Viden om data søger studentermedhjælper til kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Kolding

Interesserer du dig for digital kommunikation og ønsker du at få et indblik i jobbet som kommunikationsmedarbejder og samtidig opnå relevant erhvervserfaring mens du studerer? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Vi er et nationalt videnscenter, der har til formål at kompetenceudvikle undervisere og elever på de merkantile erhvervsskoler inden for databaseret service og forretningsudvikling. Dette gør vi blandt andet ved at udvikle undervisningsmaterialer.
Vi søger en studentermedhjælper, der har lyst til at kommunikere med vores målgrupper på vores forskellige digitale kanaler og på den måde blive kendt med samspillet mellem hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier. Samtidig vil du få en understøttende rolle i forhold til strategiske overvejelser omkring vores markedsføringsindsats. Dine arbejdstider vil være fleksible, men gerne indenfor tidsrummet 8-16. Du bliver en del af et team af 3 konsulenter og en videnscenterleder.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:
  • opslag på de sociale medier, primært LinkedIn og Facebook
  • opslag på vores hjemmeside Videnscenterportalen.dk/dsf
  • nyhedsbreve i Mailchimp
  • udarbejdelse af grafikker til vores digitale platforme
  • diverse opgaver i andre IT-programmer.

Vi sætter pris på, at du er initiativrig, tager ejerskab på dine opgaver og udfordrer dig selv og os – for som studentermedhjælper vil du indgå på lige fod med resten af teamet.

Din profil
Du læser en videregående uddannelse og er formodentlig på dit sidste år af en bacheloruddannelse inden for Virksomhedskommunikation, Marketing, Informationsvidenskab, IT, Dansk el lign., eller du er på dit første år af en kandidatuddannelse gerne med fokus på webkommunikation, IT eller markedsføring. Vi ser gerne, at du har minimum 1,5 år tilbage af dit studie.

Du har en høj skriftlighed og gode kommunikationsevner samt sans for marketing og sociale medier. Du trives med at arbejde i diverse IT-systemer og har du kendskab til WordPress er det en fordel, men ikke et krav.

Du arbejder struktureret, har fokus på detaljen og kan arbejde selvstændigt. Du har en løsningsorienteret tilgang og er kreativ i at finde nye vinkler på, hvordan vi fx får flere i vores målgrupper til at anvende vores undervisningsmaterialer.

Du er analytisk, lærevillig og fuld af gå-på-mod, og du stiller spørgsmål, hvis der er noget, der ikke giver mening.

Vi tilbyder
  • et uformelt miljø, hvor der er fokus på udvikling og trivsel
  • et spændende job i en ny organisation
  • en stor grad af frihed under ansvar
  • et studiejob på 10-15 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible, så arbejdstiden passer med dit studie, eksamensperioder mm.

Vi ønsker at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og vi ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund.

Lyder dette interessant for dig?
Så send os en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kommunikationsansvarlig og faglig konsulent Ina Hensel på telefon 25 28 41 21 eller [email protected] eller
Videncenterleder Jesper Bitsch Bierbaum på telefon 2528 4115 eller [email protected].

Vi vurderer ansøgningerne løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Kolding
  • Tirsdag den 01. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2