Vi søger en medarbejder til vores tilbudsteam i Skive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

VIL DU HOLDE SNOR I BYGGESAGER FRA TILBUD TIL AFLEVERING HOS EN AF DANMARKS STORE TØMRER- OG SNEDKERVIRKSOMHEDER?

HAR DU MOD PÅ AT KOMME MED OMBORD PÅ EN ARBEJDSPLADS I UDVIKLING OG VÆKST?


SÅ ER DU MÅSKE VORES NYE MEDARBEJDER!


Til vores kontor i Skive søger bgb a.s. en medarbejder til vores tilbudsteam. Vi er i dag fire mand, som arbejder med fagentrepriser, hovedentrepriser, totalentrepriser og udviklingssager – fra mindre projekter til store sager på op til 500 mio kr.

Blandt vores aktuelle byggesager er boliger i totalentreprise på Amager, i Valby og Københavns Nordhavn samt Hellebæk ved Helsingør, og tømrerentrepriser på Danske Banks nye hovedkvarter ved Københavns Hovedbanegård og byggerierne i Carlsbergbyen.

Teamet i Skive arbejder med opmåling og prissætning af vores egenproduktion, byggeøkonomi i projektering af vores totalentrepriser og indhenter tilbud fra underentreprenører og leverandører.

Som en del af vores tilbudsteam bliver du en del af bgb’s projekter helt fra den tidlige fase, hvor projektet måske kun er et par streger på et stykke papir, til vi afleverer tilbuddet og forhåbentlig vinder entreprisen.

Du laver overlevering af byggesagen til byggeleder og projektleder, og er også med på sidelinjen, når spaden går i jorden og ejendommen rejser sig, og mens dine kolleger sørger for den sidste finish inden afleveringen til kunden.

Undervejs har du tæt kontakt til vores byggeledere, formænd og svende på de enkelte projekter. Du er i dialog med underentreprenører og producenter for at få de bedste priser og den bedste kvalitet. I større projekter arbejder du sammen med arkitekter og bygherrer og er med til at finde de løsninger, der skal til for at realisere arkitekternes idéer. Du er med til at sikre, at vores projekter hænger sammen økonomisk og at vi får den rigtige pris for vores arbejde.

VORES FORVENTNINGER TIL DIG:

Du skal have erfaring fra byggebranchen, for eksempel som tømrer. Men du kan også have erfaring fra arbejde som murer, med beton eller som byggetekniker eller konstruktør. Måske har du allerede erfaring som tilbudsberegner. Det vigtigste for os er, at du har erfaring fra byggeri, har haft arbejdet i hånden og gået på nogle forskellige pladser og nu har lyst til at rykke indenfor på kontorarbejdspladsen. Vi sørger for den rette oplæring i tilbudsgivning og de øvrige opgaver i tilbudsteamet.

Du skal have flair for at arbejde med computer og helst være bekendt med Excel. Du må meget gerne have stiftet bekendtskab med Bluebeam, Autocad og Revit. Har du ikke det, men vi alligevel synes, du er den rette til jobbet, sørger vi for, at du får den nødvendige uddannelse.

VI TILBYDER:

Et afvekslende og spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor du vil få en arbejdsdag i en uformel organisation med fleksible arbejdstider. Løn efter kvalifikationer.

Vil du høre mere om jobbet? Kontakt tilbudschef Jeppe Bak på telefon 28 19 61 69
Ansøgning sendes på mail til [email protected]. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Se annoncen på vores hjemmeside: Tilbudsberegner - bgb a.s.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Skive
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Skive over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1