Strategi- og udviklingskonsulenter: Vær med til at bygge verdens første energiøer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Strategi- og udviklingskonsulenter: Vær med til at bygge verdens første energiøer


Et bredt flertal i Folketinget har besluttet, at der skal etableres to energiøer i Danmark, og Energinet har en central rolle i at realisere dette. Havvind bruges til lys, varme og elbiler, men også til industri, fly og skibe i form af grønne brændsler. Den massive opskalering kræver radikalt nye løsninger, og energiøer er en af dem. Hos Energinet er vi i fuld gang med programmet for energiøer samt med at opbygge det PMO, der understøtter programmet. Til det har vi brug for flere kræfter og søger derfor både en PMO-udviklingskonsulent og en strategikonsulent og til programmet.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Fredericia og hjemme

Akademiker med gode kommunikationsevner og organisatorisk gehør


I begge job spiller du en nøglerolle i programmets daglige drift og udvikling. Du arbejder derfor struktureret og kan lide at spille både ledere og teknikere gode ved at skabe transparens, overblik og god dialog i de opgaver og projekter, I arbejder på. Du er en dygtig kommunikator i både skrift og tale og besidder et organisatorisk gehør. Du kan sparke døre ind rundt i forretningen for at skabe den nødvendige fremdrift. På samme tid trives du i et omskifteligt miljø med højt til loftet og med stort rum for egne forslag, ideer og optimeringer.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke væsentlig for os, men vi forestiller os, at du har en kandidatgrad eller tilsvarende. Vigtigst er, at du evner at arbejde selvstændigt og har nemt ved at sætte dig ind i nye opgaver og sammenhænge - og har solid erfaring inden for de opgaver, som de respektive job indeholder. Det kan du læse mere om her:

PMO-udviklingskonsulent


  • Deltage i programmets daglige drift og den løbende udvikling af PMO’et, der sikrer, at vi igennem de forskellige faser bedst muligt understøtter programmet.

  • Have indsigt i forskellige projektmetoder og evner at tilpasse dem til den kontekst, de indgår i.
  • Udvikle og implementere arbejdsmetoder og governance, der understøtter såvel det samlede program som delprojekterne.
  • Støtte hovedprojektledere i forbindelse med opfølgning, administrative opgaver samt facilitering af workshops og møder.
  • Udarbejde styringsværktøjer og processer for programmet - herunder tids- og projektplaner for større milepæle i programmet.
  • Varetage forandringsledelse og implementering af nye tiltag på tværs af projekter.

  • Bidrage til at skabe en god kultur og fællesskabsånd i programmet.

Strategikonsulent


  • Være ansvarlig for at udarbejde sager og beslutningsmateriale til styregrupper, koncernledelse og koncernbestyrelsen. Herunder dagsordensmateriale, referater og præsentationer.
  • Koordinere og sparre med programmets projektledere om blandt andet governance, beslutningsprocesser og bidrag til beslutningsoplæg.
  • Være ansvarlig for koordinering og kontakt til Energistyrelsens program for energiøer.
  • Være ansvarlig for månedlige rapporteringer om status og fremdrift i programmet både internt i programmet og ud i hele Energinets organisation.
  • Deltage i projektledermøder.
  • Yde støtte til administrative opgaver i relation til det europæiske projekt North Sea Wind Power Hub i samarbejde med TSO'er fra Tyskland og Holland.
  • Vedligeholde og udvikle understøttende systemer og forfaldende arbejde relateret til servicering af programmets direktion, projektledere og eksperter.

Dine kommende kolleger brænder alle for den grønne omstilling og visionen om energiøer - og ser frem til at byde dig velkommen på holdet.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante dokumenter via linket send ansøgning, så vi har den senest 1. december. Vi forventer at holde samtaler 7. december (online) og 17. december (i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Hanne Storm Edlefsen på tlf. 23 33 85 50 eller PMO Manager Louise Bach Christensen på tlf. 53 36 51 18. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Fredericia
  • Onsdag den 01. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2