Analytiker med stærke kommunikative egenskaber til Danske Shoppingcentre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for at skabe indsigter og hvordan det præsenteres? Er du både kreativ med data og har erfaring med at præsentere konklusioner på en skarp og indsigtsfuld måde? Så har du nu muligheden for at bidrage til vores 18 shoppingcentre bliver endnu bedre til at bruge data til forretningsudvikling.

Du kender muligvis ikke vores navn Danske Shoppingcentre, fordi vi er en nystartet virksomhed, men du har sandsynligvis kendskab til en eller flere af vores shoppingcentre, såsom Frederiksberg Centret, Lyngby Storcenter, Amager Centret, Kolding Storcenter etc. Vi ejer samlet 18 shoppingcentre, men som nystiftet selskab med fokus på at udvikle vores centre til destinationer for fremtidens retail, er vi begunstigede af en dynamisk start-up kultur og stort drive for at udvikle nye ideer og løsninger på tværs af alle organisatoriske lag.

Du vil blive en del af et stærkt og dynamisk team i vores Strategy afdeling, hvor du har mulighed for at bidrage til den datadrevede og strategiske udvikling af alle vores centre.

Bring data til live igennem flotte præsentationer, så de nemt kan træffe de bedste strategiske og kommercielle beslutninger

Som Analytiker i Strategy vil du få en central rolle i at gøre data mere spiseligt. Du skal derfor have en god visuel og kommerciel forståelse for at understøtte forretningen til at træffe datadrevne beslutninger. Det betyder at du vil sidde i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling og data. Du skal derfor kunne omsætte tal og data til historier og se årsagssammenhænge på tværs af forskellige datakilder. Du vil være i tæt dialog med mange af vores ledere, der har behov for de indsigter du kan levere – stakeholder management vil derfor også være en del af din hverdag. Du behøver ikke at have mange års erfaring, vi vil hellere have at du brænder for opgaven, har gåpåmod og entusiasme, så skal vi nok klæde dig på og udvikle på de kompetencer du evt. mangler.

Dine kompetencer. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne

For at få succes i stillingen som Analytiker skal du kunne samarbejde med kollegaer på alle niveauer, og have øje for visualisering, så data er nemt at gå til og alle forretningsenheder får noget værdifuld indsigt. Du er desuden god til at dykke dybt i detaljen og samtidig bevare overblikket. Du er derudover stærk teknisk funderet og evner at tage ejerskab, men vigtigst af alt er du forretningsvendt.

Vi forventer, at du har:

  • Interesse for front end og visualisering af data
  • Avanceret bruger af Power Point og Excel
  • Kommerciel forståelse
  • 1-2 års relevant erfaring
  • Erfaring med datamanagement og visualisering af analyser
  • Evner at oversætte forretningsbehov til relevante analyser og visualiseringer

Har du spørgsmål?

Så kontakt CSO, Tine Aggerholm, +45 2020 2898 eller HR Koordinator, Asger Knudsen +45 4084 3664.

Sådan ansøger du

Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Da vi løbende afholder samtaler, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt, og senest d. 20. november 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Taastrup
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1