Konstruktionsingeniører til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Virum

Structure og Infrastructure søger ambitiøse og passionerede konstruktionsingeniører med en stærk faglig profil til en særdeles stærk ordreportofølge indenfor farma.

Vi stræber efter at levere den bedst mulige service til vores kunder, og det er derfor afgørende, at dine kompetencer er brede inden for anvendelse af konstruktions- og BIM relaterede software, samt at du kan påtage dig en lead-rolle inden for faget og dermed være med til at sætte retning.

Structure og Infrastructure i nne består af en kombination af højtuddannede teknikere, herunder ingeniører, bygningskonstruktører og teknisk designere, der leverer fremragende konsulentydelser – heriblandt flere certificerede statikere.

Vi kan tilbyde dig et udfordrende arbejdsmiljø og muligheden for at deltage i udviklingen af vores afdeling. Du kommer til at arbejde i et tværfagligt team, som alle er dedikerede til at skabe de mest optimale løsninger for projektet.

Bliv en del af et udfordrende og fleksibelt miljø
Du vil blive en del af en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Vi designer, bygger og optimerer fabrikker til produktion af lægemidler. Vores projektportefølje på ca. 1.000 projekter årligt dækker næsten alt, så du kan forvente at blive udfordret og udviklet hver dag. Vores 1.200 engagerede medarbejdere leverer gennemprøvede processer og international viden, så vi altid kan supportere vores kunder optimalt – både globalt og lokalt. Vores hovedkontor ligger i Virum i et åbent og fleksibelt kontormiljø, hvilket giver plads og mulighed for videndeling, dialog og selvfølgelig - sjov.

Her skal du arbejde
Vores kunder er både placeret i Danmark og udlandet, dog primært i Storkøbenhavn, Hillerød og Kalundborg. Derfor kan din arbejdsplads også være på nne´ kontorer disse steder. Der er mulighed for at benytte nne’ busordning fra Virum til og fra Kalundborg.

Det skal du arbejde med
Hvis du er vores nye kollega, har du en uddannelse som konstruktionsingeniør med relevant erhvervserfaring – gerne som lead. Du har indgående kendskab til anvendelsen af BIM relaterede software, såsom 3D projektering, 4D simulering og 5D udtræk i Revit. Vi foretrækker, at du også har andre kompetencer, fx inden for kommunikation, samarbejde eller lign., som du kan tilføre dit team. Derudover er det at foretrække, at du har ønsket om at være med til at videreudvikle vores afdeling med henblik på BIM, og hvordan vi i fremtiden kan øge værdien af BIM-anvendelsen, både internt og eksternt. Du tænker og arbejder både fagligt og tværfagligt med f.eks. arkitekter, øvrige byggediscipliner, maskin- og procesingeniører.

Du vil primært komme til at arbejde med byggeri af den farmaceutiske industri, og mere konkret:

  • Planlægning og eksekvering af BIM projektering af bærende konstruktioner i Robot Structure og Revit inkl. mængdeudtræk og udarbejdelse af detaljer i projekter i både ind- og udland i et stærkt fagligt som såvel tværfagligt miljø.
  • Koordinering mellem forskellige fagdiscipliner, f.eks. arkitekter, el, ventilation, proces og utility.
  • Koordinering sker i tæt samarbejde med Space Management ved brug af Naviswork.
  • Videreudvikling af afdelingens BIM anvendelse (fuld 4D og 5D) samt integration med Robot Structure.
  • Udbud, tilsyn og myndighedsbehandling.


Din profil

  • Du har minimum 5 års projekteringserfaring inden for bærende konstruktioner - gerne med erfaring indenfor industrisektoren.
  • Du har en solid teknisk baggrund med diplom- eller masteruddannelse som konstruktionsingeniør.
  • Du er god til at kommunikere og er interesseret i kundekontakt.
  • Du taler og skriver flydende engelsk.
  • Du er robust, entusiastisk og fleksibel.
  • Du ønsker at indgå i en gruppe, og den fornemmeste opgaven at skabe godt resultat for kunden.
  • Du har en høj arbejdsevne, en teknisk nysgerrighed samt en sans for kvalitet og service.
  • Du er passioneret, resultatorienteret og har et ønske om at lære.
  • Du tager ansvar, når du løser opgaver, og du trives i et dynamisk og globalt arbejdsmiljø, hvor du kan arbejde selvstændigt såvel som i et team.
  • Endelig har du en god sans for humor og en generel positiv tilgang.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte department manager Bent Hansen på +45 30 79 66 69.

Ansøgningsfrist den 24. september 2021

Vi inviterer løbende til interviews. Bemærk venligst, at vi kun modtager ansøgninger igennem vores online rekrutteringssystem.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Virum.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Virum
  • Fredag den 24. september 2021

Lignende jobs

  • Konstruktør i Nordsjælland

    Vil du arbejde med design og konstruktion samt optimering og moduludvikling af mekaniske stålkomponenter, der kundetilpasses løbende. Du bliver en del af teamet i en mindre virksomhed, som er inde .
    • Konstruktør
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Konstruktør i Allerød

    Vil du være en del af en dynamisk arbejdsplads med engagerede og dygtige kollegaer og vil du hjælpe vores Projektchef med daglige opgaver i forhold til butiksombygninger? Så har vi måske lige jobbe..
    • Konstruktør
    • Allerød
    Få mere info
  • Konstruktør i Holte

    DK Tømrer, er en dynamisk tømrer/snedkervirksomhed, der søger en bygningskonstruktør med 2-4 års relevant erfaring. Vi er beliggende i Holte og er aktive i spændende projekter i Københavnsområdet o..
    • Konstruktør
    • Holte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Virum

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Virum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Virum over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0