Rekrutteringsfirma

Konstruktør til udvikling og tegning af maskiner og komplette løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

3L Gruppen producerer og distribuerer produkter af høj kvalitet, hvoraf en stor del går til eksport. Med egen udviklings- og konstruktionsafdeling, er der fokus på tilpassede og holdbare løsninger. Virksomheden konstruerer og bygger selv maskiner og produktionsanlæg på adressen i Tommerup. Maskinerne udvikles, både til brug i egen produktion, og specialtilpassede maskiner, sælges til kunder, i både Danmark og udlandet.
Virksomhedens produkter er baseret på stærke spidskompetencer, unikke tekniske løsninger samt en evne og vilje til at fastholde rollen som den mest innovative aktør på markedet. Vigtige konkurrenceparametre er kvalitet, innovation og fleksibilitet i forhold til projekterne. Virksomheden har al ekspertisen samlet på ét sted: Udvikling, konstruktion, produktion, salg, lager og service/opfølgning. Det sikrer gennemtænkte løsninger, der leveres til tiden og en løbende produktudvikling i et engageret miljø af specialister.


Bliv en del af et meget kompetent og engageret team med dedikerede kollegaer, som har fokus på høj kvalitet og den bedste kundeservice. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en direkte, men hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne.

I den tekniske afdeling arbejder man tæt sammen med de operatører der kører maskinerne i virksomhedens egen produktion. Dette giver en unik indsigt i hvordan løsningerne fungerer på daglig basis. Denne viden kan implementeres i forbindelse med optimeringer på eksisterende maskiner og løsninger, men også i hele processen med at udtænke, tegne, konstruere, producere de mange maskindele og samle nye maskiner og automatiske løsninger. En unik mulighed til at være en del af hele processen, samt efterfølgende , at se operatørerne arbejde med den færdige maskine.

Virksomheden, der er sund og veldrevet, er inde i en meget positiv udvikling med god ordretilgang. Som en væsentlig medspiller i konstruktionsafdelingen, søger man nu en teknisk stærk og kreativ person med kompetencer indenfor udvikling, konstruktion og tegning af maskiner og maskindele. Du vil arbejde med base i virksomhedens funktionelle, lyse og præsentable hovedkontor beliggende i Tommerup på Fyn.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ansvar for egne opgaver og tæt på projekter, fra udvikling til indkøring
Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og refererer direkte til chefen for konstruktionsafdelingen. I samspil med det erfarne team, er du med til at udvikle maskiner og produktionsanlæg, dels til egen produktion og dels specialfremstillinger til kunder. Du konstruerer selv maskiner og maskindele til automatiseret produktion og andre specialmaskiner og sørger for den nødvendige dokumentation. Du kan følge hvert projekt fra den første gode idé via udvikling, montage og indtil den færdige maskine står og kører i produktionen.

Opgaverne vil være en blanding af maskinproduktion, prototypekonstruktion, optimeringsopgaver og ombygning af eksisterende anlæg. I dagligdagen vægtes dialog og sparring højt i virksomheden. Det er bl.a. her de gode idéer kommer på bordet og magien opstår. Og fordi alle funktioner er under samme tag, er der kort fra idé til handling. Du har dermed også mulighed for at teste dele af i samspil med operatørerne.

Faglige kompetencer, godt humør og frihed under ansvar
Du kommer med en baggrund som maskiningeniør, maskinkonstruktør eller en anden teknisk teoretisk baggrund, eventuelt kombineret med en faglig baggrund som eksempelvis smed, værktøjsmager eller maskinarbejder. Alternativt kan du have tilegnet dig relevante tekniske kompetencer gennem erhvervserfaring eller interesse for kreative tekniske maskinløsninger. Du er rutineret bruger af Inventor eller tilsvarende tegneprogrammer, og du har relevant erfaring fra en konstruktionsafdeling.

Du arbejder struktureret og motiveres af at skabe unikke og kreative løsninger. Det vil være en fordel, hvis du har en naturlig interesse for tekniske løsninger og projekter. Du er parat til at sætte dine kompetencer i spil og vil gerne, fra starten af, have mulighed for at bidrage til teamet og gøre en forskel. Du forstår vigtigheden af et godt samarbejde på tværs i organisationen, og gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver.

Som person er du ambitiøs på både virksomhedens og egne vegne og du sætter en ære i at følge opgaverne helt til dørs. Du fungerer godt i et team og trives samtidigt med selvstændige opgaver. Du opsøger selv viden og informationer og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet.

Vil du med på den spændende rejse
Du tilbydes en motiverende og udfordrende stilling i en flad organisation med fokus på trivsel, dialog og innovation. Du har mulighed for stor indflydelse på din hverdag og tilrettelæggelse af dine mangeartede opgaver. Erfarne og dygtige kollegaer venter på dig og der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem sparring og vidensdeling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. Ansættelsen omfatter en udvidet sundhedssikring og gode muligheder for fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Konstruktør” til: [email protected]

Husk at anvende den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen eller lyder det som noget for dig, så kontakt Rikke Storgaard på: M: 29 20 59 52, E: [email protected] eller Odd Johnsen på: M: 29 99 90 43, E: [email protected]

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Tommerup

Lignende jobs

  • Konstruktør (praktik) i Odense

    JobbetBygningskonstruktørpraktikken vil blive afviklet fordelt i vores tilbuds-, projekt- og udførende afdeling, hvor de primære opgaver er udbudsgranskning, kalkulationer, projektledelse, tils..
    • Konstruktør
    • Odense
    Få mere info
  • Konstruktør (praktik) i Odense

    Hos Vognsen & Co A/S søger vi engageret bygningskonstruktør praktikant, som i tæt samarbejde med vores byggeledelse skal være med på en stor tømrerentreprise.Kort om dine opgaverVi søg..
    • Konstruktør
    • Odense
    Få mere info
  • Konstruktør i Middelfart

    Du vil stå for konstruktion af maskiner og robotautomationsløsninger fra start til slut. Vores opgaver er kundetilpassede, hvilket betyder varierende og udfordrende arbejdsopgaver med de nyeste..
    • Konstruktør
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0