Udviklingskonsulent med fokus på arbejdsmiljø på socialområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg Øst

Har du erfaring med at arbejde med arbejdsmiljø og lyst til at være med til at udvikle arbejdsmiljøarbejdet på det specialiserede sociale område? Er du en stærk koordinator og trives du i rollen som tovholder, facilitator og mødeleder? Så kan du være den udviklingskonsulent, vi står og mangler i Specialsektorens udviklingsteam.

Om stillingen
I Specialsektoren vil vi være kommunernes foretrukne samarbejdspartner og leverandør af specialiserede ydelser. Vi vil medvirke til, at hvert enkelt menneske, der benytter vores tilbud, får de bedst mulige vilkår for at mestre sin egen tilværelse.

Medarbejderne på Specialsektorens tilbud er helt centrale i arbejdet med at sikre borgerne en kvalificeret indsats og støtte. Specialsektoren har derfor fokus på at sikre medarbejderne det bedst mulige arbejdsmiljø, der sammen med rette faglighed og kompetencer er afgørende for om de kan lykkes med deres opgave.

Her kommer du ind i billedet. Specialsektoren har brug for en udviklingskonsulent, som med forståelse for socialområdet har drift og udvikling af virksomhedens arbejdsmiljøarbejde som hovedopgave. Du vil få en vigtig rolle som virksomhedens centrale arbejdsmiljøkoordinator og vil i den forbindelse skulle gå forrest i arbejdsmiljøarbejdet. Du vil skulle bidrage til at sikre, at virksomhedens høje niveau på arbejdsmiljøområdet fastholdes og videreudvikles, herunder at virksomheden lever op til Arbejdsmiljøloven og regionens arbejdsmiljøregler.

Du skal løfte opgaven i tæt dialog og i samarbejde med ledere og medarbejdere i hele virksomheden, såvel som med medarbejdere i regionens arbejdsmiljøkontor og eksterne samarbejdspartnere.

Specialsektoren gennemgik i 2018 en omorganisering, som betød, at virksomhedens tilbud blev samlet i fire områder. Virksomheden er aktuelt ved at se på, hvordan arbejdsmiljøopgaven skal organiseres, så der skabes mest mulig sammenhæng mellem det lokale og centrale arbejde med arbejdsmiljø med fokus på udvikling af organisationen og kerneopgaven. Du vil få en vigtig rolle i at bidrage til at udvikle den nye organisering, herunder din egen rolle og dit samspil med virksomhedens tilbud.

Arbejdsmiljøopgaven er placeret i udviklingsteamet, som består af i alt fem konsulenter. Der vil være parløb og overlap på beslægtede opgaver og du vil skulle indgå i diverse tværgående opgaver, hvor arbejdsmiljø er en vigtig dimension.

For at lykkes i jobbet, er det en klar fordel, at du har erfaring med arbejdsmiljøarbejde samt har erfaring med koordinering, facilitering og planlægning af både større og mindre opgaver indenfor en kontekst hvor den enkelte medarbejder er den vigtigste forudsætning for at lykkes med opgaven.

Det bliver din opgave:
  • At være en gennemgående ressource i virksomhedens arbejdsmiljøarbejde
  • At være med til at skabe de bedste løsninger på arbejdsmiljøområdet
  • At skabe sammenhæng mellem arbejdsmiljøarbejdet og virksomhedens øvrige opgaver og initiativer
  • At være tovholder og koordinerende på arbejdsmiljøopgaver og tiltag på virksomhedsniveau
  • At være proceskonsulent, facilitator og mødeleder i forskellige sammenhænge om arbejdsmiljø
  • At være virksomhedens repræsentant i det regionale ArbejdsmiljøForum og tilhørende arbejdsgrupper
  • At være fast medlem af Virksomheds MED-udvalget i rollen som arbejdsmiljøkoordinator, herunder skrive sagsfremstillinger og fremlægge sager om arbejdsmiljøemner
  • At være understøttende på Specialsektorens forberedelse og opfølgning på tilsyn fra Arbejdstilsynet på tilbuddene
  • At understøtte ledere og medarbejdere i arbejdet med drift og udvikling af arbejdsmiljøarbejdet
  • At være vidensperson og bidragende ind i opgaver hvor arbejdsmiljø indgår som en faktor

Vi kan tilbyde dig:
  • En stilling med udviklingsorienterede arbejdsopgaver
  • Fleksibilitet og indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse
  • Sparring og samarbejde med engagerede kolleger i administrationen, i teamet og på tilbuddene
  • Tæt samarbejde med ledelsen i Specialsektoren
  • Et anerkendende arbejdsmiljø med en høj faglighed og en uformel omgangstone

Vi ønsker, at du:
  • Har en relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende
  • Har erfaring vedrørende arbejde med Arbejdstilsynet, Arbejdsmiljøloven eller arbejdsmiljø generelt i relation til socialområdet eller sammenligneligt område
  • Har erfaring med at fremme meningsskabende processer som konsulent og facilitator
  • Har erfaring med at arbejde udviklingsorienteret med konkrete problemstillinger i samarbejde med ledere og medarbejdere i praksis
  • Har et godt overblik og er god til at skabe sammenhæng, når opgaveløsningen er kompleks
  • Besidder gode samarbejdsevner og bidrager aktivt med ansvar, engagement, en positiv indstilling og lydhørhed overfor andres perspektiver
  • Er proaktiv, kan arbejde selvstændigt og sikre fremdrift
  • Er velformuleret på skrift såvel som mundtligt

Hvem er vi?
Specialsektoren, Region Nordjylland består af 19 tilbud samt en administration, inden for det specialiserede socialområde.

Som udviklingskonsulent bliver du tilknyttet administrationen, hvor der er ca. 30 ansatte. Du bliver en del af administrationens udviklingsteam, der består af fem medarbejdere. Udviklingsteamets kernekompetencer vedrører udviklingsopgaver inden for kvalitet, dokumentation, organisation og arbejdsmiljø. Du kan læse mere om Specialsektoren på .

Du får arbejdssted i administrationen i Regionshuset i Aalborg Øst. Det er nødvendigt, at du har kørekort, da du ofte vil skulle deltage i møder på Specialsektorens tilbud. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicekontorchef Helle Bielefelt Søndergaard, tlf.: 61145631, mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 14.06.2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 22.06.2020. Ansættelse fra den 01.08.2020 eller efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. september 2024 1
18. september 2024 1