Boligsocial medarbejder til jobs[xxxxx]else og kommunikation i Taastrupgaard

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du arbejde med jobsKABelse i en boligsocial ramme, hvor du arbejder på tværs af virksomheder, boligorganisation og kommune og samtidig kommer tæt på beboerne?


Boligområdet Taastrupgaard står over for en radikal fysisk omdannelse de næste 10 år, hvor nedrivning af boliger og nye facadeudtryk samt nye fællesarealer skal bidrage til udviklingen af et nyt bykvarter.

I den boligsociale helhedsplan arbejder vi med at sKABe sammenhæng mellem de sociale indsatser og den fysiske omdannelse, og at bruge omdannelsen som unik mulighed for at løfte beboerne i Taastrupgaard.

En vigtig indsats er at etablere samarbejde med de virksomheder, der er involveret i byggeriet og med social-økonomiske aktører for at sKABe nye muligheder for kompetenceudvikling og beskæftigelse. Derfor søger vi nu en stærk boligsocial profil, der skal udvikle og implementere et to-årigt pilotprojekt om beskæftigelses- fremmende partnersKABer.

Om jobbet
Formålet med pilotprojektet er at sKABe fleksible jobmuligheder for de voksne og unge beboere, som er langt fra arbejdsmarked og uddannelse. Væsentlige opgaver i projektet bliver:

· Indsamle erfaringer fra lignende projekter.

· Etablering af netværk til virksomheder og socialøkonomiske aktører, samt afdækning af deres behov.

· Opsøgende relationsarbejde ift målgruppen, herunder særligt den gruppe, som er selvforsørgende.

· Tilrettelæggelse af en kompetenceudviklende træningsbane for beboerne i samarbejde med

virksomheder, Høje-Taastrup kommunes Jobcenter og andre kommunale indsatser.

· Test af cases med småjobs i forbindelse med renovering af prøveblokken i Taastrupgaard.

· Test af cases med andre virksomheder.

· Erfaringsopsamling, projektudvikling og evt. fundraising.

Udover pilotprojektet indeholder stillingen også en række kommunikationsopgaver for den fysiske udviklingsplan i Taastrupgaard. Det seneste år har vi udarbejdet en kernefortælling om boligområdet, der med udgangspunkt i områdets kvaliteter og værdier formidler en samlende fortælling om det kommende boligkvarter. I samarbejde med dine boligsociale kolleger og konsulenter fra KAB, bliver det din opgave, at få kernefortællingen til at leve gennem forskellige kommunikative tiltag.

Endelig vil en del af dit job også være at lægge indhold på Taastrupgaards nye hjemmeside, som er under udvikling, og at arbejde med andre formidlingsopgaver.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet inden for det sociale eller samfundsvidensKABelige område, men andre uddannelser kan også have relevans. Det er dine arbejdsmæssige erfaringer som er interessante samt dine personlige evner til at sKABe nye samarbejdsrelationer og have blik for såvel virksomhedernes som beboernes behov.

Vi lægger derudover vægt på følgende:

· Du har erfaring fra lignende job og gerne viden om og erfaring med målgruppen.

· Du har erfaring med projektbaseret arbejde.

· Du er vant til at arbejde opsøgende både med virksomheder og beboere.

· Du har fokus på, at alle mennesker kan bidrage med noget, og du er i stand til at bringe

det i spil i samarbejdet med de mennesker, du møder.

· Du har kendsKAB til og måske erfaring med boligsocialt arbejde.

· Du har evt. viden om beskæftigelseslovgivning og/eller social-økonomisk virksomhed.

· Du kan lide at arbejde selvstændigt, men har samtidig blik for indsatser i et helhedsperspektiv.

· Du har gode formidlingsevner og blik for den spændende fortælling.

Vi tilbyder
Vi stiller krav til dine personlige og faglige kompetencer, og tilbyder spændende og afvekslende udfordringer i et dynamisk team på 5 medarbejdere, der arbejder på tværs af indsatser og projekter.

Vi yder løn, ansættelsesvilkår og pension i henhold til overenskomst og supplerer med en god personale-politik. Boligforeningen AKB Taastrupgaard er en familievenlig arbejdsplads med gode muligheder for fleksibel arbejdstilrettelæggelse. Der vil være arbejdsopgaver, der ligger udenfor almindelig arbejdstid, og du skal således forvente en og til tider to aftner om ugen.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte boligsocial leder i Taastrupgaard, Katrine Winther på [email protected] eller på tlf. 4049 1146.

Den boligsociale helhedsplan og andre relevante dokumenter kan rekvireres ved at skrive til [email protected]. Du kan også finde vores aktiviteter på: https://www.facebook.com/taastrupgaard

Stillingen er på 37 timer ugentlig og er bevilliget i en tidsbegrænset periode med ophør 30. november 2024. Opstart ønskes snarest muligt og senest den 1. oktober 2022.

Send din ansøgning snarest og gerne med det samme da vi holder samtaler løbende. Vi lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1