca. 12 timer om ugen. Arbejdet foregår primært på kontoret, da dit job kræver dialog, sparring og kreativ idéudvikling med dine kolleger.


Hvad vi lægger vægt på

Du er dynamisk, god til at netværke og kan arbejde selvstændigt på at få opgaverne i mål med kvalitet. Du kommer derfor langt, hvis du:

  • Er engageret og tager ansvar for dine arbejdsopgaver
  • Kan lide at skrive, er velformuleret på skrift, og kan arbejde med video, lyd og grafik
  • Automatisk tager mål og målgruppe i betragtning og skriver fejlfrit, særligt på dansk
  • Har lyst til at arbejde med digitale platforme
  • Kan omsætte koncernens kampagner - til kampagner, som er tilrettet danske budskaber, salgsværktøjer og kanaler


Ansøgningsfrist
Vi behandler ansøgningerne løbende, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet.

Ønsker du yderligere information, kan du kontakte Head of SI Sales / Business Development Digital Services, Nikolaj Kyhn, på mail [email protected] eller telefon 2034 1825. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du sende en mail til Talent Acquisition Partner Sofie Sleiborg på [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!


Om Siemens
Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor mulighederne er mange, hvis du formår at gribe dem. Siemens A/S er en del af den internationale Siemens-koncern, der med ca. 300.000 medarbejdere i mere end 190 lande er en af verdens største teknologivirksomheder. Siemens har været mere end 125 år i Danmark, hvor vi bidrager til den grønne omstilling ved at elektrificere, automatisere og digitalisere vores samfund - med fokus på innovative, bæredygtige produkter og løsninger. Du kan læse mere om hvordan Siemens desuden støtter og har indflydelse på at opnå FN’s 17 verdensmål (SDG’er), som kan ændre verden: https://new.Siemens.com/dk/da/virksomhedsoplysninger/baeredygtighed.html

Læs mere på www.Siemens.dk og se mere om din nye arbejdsplads her.

Organization: Smart Infrastructure

Company: Siemens A/S

Experience Level: Student (Not Yet Graduated)

Full / Part time: Part-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1