Rekrutteringsfirma

Senior konstruktør med PLC kompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Prokan Reruttering søger for Tricon Electric A/S i Kolding en Senior konstruktør med PLC kompetencer der har erfaring med design og konstruktion af styre og eltavler til maskiner. Din primære opgave vil være at indgå i virksomhedens tekniske rådgivnings team.
Om virksomheden:
Tricon Electric A/S er datterselskab af Tricon International A/S og er kerneforretningen, siden virksomheden blev grundlagt i 1981, og er i dag fortsat familieejet. Virksomheden er drevet med gode værdier og holdninger til at drive virksomhed, og fokuserer på at skabe løsninger med et højt teknisk niveau, hvor der er fokus på detaljerne
Tricon Electric A/S er en virksomhed hvor alle projekters discipliner, som kalkulation, design, projektering og produktion har til huse i virksomheden i Kolding.
Om jobbet:
Virksomheden søger en person, der har +3 års erfaring med design af styre- og eltavler. Du bliver en del af virksomhedens tekniske rådgivnings team.
Som Senior konstruktør vil du være beskæftiget med konstruktion af eltavler til maskinbyggere, inden for intern transport, medicinalindustrien, vindmølleindustrien, on/offshore, marinen og landbrugssektoren. De største kunder er store OEM-industrier, som hovedsageligt eksporterer globalt.
Om dig:
Du har en el teknisk baggrund, som f.eks. elektriker, elinstallatør, maskinmester, ingeniør eller anden relevant uddannelse.
Du er en ansvarlig person, som ser muligheder for at påvirke din hverdag. Du er i stand til at kommunikere åbent og med tillid til dine kunder. Virksomheden lægger vægt på dine evner til at se kundens faktiske behov, da Tricon Electric A/S ønsker at blive set som partnere i stedet for en traditionel underleverandør.
Virksomheden tilbyder dig:
Tricon Electric A/S tilbyder dig en udfordrende og varieret stilling i vort rådgivningsteam, med høj grad af involvering i en dynamisk og horisontal orienteret organisation, hvor du har mulighed for at planlægge din tid. Det forventes at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
Tricon Electric har flextid der giver mulighed for tilpasning af arbejdstid så både arbejdsliv, familieliv og fritid går op i en større enhed. Der vil være mulighed for hjemmearbejde, så man kan være tæt på familien i perioder, hvor der kunne være behov for dette.
Du vil få en attraktiv gage, der modsvarer dine kvalifikationer, derudover pension og sundhedsforsikring.
Ansøgning
Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.
Spørgsmål
Alle spørgsmål kan rettes til prokan rekruttering, partner Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed.
Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere. Vi opbygger derfor databaser for vores kunder således, at kunden altid har en pulje af relevante kandidater til eventuelle ledige jobs.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Kolding

Lignende jobs

  • Konstruktør (praktik) i Sydjylland

    [xxxxx] søger dygtige ingeniør- eller konstruktørstuderende, som kunne tænke sig at prøve kræfter med, hvad det vil sige at være totalentreprenør i byggebranchen. Vi har ledige praktikpladser .
    • Konstruktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Konstruktør i Kolding

    Form 3 er eksperter i at udvikle unikke interiørløsninger, der er tilpasset kundens præcise ønsker og behov ud fra et kvalitets- og holdbarhedskrav. Ydelserne spænder fra samarbejde på det tidlige .
    • Konstruktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Konstruktør i Agerskov

    Vi søger en kollega til vores afdeling i Agerskov til at tegne og projektere fremtidens byggeprojekter. Er du selvkørende i forhold til projekteringsopgaver på alle bygningsniveauer, og kan du hånd..
    • Konstruktør
    • Agerskov
    Få mere info
  • Konstruktør i Kolding

    Kvalitet, kompetente kolleger, en solid position på markedet og en klar vision om fremtiden kombineret med en kultur, der er drevet af værdibaseret ledelse - lyder det som en virksomhed for dig, og..
    • Konstruktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Kolding over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1