Rekrutteringsfirma

Teknisk profil til fremstilling og samling af maskindele, hele maskiner og produktionsanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

3L Gruppen har produceret og distribueret innovative og moderne produkter af høj kvalitet i mere end 50 år. Med egen konstruktionsafdeling, tegnestue og værksted i Tommerup på Fyn, er der fokus på innovation. De bygger egne maskiner til egen produktion og konstruerer og sælger kundetilpassede maskiner til eksterne kunder.
Drivkraften i den familieejede virksomheden er pionerånd, nytænkning og personlig integritet. Langt de fleste produkter fremstilles på egne fabrikker i henholdsvis Danmark og Frankrig, hvilket giver den højeste kvalitet.
3L Gruppen er en vedrevet og solid virksomhed i positiv udvikling, hvor omkring 95 % af produktionen går til eksport, fordelt på 70 lande. USA og Europa er de største markeder.
3L´s mål er at udvikle produkter, der tilføjer værdi for både kunder og partnere. Der er stor fokus på kvalitet og miljøet, som også afspejles i brugen af de miljøvenlige materialer, som bidrager til den vigtige proces af bæredygtig udvikling.

Bliv en del af et engageret team med 80 dedikerede kollegaer, fordelt på 4 afdelinger under samme tag, som hver dag sikrer, at alle kunder får de højeste kvalitetsprodukter og den bedste kundeservice.
Til at styrke det tekniske team i 3L Teknik, søger man nu en teknisk profil, med udpræget mekanisk forståelse, erfaring med bearbejdning af metal, fræse og dreje maskindele, samling, opbygning og indkøring.

Stillingen er med udgangspunkt i virksomhedens lyse, åbne og støjsvage lokaler i Tommerup, 13 Km sydvest for Odense.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du at være med i processen fra udvikling til indkøring?
Du vil være med til at konstruere nye maskiner og prototyper ud fra færdige tegninger, med gode muligheder for at komme med egne idéer. Du fremstiller selv maskindele på spåntagende maskiner, både manuelle og CNC styrede, samler komponenterne og til sidst indkører ”egne” maskinprojekter. Der er primært tale om produktionsmaskiner og anlæg, der bl.a. indeholder luft og eldrevne løsninger.

Du arbejder selvstændigt på hvert maskinprojekt, med sparring fra teamet på 8 erfarne kollegaer. På ugemødet er der fri sparring og dialog, om de igangværende maskinprojekter og der deles viden på tværs i teamet. Her er der højt til loftet og gode idéer kommer gerne på bordet.

Der vil sideløbende være almindeligt vedligehold, fejlfinding og reparation af produktionsmaskiner i de tilknyttede afdelinger.

Er du struktureret og trives du med frihed under ansvar?
Den ideelle kandidat har en teknisk baggrund som industritekniker, maskinarbejder, smed eller automatik-mekaniker. Alternativt kan du have tilegnet dig relevante tekniske kompetencer gennem erhvervserfaring eller interesse for skøre tekniske løsninger. Du er også velkommen til at søge stillingen, selvom du er nyuddannet fra en af de tekniske uddannelser. Du arbejder struktureret og motiveres af at skabe innovative og tilpassede løsninger. Det vil være en fordel, hvis du har en naturlig interesse for tekniske løsninger og projekter.

Du har erfaring og trives med hands-on, spåntagende metalbearbejdning og synes det er spændende selv, at skulle fremstille og samle de maskindele du skal bruge. Du har måske erfaring med CNC maskiner, opbygning og samling af anlæg og maskiner samt indkøring af færdige maskinløsninger og anlæg.

Som person er du fleksibel, positiv og nysgerrig på tekniske udfordringer. Du har en god ordenssans og du arbejder struktureret og systematisk. Du fungerer godt i et team men trives med selvstændigt arbejde. Du opsøger selv viden og informationer og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Du tager ansvar for opgaverne og sørger for at de færdiggøres til aftalte tid og med aftalte kvalitet.

Fleksible arbejdstider og stor indflydelse egen hverdag
Du tilbydes en spændende og unik stilling i en flad organisation med en uformel tone og fokus på trivsel, dialog og nytænkning. Du har mulighed for stor indflydelse på din hverdag og dine opgaver. Der vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Der tilbydes gode og ordnede ansættelsesvilkår med mulighed for fleksible arbejdstider og hvor godt arbejdsmiljø er i fokus. Ansættelsen omfatter en udvidet sundhedssikring.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen eller lyder det som noget for dig, så kontakt seniorkonsulent Rikke Storgaard på telefon: 29 20 59 52 eller [email protected]

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Tommerup

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    AnsøgSøger du at sætte dit præg på kvalitetsløsninger inden for leg og fitness? Vi søger en dedikeret legepladsmontør til at være med til at montere de absolut bedste lege- og fitnessmuligheder..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Ringe

    Har du viljen og evnen til at finde nye kunder? Ønsker du, som vi, at bidrage til at gøre danske virksomheder mere ”grønne”? Brænder du for at opsøge nye kunder og har du interesse i at være me..
    • Øvrige
    • Ringe
    Få mere info
  • Øvrige i Svendborg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 5700 Svendborg
    • Øvrige
    • Svendborg
    Få mere info
  • Øvrige i Odense C

    Er du passioneret omkring data, og søger du en mulighed for at arbejde i en dynamisk og ambitiøs virksomhed? Har du en god teknisk bredde og et godt overblik? Så er du måske den helt rigtige i roll..
    • Øvrige
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0