Rekrutteringsfirma

Konstruktør/Teknisk Tegner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vamdrup

Vil du med på holdet i en global og markedsledende virksomhed? Brænder du for kvalitet, og motiveres du af at sætte standarder for fremtidens niveau? Trives du blandt kompetente kolleger med et godt arbejdsmiljø i fokus, og er du en dygtig mekanisk konstruktør? Så er det muligvis dig, vi søger.

Lowenco A/S er i en rivende udvikling, og på deres vegne søger TornbjergSchou en konstruktør/teknisk tegner til mekanisk udvikling, konstruktion og tegning. En spændende stilling, hvor du får mulighed for at udvikle projekter af høj kompleksitet til nogle af verdens førende virksomheder inden for biotech og pharma industrien – en nøglerolle i fremtidens udvikling, hvor kvalitet og innovation er afgørende parametre for at lykkes.

Lowenco producerer avancerede kølerum, køleenheder og frysere med velkendte kvalitetskomponenter, og er i stand til at levere skræddersyede frysere og kølerum, hvor GMP-retningslinjer skal anvendes, i hele verden.

Lowenco er en af de førende producenter af kølelagerfaciliteter, og de har dannet en strategi for, hvordan man kan ændre det dyre, ineffektive og ikke-miljøvenlige temperaturstyrede lager. Løsningen er blevet udviklet under varemærkerne CON20 og LSSU, og flere kølerum er under udvikling.

Lowenco har stor erfaring med kølerum til markeder med høj efterspørgsel som bioteknologi og medicinalindustrien. De udfører Factory Acceptance Tests inklusive performance tests dokumenteret i henhold til kundens krav og GDP.

Lowencos motto “creating a better world – one unit at a time” gennemsyrer virksomheden I alt, hvad de foretager sig, hvorfor kvalitet og ordenlighed går hånd i hånd i alle processer.

Du kan læse mere om Lowenco på www.lowenco.com

Jobbeskrivelse:

Med udgangspunkt fra virksomhedens adresse i Vamdrup, får du en alsidig hverdag med mulighed for at arbejde med forskellige områder inden for mekanisk udvikling, design og konstruktion. Du bliver en del af et kompetent team, der alle brænder for at levere den bedste løsning til aftalte tid, og din evne til at arbejde selvstændigt i kombination med samarbejde på tværs bliver essentiel.

Dine opgaver spænder bredt fra afklarende dialog med salg og underleverandører, beregning og tegning af projektgrundlag til endelig konstruktion og dokumentation, hvilket stiller krav til din evne til at kommunikere og prioritere - så trives du med ansvar og indflydelse, spændende udfordringer og fokus på kvalitet, er denne stilling den helt rette for dig.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Mekanisk konstruktion – herunder designe, tegne, dimensionere og beregne
  • Sikre den rette tekniske løsning – herunder løbende tilpasninger
  • Udarbejdelse af arbejdstegninger til produktionen
  • Deltagelse i kunde- og projektmøder
  • Udarbejdelse af teknisk dokumentation – herunder strukturere fildatabase i Vault Workgroup
  • Sikre overholdelse af myndighedskrav, arbejdsmiljøkrav etc.
  • Kontakt til leverandører, samarbejdspartnere og godkendelsesmyndigheder

Din baggrund:

Lowenco er markedsledende og førende inden for sit felt, hvorfor det er essentielt, at du kan leve op til de kvalitetskrav et sådant brand kræver.

Du har en relevant teknisk uddannelse som kan være maskiningeniør på B.Sc. eller M.Sc. niveau, teknisk tegner, produktionsteknolog eller lignende – gerne med en håndværksmæssig baggrund – dette kombineret med erfaring fra en lignende stilling.

Da jobbet kræver en evne til at arbejde både selvstændigt og på tværs, stiller vi endvidere krav til dine personlige kompetencer. Dit gode humør og dit smittende engagement giver såvel kolleger som kunder lyst til at være en del af virksomhedens fremadrettede vækst.

Derudover forventer vi følgende:
  • Du er en dygtig konstruktør – erfaring med Inventor er et krav
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau
  • Du arbejder struktureret - dog med en evne til at kunne tilpasse dine planer i henhold til krav fra både kunder og interne prioriteringer
  • Du har stor kvalitetsbevidsthed – kun det bedste er godt nok
  • Du er ambitiøs og arbejder professionelt
  • Du er positiv, løsningsorienteret og evner at samarbejde – også i en hektisk hverdag
  • En troværdig, beslutsom og åben kommunikationsstil

Lowenco tilbyder:

Du bliver en del af en virksomhed i hastig vækst, der arbejder med branchens nyeste teknologier. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår i et ungt og dynamisk team, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige udvikling.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg
eller Frank Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vamdrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Vamdrup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Vamdrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Vamdrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Vamdrup over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0