Projekterende bygningskonstruktør – Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Bliv en del af HusCompagniet

HusCompagniet er et byggefirma, som er branchens bedste husbygger - Kunderne har kåret os til ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk. Vi tilbyder landets største udvalg af forskellige huse og materialer, derfor har vi også brug for branchens dygtigste medarbejdere som brænder for at give kunderne en perfekt oplevelse. Vi er ca. 450 medarbejdere fordelt på 16 lokationer.

”At opfylde folks drømme, er virkeligt noget der motivere mig. Gøre kundens tanker, og drømme til virkelighed samt guide, rådgive og støtte kunderne gennem byggefasen, fra start til slut, er med til at gøre hver dag interessant. Man sidder som samlingspunkt, og får hele byggeriet til at gå op i en højere enhed. Lige fra de første skitser, hen over energi beregninger, Statiske beregninger, materialer til underentreprenøren og til sidst stille byggelederne i den bedst mulige situation, så de kan give kunden et kvalitets hus.” fortæller projekteringsleder Martin Lyngsø Hougaard.

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at rådgive kunderne, hjælpe dem igennem processen samt projektere deres drømmehus til dem. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Konstruktionsløsning af arkitekttegnede huse
  • Kunderådgivning
  • Skitsering af huse
  • Udarbejdelse af byggeansøgninger
  • Færdigprojektering af arkitekttegnede huse

Sparring og gode kolleger

Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi har en af de bedste arbejdspladser i Horsens, synes vi selv - Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Her er fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde.

Dine faglige kvalifikationer

Du har en baggrund som bygningskonstruktør – samt med baggrund som murer eller tømrer, med forståelse og erfaring med den praktiske udførelse. Derudover forventer vi, at du:

  • arbejder struktureret og selvstændigt samt varetager projekteringsopgaver
  • kender til de gældende regler på området
  • kan projektere i Autodesk Revit
  • er kreativ med kendskab til arkitektur

Da du har meget kontakt med kunderne, er det vigtigt, at du brænder for at give kunderne den perfekte oplevelse samt at kommunikere og er meget serviceminded. Du er desuden kreativ og har et godt øje for arkitektoniske finesser, samtidig med at du kan sikre en konstant høj kvalitet.

Vil du ansøge?

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Projekteringsleder Martin Lyngsø Hougaard på tlf. +45 30 56 09 82 eller mail [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Horsens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Horsens over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1