Strategisk kommunikationsspecialist med en skarp pen og lyst til skoleudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at spille en nøglerolle i en dagsordensættende organisation på skoleområdet, og vil du være med til at skabe en stærk national profil for de seks Centre for Undervisningsmidler (CFU) i Danmark? Er du en stærk og strategisk kommunikatør med flair for uddannelseskommunikation, innovativ formidling og evne til at skabe resultater? Og har du lyst til at være med til at professionalisere og drive vores nuværende kommunikationsindsats på grundskole- og ungdomsuddannelsesområdet?

Så har du nu muligheden for at blive en del af CFU Danmark! Stillingen som strategisk kommunikationsspecialist er nyoprettet og indeholder dels videreudviklingen af en fælles strategisk retning for CFU, og dels national og lokal kommunikation om vores eksisterende og kommende kerneydelser og udviklingsområder. Stillingen er til en start tidsbegrænset til et år.

Kan du vise os vejen og sørge for, at vi kommer derhen?
Rådgivning og formidling i samt udlån og distribution af læremidler er den Public Service-opgave, som CFU er sat i verden for at løfte. Den strategiske kommunikation om anvendelsen af læremidler og værdien af dem for den gode undervisning er essentiel for at kunne løfte denne opgave bedst muligt. CFU er lærernes kollega uden for lærerværelset, og vi vil gerne styrke vores kommunikation til dem, så vi sikrer, at vi når så bredt ud med vores viden om læremidler og god meningsfuld undervisning som muligt. Ligeledes er det vigtigt for os at styrke vores brand udadtil, så alle vores nuværende og potentielle samarbejdspartnere og det politiske felt kender til CFU''s kerneværdier for de danske skoler.


Vi har derfor brug for en kollega, der kan være med til at sætte retning for CFU's kommunikation med både vores kernebrugere, lærerne og skolerne, og resten af den danske skoleverden. Det er vigtigt, at du kan få ting til at ske i en større national organisation fordelt på flere lokationer i Danmark, og at du kan kommunikere fremtidens kommunikation i CFU til dine kollegaer på tværs af hele organisationen. Derfor er det også vigtigt, at du er god til at skabe relationer, da du vil få kontakt med mange fagligheder. Vi forventer, at du er strategisk og visionær, men også lavpraktisk og handlekraftig, da vi hos os favner bredt og løser både store og små opgaver.

Eksempler på opgaver


  • Videreudvikling og operationalisering af den overordnede kommunikationsstrategi for det samlede CFU Danmark samarbejde - bl.a. på baggrund af dialog med kunder og brugere.
  • Udvikling af kanalstrategi for CFU's lokale og nationale kommunikation på sociale mediekanaler og nyhedsbreve.
  • Identificering og effektivisering af eksisterende arbejdsgange.
  • Udvikling og drift af kampagner sammen med resten af CFU's kommunikationsteam og konsulentkorps.
  • Kommunikativ støtte til formanden og CFU's øvrige ledelse i forbindelse med debatindlæg, TV-indslag eller andre PR-opgaver
  • Formidling af information og viden om CFU's kerneydelser og udviklingsindsatser
  • Samarbejde med interne (i Professionshøjskolerne) og eksterne (samarbejdspartnere i projekter mm.) interessenter mhp. identificering af kommunikationsbehov og målgrupper.
  • Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, f.eks. bureauer.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du:


  • har en solid kommunikationsbaggrund med en relevant videregående uddannelse.
  • har erfaring med kommunikation – gerne til skoleverden – og du har en stærk kommunikations- og markedsføringsfaglighed med dig i bagagen.
  • evner at analysere og fortolke data og omsætte din viden effektivt i udformningen af kampagner til web og sociale medieplatforme.
  • evner at tænke langsigtet og skabe planer, der fører til vækst og udvikling.
  • har fremragende skrivefærdigheder, og du formår at kommunikere budskaber klart og tydeligt.
  • er struktureret og arbejder systematisk.
  • har erfaring med udvikling og eksekvering af kampagner.
  • formår at engagere og indgå i dialog med målgruppen.
  • er en holdspiller, men formår samtidig at arbejde selvstændigt.
  • er udadvendt, positiv og får energi af at skabe gode samarbejder.

Derudover vil indsigt i uddannelsessektoren og offentligt ledede organisationer være en fordel.

Hvem er vi?
I CFU Danmark har vi de seneste par år udviklet en helt ny visuel identitet og kommunikationsstrategi for vores fælles nationale organisation. Vi har et eksisterende kommunikationsteam bestående af tre personer, hvor vi både dækker visuel/grafisk kommunikation, skriftlig kommunikation og projektledelse af større kommunikationsindsatser. Vi har allieret os med eksterne bureauer til at udvikle vores visuelle identitet, kommunikationsstrategi og hjemmesidedesign.


Vi arbejder på at positionere CFU som den førende samarbejdspartner for både læreren i klasserummet, læreruddannelsen og forsknings- og udviklingsfeltet i uddannelsessektoren. Vi samarbejder bl.a. med større organisationer som DR og LEGO, med fondene, med universiteterne og professionshøjskolerne, med Undervisningsministeriet og med forlagene og producenterne i markedet. Vores mål er at bidrage til lærernes udvikling af egen praksis, at mindske praksischokket for nye lærere og at bidrage til den generelle udvikling af god og meningsfuld undervisning i grundskolen og ungdomsuddannelserne.

Du kan læse mere om CFU Danmark som organisation på www.cfu.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. marts 2024. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Stillingen er tidsbegrænset til et år til at starte med.

Du ansættes som specialkonsulent eller evt. chefkonsulent alt efter erfaring og kvalifikationer under overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799 København V.

Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Ann-Birthe Overholt Nicolaisen på tlf.: +4523287601.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 14-01-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3 og 4.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1