Kommunikationsstudent søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Sorø

astra - det nationale naturfagscenter søger studentermedhjælper med stærke formidlingskompetencer til vores kontor i København.


Som ansat i astra bliver du en del af en engageret medarbejdergruppe med faglig stolthed og masser af dårlig humor. Her er det helt normalt at diskutere bæredygtighed og verdensmål over frokosten og affyre raketter på græsplænen. Som kommunikationsstudent bliver du en fast del af kommunikationsteamet, og vi kommer til at bruge dine kompetencer til fulde i en travl hverdag. Vi udkommer dagligt på en række digitale kanaler med nyheder, videoer, statusopdateringer og nye webprodukter.

Det vigtigste er, at du er god til at skrive


Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for fx journalistik, retorik, dansk eller kommunikation. Du skriver let og fejlfrit, har orden i pennalhuset og går struktureret og målrettet til arbejdet. Du kender den danske grammatik til fingerspidserne, og det er en del af din faglige stolthed at placere kommaerne rigtigt.

Du har flair for brug af it-værktøjer, og måske har du erfaring med Adobe-pakken - særligt Photoshop og Indesign.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Tekster og billeder til web og sociale medier
  • Produktion af nyheder til digitale medier
  • Versioneringer af pressemeddelelser til lokale dagblade i forbindelse med store, eksterne begivenheder, som fx. Naturvidenskabsfestival
  • Upload af billeder og vedligeholdelse af vores mediearkiv
  • Praktisk hjælp til fx forsendelser og oprydning

Et unikt studiejob


Vi tilbyder dig et unikt studiejob med høj grad af ansvar for løsningen af dine opgaver. Du får din kommunikative værktøjskasse fyldt op, prøvet dine kræfter af i praksis og bliver en fast del af et fagligt stærkt og engageret Kommunikationsteam. Du vil få et bredt samarbejde i organisationen, og det er derfor vigtigt, at du både er udadvendt og lyttende. Det meste af din tid vil gå med klassiske kommunikationsopgaver, men du skal også være indstillet på at gribe andre opgaver, der fx inkluderer kaffebrygning og kælderoprydning.

Har du fået mod på ovenstående, så send os en ansøgning samt et par eksempler på en tekst, du har skrevet, fx et blogindlæg, et essay, en artikel, en anmeldelse eller lignende. Ansøgningsfristen er torsdag den 12. august kl 12:00.

Samtaler vil finde sted onsdag den 18 august. For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Laura Ørsted-Jordy på telefon 4132 6171 eller mail: [email protected].

Løn­ og ansættelsesforhold


Vi kan tilbyde dig ca. 15 timer om ugen og fleksibilitet i forhold til dit studie. Løn­ og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst for statens område. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2021.

Om astra


astra er det nationale naturfagscenter i Danmark. astra arbejder for, at alle børn og unge i Danmark får handlekompetencer inden for naturfagsområdet, så de kan udfolde sig som kreative og kritiske samfundsborgere. Læs mere på astra.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Sorø

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Ringsted

    Vi søger en kultur- og kommunikationsmedarbejder, der med base i drift af Ringsted Kulturhus også kan drive PR og kommunikation på tværs af to levende kulturinstitutioner.Ringsted Kulturhus er sa..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Roskilde

    Du er nok uddannet inden for kommunikation, design, medievidenskab, visuel journalistik eller tilsvarende. Det er ikke nødvendigt at have stor viden eller erfaring med kunst og kultur – det vigtigs..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Hele Danmark

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Holbæk

    You have an opportunity to be part of an exciting journey in a fast-growing organization with high ambitions offering rich potential for career development. At [xxxxx] we are currently .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 3