Erfaren, talentfuld og passioneret Konstruktionsingeniør med Faglederambitioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Kom og bring din passion og konstruktionsekspertise i spil, når du i samspillet med engagerede kollegaer får mulighed for at arbejde på spændende og komplekse projekter. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har gåpåmod og lysten til at lære nyt, ligesom du heller ikke er bleg for at lære fra dig. Er du vores nye Konstruktionsingeniør til spændende byggeprojekter? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Byggeri afdeling

Som vores nye Konstruktionsingeniør bliver du en del af en afdeling hvor trivsel, udvikling, frihed, tillid og åbenhed er nøgleordene. Du vil få fornøjelsen af at arbejde sammen med ca. 40 andre kollegaer i Byggeriafdelingen, der glæder sig til at byde dig velkommen på holdet. Ved at blive en del af Rambøll Vejle vil du ligeledes blive en værdifuld del af et af Trekantensområdets førende videnshuse, der med ca. 180 medarbejdere tilbyder dig de optimale rammer for din udvikling.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

Din primære rolle vil være at fungere som projekterende ingeniør indenfor konstruktionsområdet på vores forskellige projekter – store som små.

Din hverdag hos Rambøll vil være karakteriseret ved en høj grad af sparring, hvor både den faglige og personlige udvikling er i højsædet. Du vil foruden andre fagligt stærke ingeniører også komme til at arbejde med andre faggrupper inden for byggeri samt arkitekter og bygherrer, der søger netop din ekspertise i udførelsen af projekterne. Projektporteføljen spænder bredt bl.a. svømmebade, bolig-, uddannelses- og erhvervsbyggerier

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • En uddannelse som konstruktionsingeniør
  • Minimum 7 års erfaring
  • Gode samarbejdsevner på tværs af fag
  • Kendskab og gerne erfaring med Revit
  • Er certificeret statiker eller har et stort ønske om at blive det

Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 4.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur and byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Afdelingsleder Brian Hamann Rempt på +45 5161 5836 eller via mail på [email protected].

Samtaler holdes løbende, hvorved vi imødeser din ansøgning og CV snarest muligt. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 01. februar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Vejle

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Vejle over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1