Kommunikationskonsulent til affaldsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver? Og er du en af de bedste til mundtlig og skriftlig formidling? Så er jobbet som kommunikationskonsulent lige noget for dig.

Jobbet

Vi søger en kommunikationskonsulent til at varetage kommunikation på vores affaldsområde med ansættelse i Aalborg Forsynings kommunikationsteam og med høj grad af samarbejde med Aalborg Renovation. Du får ansvar for al vores eksterne kommunikation inden for området på tværs af flere medier (web, SoMe, i kampagne mv.). Det er derfor en fordel, at du er hjemmevant på de fleste medier – det være sig både strategisk, planlægningsmæssigt og hands on. I 2023 kommer du bl.a. til at arbejde med kommunikation om sortering af madaffald, på genbrugspladser og i bybilledet.

Dine opgaver bliver bl.a. at:
  • Udarbejde kommunikationsplaner og sørge for at tilrettelægge kommunikationstiltag
  • Arbejde med kreative kampagner inden for affaldsområdet
  • Forfatte tekster til web og lægge dem op
  • Forfatte opslag til SoMe og offentliggøre opslagene via businessmanager
  • Kortlægge behovene for kommunikation om affald og koordinere indsatser i forhold til Aalborg Forsynings øvrige aktiviteter

Du har derfor erfaring med at arbejde i Meta Business Manager (Facebook og Instagram), LinkedIn Business Manager og CMS-systemer (frontend og gerne Umbraco). Har du erfaring med projektledelsesværktøjer vil det være en fordel – og helt generelt er du selvfølgelig kreativ af natur. Du kommer ikke til at arbejde praktisk med PR og design, men det forventes, at du har blik for også disse kommunikationsdiscipliner og derved kan indtænke det i dit daglige arbejde.

Din hverdag bliver delt mellem Aalborg Forsynings kommunikationsteam og Aalborg Renovation – i praksis forventeligt med arbejdsplads et par dage om ugen hvert sted. Aalborg Kommune undersøger pt, om affaldsområdet pr. 1. januar 2024 skal lægges sammen med affaldsselskabet Nordværk. Såfremt Aalborg Renovation sammenlægges med Nordværk, kan du forvente, at din ansættelse overgår til det nye affaldsselskab. Du kan læse mere planerne her: Nye muligheder for affaldshåndtering og ressourceudnyttelse i Aalborg Kommune (presscloud.com)

Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige 6 medarbejdere i Aalborg Forsynings kommunikationsteam, som planlægger, udvikler og eksekverer forretningens ekstern kommunikation. Kommunikationsindsatserne om affald koordinerer du med Aalborg Forsynings øvrige kommunikationstiltag, ligesom du vil få sparring på dit kommunikative arbejde. På samme vis får du et tæt samarbejde med kollegerne hos Aalborg Renovation, der sikrer det faglige input om affald, som du bygger kommunikationstiltagene ud fra.


Om dig


Du er uddannet inden for kommunikation og har helst nogle års erfaring fra den private eller offentlige sektor. Du kommer til at indgå i mange projektsammenhænge, og det er derfor også vigtigt, at du er dygtig til mundtlig formidling og til at samarbejde med mange forskellige fagligheder.

Derudover kan du vinge af, at du:
  • har forretningsforståelse og analytisk tæft
  • har bred forståelse for og hands on erfaring med samspil mellem forskellige platforme
  • har drivkraft, er ekstrovert og positiv
  • ønsker en hverdag med både drift og udvikling
  • kan ubesværet (om)prioritere dine opgaver, som nye behov opstår.



Sådan er vi


Du bliver en del af Team Kommunikation og Design, hvor vi arbejder med branding, kampagner, web, sociale medier, design, intern kommunikation – ja kommunikation ud i alle afkroge og i et bredt miks. Her får du et tæt samarbejde med dine teamkolleger, men får også samarbejde med eksterne bureauer og konsulenter. Vi har store ambitioner på forretningens og egne vegne og arbejder på at gøre en kommunikativ, positiv forskel for den grønne omstilling. Kommunikationen skal understøtte Nordjyllands førerposition inden for bæredygtig udvikling, ligesom den skal bidrage til en fælles kultur i Aalborg Forsyning.

Med os på arbejde har vi hver dag et godt humør og en positiv tilgang til kolleger, opgaver og udfordringer. Omgangstonen er humoristisk og uformel, og så har vi alle lyst til at deltage socialt i arbejdspladsen. Det forventer vi også, du har. Udover det sociale er det vigtigt for os, at vi udvikler vores faglighed. Nogle gange sammen, andre gange hver for sig.


Løn og ansættelsesforhold


Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder gode arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning. Vi er en fleksibel arbejdsplads med rigtigt gode muligheder for at kombinere fysisk fremmøde på arbejdspladsen med hjemmearbejde.

Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Koncernsproget er dansk.

Jobbet er en fast stilling på 37 timer om ugen. Arbejdsstedets adresse er Norbis Park på Nefovej 50 i Vodskov, men dele af ugen skal du møde ind hos Aalborg Renovation, som ligger Over Bækken 2 i Aalborg. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort og personbil eller lignende til rådighed.

Ansøgningsfrist er 8. januar 2023 – vi forventer at afholde samtaler i uge 3. Vi informerer dig om tid og sted, hvis du bliver indkaldt til samtale. Du får afslag, hvis ikke du kommer i betragtning til jobbet. Du skal forvente at blive stillet en opgave, som skal afleveres inden samtalen. Opgaveløsningen vil indgå i den samlede vurdering.

Ansættelsesstart er 1. marts 2023 eller tidligere, hvis muligt.

Interesseret?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Marianne Jensen – gerne på mail [email protected] eller alternativt på telefon 25 19 94 81.Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Vodskov
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0