EMJ-ATCON - én af Grønlands bedste entreprenørvirksomheder! søger Projektleder til Nuuk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Har du flair for mennesker og god sans for byggeprojekter - herunder tids- og økonomistyring på byggesager?

- Og har du lyst til at arbejde i en byggevirksomhed, hvor kvalitet, faglig stolthed samt udvikling og super spændende projekter er en del af arbejdsdagen?

Om jobbet
EMJ-Atcon Greenland A/S er i rivende udvikling og fremtiden tegner positivt. Der er allerede en række projekter i bogen for den næste lange periode. Derfor søger vi nu en ny kollega til vores stærke projektleder-team.

Som projektleder vil du blive en del af et dynamisk team i EMJ-Atcon’s projektafdeling, hvor du – udover projektsamarbejde med håndværkere – også vil få tre engagerede og erfarne projektleder-kollegaer. EMJ-Atcon er en byggevirksomhed, hvor kvalitet, kundetilfredshed og faglig stolthed er de vigtigste rettesnore. Hos os kombineres faglig udvikling og videreuddannelse med spændende udfordringer og best practice byggeerfaringer tilpasset de arktiske forhold.

Som Projektleder hos EMJ-Atcon får du ansvaret for byggeopgaver i størrelsesordenen DKK 20 – 100 mio. primært indenfor følgende opgaver og funktionsområder:

  • Styring og opfølgning på projekter i forbindelse med tid, økonomi, underentreprenører og kvalitet
  • Sikring af, at sikkerhedskravene til enhver tid overholdes
  • Kontakt til bygherrer, myndigheder og rådgivere
  • Koordinering af opgaver
  • Koordinering og planlægning af bemanding

Om dig
Vi søger en person med drive og energi, som har lyst til at arbejde med projekt- og byggeledelse og som ønsker at indgå i et positivt samarbejde med virksomhedens kunder, samarbejdspartnere og øvrige kollegaer.

Du har gerne en håndværksmæssig baggrund. Vigtigst er det, at du kommer med en uddannelse som byggetekniker, bygningskonstruktør eller ingeniør. Vi forventer, at du har et par år på bagen med erfaring indenfor projekt- og byggeledelse.

Vi forestiller os, at du er IT hjemmevant og hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer. Du har ligeledes flair for tids- og økonomistyring på byggesager samt en god forståelse for projektstyringsværktøjer som f.eks. Excell og MS Project.
Afgørende er naturligvis også, at du har lyst til tilværelse i Grønlands smukke natur og interesse for landets spændende kultur og historie.

Den rette kandidat til jobbet, forestiller vi os besidder følgende kompetencer:

  • Du er fokuseret på kunden og på at skabe en god byggeproces fra start til slut
  • Du er synlig og kommunikerer klart og effektivt
  • Du er lydhør over for andres ideer, men kan også træffe egne afgørelser, når dette er nødvendigt
  • Du brænder for at motivere og udvikle medarbejdere herunder at sætte dem nye mål
  • Du er en stærk teamplayer med åbenhed som en naturlig del af din måde at arbejde på
  • Du er selvstændig, ansvarlig og pligtopfyldende
  • Du er tillidsvækkende, engageret og interesserer dig for dit arbejde
  • Du motiveres af at skabe resultater og formår at motivere dine omgivelser således, at I sammen opnår disse


Om mulighederne
EMJ-Atcon er en sund og velfungerende virksomhed, hvor alle 50 medarbejdere arbejder engageret og kvalitetsbevidst med deres opgaver. Arbejdsdagen er præget af en positiv omgangstone, et stærkt fællesskab samt kontinuerlig faglig udvikling.

Med jobbet tilbydes du:

  • Et job i en dynamisk virksomhed, hvor du vil få stor faglig sparring med kompetente kolleger
  • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode muligheder for personlig udvikling
  • Mulighed for spændende udfordringer i en virksomhed præget af forandringer
  • God løn samt ansættelsesvilkår, som matcher dine kvalifikationer
  • Bolig kan tilbydes og der ydes gerne hjælp til evt. jobsøgning for en medfølgende partner og skoleløsninger for dine børn

Interesseret?
Har du lyst og mod på at sætte dit præg på Grønlandsk byggeri og samtidig være en del af en spændende virksomhed i vækst, så skynd dig at kontakte os hurtigst muligt - vi mangler dig!

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som kan fremsendes på mail [email protected] Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

For yderligere information kan du også kontakte Søren på telefon 51 50 78 63

Om EMJ-Atcon Greenland A/S
EMJ-Atcon Greenland er en grønlandsk entreprenørvirksomhed med dybe rødder i landet. Virksomheden er resultatet af en fusion mellem EMJ Grønland, som i sin oprindelige struktur blev stiftet i 1992, og ATCON, som blev etableret i 1971. EMJ-Acton Greenland arbejder både for offentlige og private bygherrer og udfører projekter i total-, hoved- og fagentrepriser, hvoraf egne arbejder er beton- og tømrerarbejder.

EMJ-Atcon Greenland er engageret i alle former for byggeri fra boliger, kollegier og institutioner over erhvervsbyggeri samt el-, vand- og kraftforsyning til minesupport.

EMJ-Atcon Greenland er en velrenommeret virksomhed, som er fagligt velfunderet med et rutineret team af medarbejdere. Der lægges vægt på at drive virksomhed med en pragmatisk tilgang til projekterne med et stærkt fokus på at frembringe de rigtige løsninger.

Aktuelt har virksomheden 50 fastansatte medarbejdere inden for fagområderne Tømrer, Murer, Beton, Projektleder, Administration, Ledelse og Specialopgaver. EMJ-Atcon’s hovedsæde ligger i Grønlands hovedstad, Nuuk.

______________________________________________________

Nuuk er Grønlands største by og er en skøn blanding mellem moderne civilisation, tradition, smukt bagland og et enormt fjordsystem.

Fritid og sport:

Nuuk råder over tre store sportshaller og svømmehallen, Malik - fra svømmehallen er der udsigt til fjorden og fjeldene gennem de meget store panoramavinduer, mens svømmehallen udefra er et arktektonisk flot og prisbelønnet bygningsværk.

Nuuk har også gode rammer for skisport. Gennem bydelen Nuussuaq ud til lufthavnen og omkring fjeldet Lille Malene ligger byens langrendsløjpe, mens der på samme fjeld er etableret et alpint skiområde med tre lifter.

Natur:

Hvis vejret er godt, må du ikke snyde dig selv for en sejltur i fjordene. Omkring byen er der et enormt fjordsystem, der er som skabt til sejlture. Der er mulighed for heldagsture til Isfjorden, som tager dig igennem fjordene i zigzag mellem turkise isskosser hele vejen til gletscheren. Det er et spektakulært syn med de mange isbjerge og den lodrette gletchervæg.

Efter bare ganske få minutters sejlads forsvinder Nuuk ud af syne, og i stedet ser man kun de bratte fjeldsider, der tårner sig op og spejler sig i vandet. Om sommeren er der rigtig gode muligheder for at se hvaler i fjordene. De nysgerrige og legesyge hvaler er en ganske særlig oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Det er også oplagt at prøve at fiske når du er ude på fjorden, her kan du hive særligt torsk eller en rødfisk op af vandet

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Grønland
  • Fredag den 16. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Grønland over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3