Fra forskning til forside: Kommunikationskonsulent til VIC i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Kan du opsøge forskere og formidle deres viden, så brede målgrupper forstår og kan bruge det i egen praksis? Kan du skrive journalistisk og vinkle en god mobilvideo? Kan du planlægge og praktisk gennemføre events? Og har du mod på mange samarbejdspartnere omkring opgaverne?

Så er det dig, vi søger som kommunikationskonsulent til Kommunikation på Hospitalsenhed Midt med særlige opgaver for Vestdansk Videncenter for Neurorehabilitering (VIC). Vi søger en nyuddannet kommunikationskonsulent til en fast fuldtidsstilling.

Om jobbet
VIC er et nyetableret videnscenter i Hospitalsenhed Midt. Videnscentret skal samle, udvikle og formidle den højtspecialiseret viden inden for neurorehabilitering – med afsæt i både klinisk praksis og forskning fra vores to højtspecialiserede centre, Hammel Neurocenter og Vestdansk Center for Rygmarvsskade men også fra andre regionale og kommunale parter.

I VIC bidrager forskere og sundhedsprofessionelle eksperter med den viden, som VIC skal formidle. I Kommunikation på Hospitalsenhed Midt hjælper vi VIC med at oversætte og kommunikere denne store viden til brede målgrupper blandt sundhedspersonale på tværs af sektorer, patienter, pårørende, uddannelsesinstitutioner mv.

VIC's kommunikationsstrategi bygger på et mix af massekommunikation og dialogaktiviteter.
I massekommunikation formidler vi primært i video, tekst og infografikker, og vi sætter vores forskere og sundhedsfaglige kolleger forrest som kilder og ambassadører.

Vi har indledt arbejdet med at opbygge en hjemmeside samt et populært formidlende nyhedsbrev til sundhedsprofessionelle, ligesom vi leverer gode solohistorier til fagpressen. Til både fagfolk og patienter/pårørende skal der udvikles en effektiv indsats på sociale medier.

I dialogkommunikation ønsker vi at udbyde formidlingsevents som fx seminarer og gå-hjem-møder for særligt sundhedsfagligt personale. VIC er endnu et lille videncenter, og der vil derfor også være administrative og praktiske opgaver i forbindelse med fx planlægning og gennemførelse af dialogaktiviteterne.

Stillingen har hjemme i Kommunikation i Administrationen på Hospitalsenhed Midt. Her bliver du del af et kommunikationsteam på i alt syv konsulenter, der arbejder med nyheder, presse, sociale medier, web, foto og patientinformation på tværs af Hospitalsenhed Midt. Da dine opgaver er koncentreret omkring VIC, vil du få kontor hos VIC på Hammel Neurocenter (Hammel) og i Vestdansk Center for Rygmarvskade (Viborg) 3-4 dage pr. uge, mens du er i Kommunikation på Regionshospitalet Viborg 1-2 dage pr. uge. Stillingen refererer til kommunikations- og sekretariatschefen, og du vil i dagligdagen også arbejde tæt sammen med lederen af VIC og kolleger i Hammel Neurocenter, Vestdansk Center for Rygmarvsskade samt Klassisk Neurologi, Hospitalsenhed Midt.

Der er derfor tale om en stilling, hvor du skal kunne bygge relationer til mange forskellige aktører. Samtidig er det også væsentligt at kunne prioritere de aktiviteter, som er beskrevet i VIC's kommunikationsstrategi. Da der er mange aktører, har vi sammen formuleret en rammebeskrivelse for stillingen, som afklarer opgaver, mål og snitflader. Vi planlægger også et grundigt onboarding-program, som hjælper dig i gang med hjælp fra både VIC og kollegerne i Kommunikation. I det første halvår får du tilknyttet en erfaren kollega fra Kommunikation som mentor.

Om dig
Vi leder efter en konsulent, der har en kommunikationsfaglig uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.

Du må gerne være nyuddannet, så længe du har praktisk kommunikationserfaring fra din uddannelse, praktik eller studiejobs.

Vi kigger derudover efter:
  • Om du har erfaring med at skrive journalistiske tekster, producere mobilvideoer og simple infografikker.
  • Om du har erfaring med at engagere målgrupper på sociale medier.
  • Om du har erfaring med at planlægge aktiviteter for andre, fx møder, events eller lignende.
  • Om du har erfaring med eller mod på at lære nyhedsbrevs- og CMS-systemer som Ubivox og Episerver.


I dig som person kigger vi efter, om:
  • Du er god til at indsamle viden og motivere andre til at være med til at kommunikere.
  • Du kan lægge en skarp projektplan og overholde deadlines.

  • Du er opsøgende og god til at samarbejde.
  • Du kan tage selvstændigt ansvar for egne opgaver


Om Kommunikation/Ledelsessekretariatet
Ledelsessekretariatet er en stabsfunktion i Administrationen, der bl.a. servicerer hospitalsledelsen, stabsfunktioner samt afdelinger og centre. Ledelsessekretariatet består af Sekretariatet og Kommunikation. Kommunikationsteamet understøtter hospitalsenheden med kommunikative opgaver både internt og eksternt. Der er i alt 15 ansatte i Ledelsessekretariatet samt elever og praktikanter løbende.Om VIC
Vestdansk Videnscenter for Neurorehabilitering (ViC) er et samarbejde mellem i Hospitalsenhed Midt mellem Regionshospitalet Hammel Neurocenter (RHN), Vestdansk Center for Rygmarvsskadede, Regionshospitalet Viborg (VCR) samt Neurologi, Regionshospitalet Viborg.

VIC genererer, indsamler, systematiserer, formidler og omsætter forsknings- og erfaringsbaseret viden om neurorehabilitering inden for både erhvervet hjerneskade, rygmarvsskade og andre neurologiske sygdomme. Dette i et tæt samarbejde mellem praksis, uddannelse og forskning med innovationsindsatser på tværs af disse domæner
https://www.hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger-og-centre/vic/
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive samt sengeafsnit på Regionshospitalet Lemvig og har ca. 4.400 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

Hospitalsenhed Midt har 21 afdelinger og centre med udpræget samarbejde på tværs af specialer og har sammen en stærk faglig profil og er en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Danmark. Hospitalerne har årligt flere end 350.000 ambulante patienter og udskriver flere end 50.000 patienter efter indlæggelse.
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Administrationen.
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunikations- og sekretariatschef Kristine Stange på tlf. 5183 6020 eller til videncenterleder Lene Bastrup Jørgensen på tlf. 2515 0220.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse, hidtidige erfaringer og resultater fx anbefalinger, og eksamensbeviser skal sendes elektronisk og være os i hænde senest 17. november. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 24. november.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Midtjylland
  • Onsdag den 17. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 15
24. juni 2024 16
23. juni 2024 16
22. juni 2024 16
21. juni 2024 17
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 15
16. juni 2024 17
15. juni 2024 17
14. juni 2024 18
13. juni 2024 15
12. juni 2024 14
11. juni 2024 15
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 15
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 13
3. juni 2024 22
2. juni 2024 21
1. juni 2024 23
31. maj 2024 23