Kommunikationskonsulent til hospitalsbyggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Har du lyst til at være med til at kommunikere alle de gode historier om vores hospitalsbyggeri i Køge?

Har du erfaring med sociale medier, ekstern og intern kommunikation, traditionelle medier, samt planlægning og afvikling af arrangementer? Så er du måske vores nye kommunikationskonsulent

Projekt Universitetshospital Køge bygger det kommende Sjællands Universitetshospital og vi søger en kommunikationsprofil, der både evner at formidle den overordnede fortælling om Regionens største byggeprojekt og som på samme tid har blik for de små detaljer.

Byggeriet består af en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygninger, sterilcentral, laboratorier m.v., der gennemføres som totalentrepriser, samt løbende ombygningsopgaver i det eksisterende hospital. Flere bygninger er allerede afleveret og taget i brug, mens andre er under udførelse. Med det nye byggeri leverer vi mange nye og spændende løsninger, som gør fremtidens hospital til noget helt særligt. Vi har brug for en kompetent person, der kan varetage kommunikationsopgaver i forbindelse med byggeriet. Kommunikationsopgaverne har en stor variation og omfatter f.eks. at lave indhold til sociale medier som Linkedin og Facebook, vedligeholdelse af hjemmeside og intranet, koordinering af droneoverflyvninger m.m., men også ansvar for afvikling af det årlige åbent hus arrangement for borgerne kaldet ”Vi bygger for livet” og andre besøg på byggeprojektet.

Den du er
Du er målorienteret og har flair for at opsøge de gode historier. Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt. Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer og du formår at skabe resultater gennem samarbejde. Du ser samarbejde med mange interessenter som en styrke for projektet, og du formår at lytte og fastholde de overordnede linjer for projektet, så den gode historie kan kommunikeres tydeligt.

Som person er du åben, troværdig og stærk i din kommunikation. Engagement, kreativitet og handlekraft er nogle af dine styrker. Du trives i et dynamisk og komplekst miljø med en bred vifte af faglighed.

Du er nysgerrig på andres viden og kompetencer og opsøgende i forhold til det, du ikke ved.

Dine kompetencer
Som den ideelle kandidat har du relevant uddannelse på kommunikationsområdet. Du er stærk i skriftlig kommunikation på dansk og engelsk, har flair for visuel kommunikation og har erfaring med videooptagelser til opslag på sociale medier. Desuden lægger vi vægt på, at du

taler og skriver dansk og engelsk

  • kan tilpasse kommunikation til forskellige målgrupper
  • kan arbejde selvstændigt og samarbejde med mennesker på tværs af organisationen og har en pragmatisk og struktureret tilgang til arbejdet
  • praktisk erfaring i planlægning af arrangementer og håndtering af besøgende grupper
  • eventuelt har kendskab til byggeprojekter, alternativt er interesseret i at lære
  • kan arbejde proaktivt med nyheder og historier til sociale medier, www og medier og
  • kan opsummere problemstillinger i pressemeddelelser på baggrund af relevant input.

Vi tilbyder
For den rette person vil der være mulighed for et særdeles spændende og udviklende job. Du får selvstændigt ansvar, faglige udfordringer og engagerede kolleger i et stærkt, ambitiøst, tværfagligt team. Det primære arbejdssted er det fælles projektkontor i Køge.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og gældende overenskomst.

Er det noget for dig, så send os en ansøgning inkluderet CV og referencer, hvor du skriver lidt om din motivation for at søge jobbet, og hvad du kan bidrage med.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om det er noget for dig, og vi inviterer gerne på en kop kaffe i vores projektkontor.

Det eksisterende hospital udbygges til fremtidens store universitetshospital i Region Sjælland med ca. 800 senge. Hospitalet får ansvar for al regional specialiseret behandling i Region Sjælland og bliver hjemsted for en omfattende forsknings- og uddannelsesaktivitet. Det fremtidige hospital bliver ca. tre gange så stort som det eksisterende hospital i Køge, men samler funktioner fra det eksisterende Sjællands Universitetshospitals afdelinger, som i dag er placeret på mange forskellige matrikler.

Om Projekt Universitetshospital Køge
Projektet, der ledes af projektdirektøren - og som du vil få reference til, er delt i to hovedspor med en ansvarlig projektchef for henholdsvis udstyr og én for byggeri og anlæg. Derudover er der en viceprojektdirektør, der har primær fokus på økonomi, tid og risikostyring samt contract management. Udstyrssporet står for planlægning af medicoteknisk udstyr, it (hardware og enkelte nye softwaresystemer) samt teknisk og løst inventar. Herudover indgår der i projektteamet tværgående områder, der varetager ansvar for henholdsvis brugerprocesser, logistik og kommunikation.

Universitetshospitalet forventes at stå færdigt med udgangen af 2026, men færdiggørelse og aflevering af bygningerne vil ske løbende. Forud er sket en omfattende tilrettelæggelses- og planlægningsopgave og efterfølgende bygge- og implementeringsperiode.

Ansøgningsfrist 28. januar 2024

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Viceprojektdirektør Niels Ougaard tlf. 24 98 25 11 eller Projektdirektør Helle Gaub tlf. 24 96 97 34.

Læs mere om projektet på: Projekt Universitetshospital Køge - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)

Samtaler holdes løbende. Tiltrædelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Køge
  • Søndag den 28. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Køge over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0