Studentermedhjælper til Kommunikation & Marketing i ATP Ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København

I dit nye team Kommunikation & Marketing vil du møde seks kolleger, der alle supplerer hinanden med forskellige fagligheder og kompetencer. Vores hverdag er drevet af udvikling, kreativitet og skaberlyst kombineret med et godt socialt miljø og et ønske om at lykkes sammen. Vores vigtigste opgave er at understøtte forretningen ved hjælp af strategisk kommunikation, markedsføring og visuel identitet, og som ny kollega får du en vigtig rolle i dette arbejde.

Om de spændende kommunikationsopgaver
Dine opgaver vil ligge i snitfladen mellem Kommunikation & Marketing og HR. Du får både egne ansvarsområder og hjælper til i teamet, hvor der er behov.

Opgaverne kommer til at variere, men omfatter blandt andet at:
• skrive stillingsopslag
• opsætte kampagner på LinkedIn i forbindelse med rekrutteringer
• sikre opdatering af kanaler og materialer i forbindelse med til- og fratrædelser
• producere indhold til vores interne og eksterne kanaler
• ajourføre og opdatere indhold på vores intranet
• opsætte spørgeskemaer til interner målinger
• hjælpe til med planlægning og afholdelse af events
• bistå ved mindre projekter både i og udenfor teamet.

Dit hjerte banker for…
at omsætte din viden inden for kommunikation og marketing til praksis. Du trives med skriveopgaver og formulerer ubesværet tekster, der fænger målgruppen. Du motiveres af at få ting til at ske og tager ejerskab for dine opgaver. Desuden sætter du en ære i at levere service og support af højeste kvalitet til den aftalte tid. Organisatorisk får du en stor berøringsflade, og det er derfor vigtigt, at du er god til at opbygge relationer og trives med samarbejde på tværs af både afdelinger og fagligheder. Hvis du samtidig har erfaring med Microsoft Sharepoint og kampagneopsætning på LinkedIn – klapper vi i hænderne.

Du er i gang med en kommunikationsuddannelse, og da studiet også skal passes, vil jobbet være på 15 timer om ugen. I eksamensperioder er vi naturligvis fleksible med din arbejdstid.

Du er en vigtig del af vores virke som ansvarlig ejendomsejer
ATP Ejendomme ejer, drifter og udvikler en af landets mest imponerende ejendomsporteføljer, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende byggeprojekter.

Gennem de seneste år har ATP Ejendomme gennemgået en organisatorisk og kommerciel transformation, som vi stadig er i gang med. Hos os får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. Toppræstationer kræver et godt arbejdsmiljø.

Derfor lægger vi stor vægt på trivsel, livsbalance og dygtig ledelse.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig senest den 3. december. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef John Veje på tlf. 2496 9313.

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP Ejendomme frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    I DI’s europapolitiske afdeling søger vi en ny kollega, der med fast base i Bruxelles skal bidrage til vores arbejde med politiske analyser og kommunikation til vores medlemmer på tværs af dansk erhvervsliv og sektorer. DI’s kontor i Bruxelles er en spydspids for dansk erhvervslivs politiske interessevaretagelse i Bruxelles.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
24. juli 2024 108
23. juli 2024 105
22. juli 2024 100
21. juli 2024 99
20. juli 2024 104
19. juli 2024 104
18. juli 2024 105
17. juli 2024 106
16. juli 2024 104
15. juli 2024 102
14. juli 2024 100
13. juli 2024 101
12. juli 2024 100
11. juli 2024 97
10. juli 2024 93
9. juli 2024 90
8. juli 2024 89
7. juli 2024 98
6. juli 2024 95
5. juli 2024 97
4. juli 2024 101
3. juli 2024 98
2. juli 2024 100
1. juli 2024 96
30. juni 2024 95
29. juni 2024 95
28. juni 2024 98
27. juni 2024 91
26. juni 2024 88
25. juni 2024 87
24. juni 2024 84

Værd at vide når du søger job som kommunikationsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer